Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmmsy mozna tez z tegho co pamietam na meila wysyłać ?

:oops:PRZEPRASZAAAAAAAAAM :oops: COICIU NEIGH ... TOBIA TEZ PRZEPRASZA

ale prosimy rozpatrzec ze ten Jamnik miły jest ... moze choc to nasza wine umniejszy :razz:

we wtorek przyszły Tobia zawita do Warszawy ...

z domu pomoge ogłaszac ... z pracy nie bardzo moge :oops:

Posted

Aga...jeśli chcesz to wstawię ogłoszenie do Wyborczej, wyjdzie w piątkowym wydaniu ;) tylko napisz tekst o znalezieniu i podaj kontakt :cool3:

I foteczki :loveu:

Posted

Pewnie, ze chcę:-) Wielkie Ci dzięki Ziutka ( tradycyjnie zresztą;-) ). Dziś dałam ogłoszenie do lokalnej, z Wyborczą dziś walczyłam - dowiedziałam się, ze można smsem.......

Tekścik taki króciutki? ok napiszę i na maila....?

Posted

Neigh napisał(a):

Tekścik taki króciutki? ok napiszę i na maila....?

Tak, króciutki...najważniejsze info, zresztą wiesz co napisać ;) i na maila oczywiście, tylko abym dostała do środy do 14-stej bo do 15-stej muszę wysłać maila :cool3:

Posted

[quote name='agamika']mmmsy mozna tez z tegho co pamietam na meila wysyłać ?

:oops:PRZEPRASZAAAAAAAAAM :oops: COICIU NEIGH ... TOBIA TEZ PRZEPRASZA

ale prosimy rozpatrzec ze ten Jamnik miły jest ... moze choc to nasza wine umniejszy :razz:

we wtorek przyszły Tobia zawita do Warszawy ...

z domu pomoge ogłaszac ... z pracy nie bardzo moge :oops:

Agamika w dupalsona chcesz? To nie jest żadna Twoja wina.........to po prostu moja karma...

Posted

Neigh napisał(a):
No piękny, ale koty goni....:mad:

No goni bo to jamnik a nie jakis tam przykurcz:roll: sliczny jest robaczek i taki zadbany,napewno się zgubił,a wystarczyłoby żeby miał adresówkę:shake:

Posted

danka1234 napisał(a):
No goni bo to jamnik a nie jakis tam przykurcz:roll: sliczny jest robaczek i taki zadbany,napewno się zgubił,a wystarczyłoby żeby miał adresówkę:shake:

Na bank się zgubił.........

Pani Zołzy zapowiedziałam, ze nie wydam psa, jak po niego nie przyjedzie z obrożą z adresówką........

Kurde a wystarczyłoby po wewnętrznej stronie obroży numer tel napisać.....eee co będę gadać. Ludzie są niereformowalni.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jak tam sprawy u jamnisiowego podkurcza?

No niezbyt dobrze........wysłałam info do 2 lecznic, w jednej powiesi dziś ogłoszenie Kanzaj......w jeszcze jednej ja. W piatek będzie w Wyborczej. Więcej pomysłow nie mam.

Jamnik się poczuł i zaczyna startować do moich psów.......

Czyli tak:

wie straż miejska z Serocka
wie gmina Serock
4 lecznice okoliczne
schronisko w Chrcynnem
schronisko w Józefowie
ogłoszenia są w okolicy
zgłosiłam na Paluch
zawiadomiłam Korę
zgłosiłam na stronę zgubione/znalezione

Więcej pomysłow nie mam

Posted

No to dzwoniła właścicielka Tofika......najprawdopodobniej.

Pani jest niemal moją sąsiadką..........a jej mama mieszka w Skubiance czyli wsi obok. Pies sobie samodzielnie krązy. W niedzielę poszedł sobie na poligon i pani była zdziwiona, ze nie dotarł do mamy.

Jakieś komentarze??? Mnie ręce opadły.

Posted

Neigh napisał(a):
No to dzwoniła właścicielka Tofika......najprawdopodobniej.

Pani jest niemal moją sąsiadką..........a jej mama mieszka w Skubiance czyli wsi obok. Pies sobie samodzielnie krązy. W niedzielę poszedł sobie na poligon i pani była zdziwiona, ze nie dotarł do mamy.

Jakieś komentarze??? Mnie ręce opadły.

Mnie ręce i cycki opadły a nóż w kieszeni się otworzył.:mad:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nawet komentować się nie chce....Ciekawe czy dzieci też puszcza w samopas...? Aga, zaproś mnie jak ona przyjedzie go odebrać, cooooo?

To wpadnij wieczorem tak koło 20.

To jest paranoja. Stawiam swój dom do góry nogami......żrę się z Tzetem,koty własną piersią osłaniam. Tygrysiowi do głowy głupoty wmawiam.......
A tymczasem Tofik z przegryzionym uchem, 3 szramami na głowie i połamanymi zębami szedł sobie po prostu do rodziny na niedzielny obiad. Jakbym mu nie przeszkodziła to moze by doszedł, a moze by go któryś samochód rozjechał.......

Mam wrażenie że żyję w jakimś Matrxie. Błagam powiedzcie mi, ze jestem normalna.......

Posted

współczuję...właścicielce powiedziałabym do sluchu...moze sie dwa razy zastanowi...albo wez ją przymusowo do schronu niech zobaczy ofiary beztroski właścicieli :angryy: