danka1234 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Możesz wysłac do mnie mms z fotką jamnisia na telefon to wstawie. Quote
agamika Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 mmmsy mozna tez z tegho co pamietam na meila wysyłać ? :oops:PRZEPRASZAAAAAAAAAM :oops: COICIU NEIGH ... TOBIA TEZ PRZEPRASZA ale prosimy rozpatrzec ze ten Jamnik miły jest ... moze choc to nasza wine umniejszy :razz: we wtorek przyszły Tobia zawita do Warszawy ... z domu pomoge ogłaszac ... z pracy nie bardzo moge :oops: Quote
tajdzi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 omasz no. Nieźle. ile ty masz tego zwierzęcia w domu? A właśnie Indiane w środe,czwartek wieziemy, ok? edytuję, co komu po oczach... Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Aga...jeśli chcesz to wstawię ogłoszenie do Wyborczej, wyjdzie w piątkowym wydaniu ;) tylko napisz tekst o znalezieniu i podaj kontakt :cool3: I foteczki :loveu: Quote
Neigh Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Pewnie, ze chcę:-) Wielkie Ci dzięki Ziutka ( tradycyjnie zresztą;-) ). Dziś dałam ogłoszenie do lokalnej, z Wyborczą dziś walczyłam - dowiedziałam się, ze można smsem....... Tekścik taki króciutki? ok napiszę i na maila....? Quote
Neigh Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Isadora7 napisał(a):Ale piękny jamolek No piękny, ale koty goni....:mad: Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Neigh napisał(a): Tekścik taki króciutki? ok napiszę i na maila....? Tak, króciutki...najważniejsze info, zresztą wiesz co napisać ;) i na maila oczywiście, tylko abym dostała do środy do 14-stej bo do 15-stej muszę wysłać maila :cool3: Quote
Neigh Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='agamika']mmmsy mozna tez z tegho co pamietam na meila wysyłać ? :oops:PRZEPRASZAAAAAAAAAM :oops: COICIU NEIGH ... TOBIA TEZ PRZEPRASZA ale prosimy rozpatrzec ze ten Jamnik miły jest ... moze choc to nasza wine umniejszy :razz: we wtorek przyszły Tobia zawita do Warszawy ... z domu pomoge ogłaszac ... z pracy nie bardzo moge :oops: Agamika w dupalsona chcesz? To nie jest żadna Twoja wina.........to po prostu moja karma... Quote
danka1234 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Neigh napisał(a):No piękny, ale koty goni....:mad: No goni bo to jamnik a nie jakis tam przykurcz:roll: sliczny jest robaczek i taki zadbany,napewno się zgubił,a wystarczyłoby żeby miał adresówkę:shake: Quote
Neigh Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 danka1234 napisał(a):No goni bo to jamnik a nie jakis tam przykurcz:roll: sliczny jest robaczek i taki zadbany,napewno się zgubił,a wystarczyłoby żeby miał adresówkę:shake: Na bank się zgubił......... Pani Zołzy zapowiedziałam, ze nie wydam psa, jak po niego nie przyjedzie z obrożą z adresówką........ Kurde a wystarczyłoby po wewnętrznej stronie obroży numer tel napisać.....eee co będę gadać. Ludzie są niereformowalni. Quote
auraa Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No ciotka! Naprawdę nie powinnaś z domu wychodzić! Niech Ci jego ludzie się szybko odnajdą!!!!! Quote
danka1234 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jak tam sprawy u jamnisiowego podkurcza? Quote
Neigh Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 danka1234 napisał(a):Jak tam sprawy u jamnisiowego podkurcza? No niezbyt dobrze........wysłałam info do 2 lecznic, w jednej powiesi dziś ogłoszenie Kanzaj......w jeszcze jednej ja. W piatek będzie w Wyborczej. Więcej pomysłow nie mam. Jamnik się poczuł i zaczyna startować do moich psów....... Czyli tak: wie straż miejska z Serocka wie gmina Serock 4 lecznice okoliczne schronisko w Chrcynnem schronisko w Józefowie ogłoszenia są w okolicy zgłosiłam na Paluch zawiadomiłam Korę zgłosiłam na stronę zgubione/znalezione Więcej pomysłow nie mam Quote
Neigh Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 No to dzwoniła właścicielka Tofika......najprawdopodobniej. Pani jest niemal moją sąsiadką..........a jej mama mieszka w Skubiance czyli wsi obok. Pies sobie samodzielnie krązy. W niedzielę poszedł sobie na poligon i pani była zdziwiona, ze nie dotarł do mamy. Jakieś komentarze??? Mnie ręce opadły. Quote
Wisełka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Oooooo jaka beztroska właścicielka sie Tofikowi trafiła :mad: Quote
danka1234 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 brak słów na okreslenie tej beztroski a raczej głupoty i nieodpowiedzialności. Quote
Isadora7 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Neigh napisał(a):No to dzwoniła właścicielka Tofika......najprawdopodobniej. Pani jest niemal moją sąsiadką..........a jej mama mieszka w Skubiance czyli wsi obok. Pies sobie samodzielnie krązy. W niedzielę poszedł sobie na poligon i pani była zdziwiona, ze nie dotarł do mamy. Jakieś komentarze??? Mnie ręce opadły. Mnie ręce i cycki opadły a nóż w kieszeni się otworzył.:mad: Quote
gusia0106 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nawet komentować się nie chce....Ciekawe czy dzieci też puszcza w samopas...? Aga, zaproś mnie jak ona przyjedzie go odebrać, cooooo? Quote
Neigh Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 gusia0106 napisał(a):Nawet komentować się nie chce....Ciekawe czy dzieci też puszcza w samopas...? Aga, zaproś mnie jak ona przyjedzie go odebrać, cooooo? To wpadnij wieczorem tak koło 20. To jest paranoja. Stawiam swój dom do góry nogami......żrę się z Tzetem,koty własną piersią osłaniam. Tygrysiowi do głowy głupoty wmawiam....... A tymczasem Tofik z przegryzionym uchem, 3 szramami na głowie i połamanymi zębami szedł sobie po prostu do rodziny na niedzielny obiad. Jakbym mu nie przeszkodziła to moze by doszedł, a moze by go któryś samochód rozjechał....... Mam wrażenie że żyję w jakimś Matrxie. Błagam powiedzcie mi, ze jestem normalna....... Quote
taxelina Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ale porabana historia... az zal oddawac.. Quote
rufusowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 współczuję...właścicielce powiedziałabym do sluchu...moze sie dwa razy zastanowi...albo wez ją przymusowo do schronu niech zobaczy ofiary beztroski właścicieli :angryy: Quote
epe Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No i co tu napisać? Luzem,to sobie cycki mozna puścić-powiedz jej tak!:angryy: To tzw.słodka idiotka,czy co? Quote
gusia0106 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Neigh napisał(a):Mam wrażenie że żyję w jakimś Matrxie. Błagam powiedzcie mi, ze jestem normalna....... Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeszcze czego....:D:D:D Quote
Recommended Posts