Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wepchne sie po cichutko z takim malym ofikiem i prosba o odwiedznie Miszki :oops:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/[/URL]

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli o opowiadanka chodzi - możecie na mnie liczyć.
Aczkolwiek przy moich pieseczkach łatwiej mi horrory wychodzą...
Moja własna siostra przeczytała i nie wierzyła że to ja napisałam. :diabloti:
Majuska - nie kuś mnie rudym kotem, ja Cię bardzo proszę!
Bo mnie skręca. po prostu - no cudny jest absolutnie.
Ale mamy Amelię, a Amelia innych kotów w zasadzie nie toleruje. Akceptuje Pawiana, bo go nie uważa za pełnowartościowego kota. Ale takiego ślicznego rudzielca pewnie by chciała roznieść na strzępy :shake:.

Posted

Ja też mam swoją parówę!!!
Łucja sobie może być parówą Adama ( patrz wątek Łucji), ale mnie też ktoś kocha, o!
[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/2709/amnietektokocha.jpg[/IMG]
a jakby kto chciał zobaczyć resztę idiotycznej sesji zdjęciowej to jest tu:
[url=http://picasaweb.google.pl/karmatsetenlhamo/ZwierzecaSesja#]Picasa Web Albums - Aśka - zwierzęca sesja[/url]
zachciało mi się zdjęć z moimi pieskami...

Posted

Wiesz Florentynko...długo sie zastanawialam kogo mi przypominasz i czy przypadkiem wczesniej gdzieś żeśmy sie nie spotkaly / choc lata nie te :eviltong:/.
Twarz niby znajoma ale jakoś tak z daleka.....i wiem !!!
Przypominasz mi Demi Moore, szczególnie z ,,Uwierz w ducha "" Ufffff.....wreszcie !!!!!
Tylko nie wiem czy to komplement dla ciebie czy ujma więc z góry przepraszam.....:oops:

Posted

[quote name='halcia']Bo wczoraj film Ci przypomniał,tam wygladała zawaliscie,wiec raczej komplement[/QUOTE]

no własnie...:lol:...wczoraj oglądając film po raz któryś tam jakbym Florentynkę widziała....

Posted

Będę sobie musiała tego "Ducha" obejrzeć, bo już nie pamiętam.
Jak do tej pory z aktorek to imputowano mi podobieństwo do dziewczęcia które grało Pippi Langstrumpf ( był taki serial, emitowany przez TVP jakieś sto lat temu), oraz do narzeczonej Myszki Miki...Znaczy chyba się rozwijam :eviltong:.
Marzyłam swego czasu o podobieństwie do Mortycji Adams, ale jakoś nic z tego nie wyszło.

Posted

Och, ja też rzecz jasna marzyłam o byciu porównaną do Mortycji, ale niestety skończyło się na Festerze (tym łysym grubym kurduplu)... a ja aż tak źle przeciez nie wyglądam... No ale potem ktoś mnie też porównał do jakiejś ładnej aktorki, więc się wyrównało.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']No ale potem ktoś mnie też porównał do jakiejś łądnej aktorki, więc się wyrównało.[/QUOTE]

a jakiej ? To ty florentynkowa nie jesteś ? :razz:

Posted

[quote name='becia66']a jakiej ? To ty florentynkowa nie jesteś ? :razz:[/QUOTE]
Nie, ja jestem zupełnie inna, wiesz, wersja druga, poprawiona, jak mawiała czasem sama Florentynka. A porównywano mnie do Heleny Bonham Carter, konkretnie z Hamleta.
Nie wiem czemu i nie zgadzam się z tym porównaniem, ale wyrównało łysego kuzyna :p

Posted

Helena B.C. jest rewelacyjna , ja ją uwielbiam zwłaszcza z filmo - musicalu Sweeney Todd z J.Deepem ( polecam - rewelacja!!!), no to niezła laseczka z Ciebie Dzika Figo:razz: