orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 wepchne sie po cichutko z takim malym ofikiem i prosba o odwiedznie Miszki :oops: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/[/URL] Quote
Florentynka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jeśli o opowiadanka chodzi - możecie na mnie liczyć. Aczkolwiek przy moich pieseczkach łatwiej mi horrory wychodzą... Moja własna siostra przeczytała i nie wierzyła że to ja napisałam. :diabloti: Majuska - nie kuś mnie rudym kotem, ja Cię bardzo proszę! Bo mnie skręca. po prostu - no cudny jest absolutnie. Ale mamy Amelię, a Amelia innych kotów w zasadzie nie toleruje. Akceptuje Pawiana, bo go nie uważa za pełnowartościowego kota. Ale takiego ślicznego rudzielca pewnie by chciała roznieść na strzępy :shake:. Quote
majuska Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tak se wstawiłam, bo ładnie wyszła ta parka na fotach....wiem, że macie urwanie głowy:p Quote
figa33 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 też bym chciała mieć rudego kota ...albo innego...:placz: ale rudego najbardziej... Quote
Becia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Florentynko dopiero przeczytałam twoją opowieść......jakie to piękne i wzruszające....:great: Prosimy o jeszcze...... Quote
Florentynka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja też mam swoją parówę!!! Łucja sobie może być parówą Adama ( patrz wątek Łucji), ale mnie też ktoś kocha, o! [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/2709/amnietektokocha.jpg[/IMG] a jakby kto chciał zobaczyć resztę idiotycznej sesji zdjęciowej to jest tu: [url=http://picasaweb.google.pl/karmatsetenlhamo/ZwierzecaSesja#]Picasa Web Albums - Aśka - zwierzęca sesja[/url] zachciało mi się zdjęć z moimi pieskami... Quote
Dzika_Figa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 I to jak Cię kocha...! Nawet obróżkę założyła pod kolor. Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Zdjęcie 9 i 10 mnie rozwaliły.. Podpis "mój pies i jego człowiek" jest dobry:evil_lol: A poza tym ...jak dla mnie to wyglądacie jak dama z łasiczką spokojnie:lol: Quote
halcia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Tylko dama ładniejsza,łasiczka w zasadzie tez,bo nasza:evil_lol::eviltong:....była...:eviltong: Quote
figa33 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wszystkie Cię kochają i to jak!:loveu: super sesja!:loveu: Quote
Becia66 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wiesz Florentynko...długo sie zastanawialam kogo mi przypominasz i czy przypadkiem wczesniej gdzieś żeśmy sie nie spotkaly / choc lata nie te :eviltong:/. Twarz niby znajoma ale jakoś tak z daleka.....i wiem !!! Przypominasz mi Demi Moore, szczególnie z ,,Uwierz w ducha "" Ufffff.....wreszcie !!!!! Tylko nie wiem czy to komplement dla ciebie czy ujma więc z góry przepraszam.....:oops: Quote
halcia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Bo wczoraj film Ci przypomniał,tam wygladała zawaliscie,wiec raczej komplement Quote
Becia66 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='halcia']Bo wczoraj film Ci przypomniał,tam wygladała zawaliscie,wiec raczej komplement[/QUOTE] no własnie...:lol:...wczoraj oglądając film po raz któryś tam jakbym Florentynkę widziała.... Quote
majuska Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No, no, coś w tym jest....Florentynka wyglada lepiej jednak niż Demi Moore:razz: Quote
Dzika_Figa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No już sie nią tak nie zachwycajcie, bo jej będzie wstyd cokolwiek tu pisać :oops: Quote
Florentynka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Będę sobie musiała tego "Ducha" obejrzeć, bo już nie pamiętam. Jak do tej pory z aktorek to imputowano mi podobieństwo do dziewczęcia które grało Pippi Langstrumpf ( był taki serial, emitowany przez TVP jakieś sto lat temu), oraz do narzeczonej Myszki Miki...Znaczy chyba się rozwijam :eviltong:. Marzyłam swego czasu o podobieństwie do Mortycji Adams, ale jakoś nic z tego nie wyszło. Quote
Dzika_Figa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Och, ja też rzecz jasna marzyłam o byciu porównaną do Mortycji, ale niestety skończyło się na Festerze (tym łysym grubym kurduplu)... a ja aż tak źle przeciez nie wyglądam... No ale potem ktoś mnie też porównał do jakiejś ładnej aktorki, więc się wyrównało. Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Dzika_Figa']No ale potem ktoś mnie też porównał do jakiejś łądnej aktorki, więc się wyrównało.[/QUOTE] a jakiej ? To ty florentynkowa nie jesteś ? :razz: Quote
Dzika_Figa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='becia66']a jakiej ? To ty florentynkowa nie jesteś ? :razz:[/QUOTE] Nie, ja jestem zupełnie inna, wiesz, wersja druga, poprawiona, jak mawiała czasem sama Florentynka. A porównywano mnie do Heleny Bonham Carter, konkretnie z Hamleta. Nie wiem czemu i nie zgadzam się z tym porównaniem, ale wyrównało łysego kuzyna :p Quote
majuska Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Helena B.C. jest rewelacyjna , ja ją uwielbiam zwłaszcza z filmo - musicalu Sweeney Todd z J.Deepem ( polecam - rewelacja!!!), no to niezła laseczka z Ciebie Dzika Figo:razz: Quote
Dzika_Figa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ale ja nie wyglądam ani w połowie jak Helena B.C. Na priv przesyłam Ci link do moich zdjęć, żebyś sobie zobaczyła ;-) Quote
majuska Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Dzika_Figa']Ale ja nie wyglądam ani w połowie jak Helena B.C. ;-)[/QUOTE] No nie wiem, nie wiem......ja tam jednak widze jakieś podobieństwa:eviltong: Quote
Florentynka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Dzika_Figa']Nie, ja jestem zupełnie inna, wiesz, wersja druga, poprawiona, jak mawiała czasem sama Florentynka. :p[/QUOTE] Miałam na myśli zwiększony współczynnik żmijowatości... Quote
Recommended Posts