Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mierzyłam dziś Matyldzie kaganiec, żeby sprawdzić czy pasuje. Zniosła to bez protestów, natomiast Łucja się popłakała z zazdrości i jak tylko zdjęłam namordnik z Matyldy to wpakowała w niego ryj.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje to tylko jedzenie tez chca:evil_lol:Reszty nie chca małpowac.Jak szczotkuje jedno,to drugie juz ucieka,zakrapiane leku..to samo,opieprze jedno,drugie na wszelki wypadek juz spyla.Jak na dworze nie fajnie to musze wyjść z Filipem ,jak wrócimy Nuta przyglada sie czy nic sie nie stało i wtedy ew.wyjdzie.:mad:A te widze jak blizniaczki,bo mnie wypada mówic o psie,ze małpuje:evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']A ja już wysprzątałam auto po Livii, i wstawię jutro po pracy Beciowy materacyk i poduszeczki dla Mati:p[/quote]
O matko :-o
A o której będziecie w Rzeszowie? Bo może bym wpadła na stacje z Mikserem przywitać się z Matyldą?

Posted

A usuń, usuń. Już jej nie oddamy nikomu. Ale oficjalnie tego nie powiem, aż do wtorku wieczorem, bo jakoś mi Majuskę łatwiej wykorzystać póki pies schroniskowy a u mnie na tymczasie :p.
A na dworcu w Rzeszowie mamy być 10.30 z jakimiś minutami ( jest ileś postów wcześniej), ale Majuska proponowała żeby parówę siknąć na jakiejś zielonej trawce przed jazdą do Lublina - może lepiej urządzić zebranie fanclubu Matyldy gdzieś poza dworcem? Wymyślcie coś z Majuską, bo ja nietutejsza...

Posted

[quote name='Florentynka']
A na dworcu w Rzeszowie mamy być 10.30 z jakimiś minutami ( jest ileś postów wcześniej)[/quote]
Sorki nie doczytałam :oops: Kurdę to ja w robocie o tej godz. jestem :angryy: Chyba, że bym się urwała na godzinkę :roll: Pomyślimy...

Posted

No ale jeszcze mamy opcje spotkania już po Lublinie, czyli dobrze po południu, o której to Florentyko???
Możesz mnie wykorzystywac ile chcesz, niezależnie czy masz tymczasy czy stałe, dzis jechałam naszą wspaniała autostrada A4 i posyłałam Wam pozdrowieniowe fluidy, tak ok 14, czułas coś??? ewentualnie stado coś czulo??

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/mikser-szalony-kudlacz-pelen-milosci-ma-dom-u-miski84-138984/index54.html[/url]

A ja się tu troszkę wcinam ale chciałam przedstawić mojego Mikserka. :roll:

Posted

[quote name='Florentynka'] Majuska proponowała żeby parówę siknąć na jakiejś zielonej trawce przed jazdą do Lublina - może lepiej urządzić zebranie fanclubu Matyldy gdzieś poza dworcem? ..[/quote]

to ja na sikanie zapraszam do mnie......i kaweczkę z andrucikiem a'la Becia że paluszki lizać....:eviltong:

Posted

No więc tak - pociągi sprawdziłam. Jest jeden o 18.57, a następny o 19.47.
Teoretycznie (według obliczeń Majuski) powinnyśmy z Lublina do Rzeszowa wrócić około 18 - tak czy inaczej zostanie nam chwila na pokazanie się Miśce i Mikserowi. (BTW - czy to nie dziwne, że różnica między czasem przejazdu pociągu pospiesznego i osobowego wynosi 9 minut?)
Beciu - serdecznie dziękujemy za zaproszenie - wszystko od Majuski zależy, ja zamierzam się skoncentrować na dotarciu z Mati do Rzeszowa, a potem oddajemy się w ręce Majuski i niech robi z nami co chce.

Posted

No to ja mam taki plan:
Z dworca biegusiem do Beci na tego andruta ( mam nadzieje ,że już go przyrządza:cool3: ) i tak o 11.30 ruszamy na Lublin, a z kolei po powrocie do Rzeszowa, gnamy do Miśki na ogród, a potem sobie Florentynko wskoczysz w biegu do pośpiesznego, bo Miśka mieszka koło torów, a że to blisko stacji to pociąg się jeszcze nie zdąży rozpędzić....:eviltong::p

Posted

[quote name='Florentynka']Lekki możemy mieć, on jest od 14, ale powiedział że 14.15 czy trochę później też będzie ok.[/quote]

no to mamy te 15 minut co najmniej na kaweczkę u mnie i andrucik ....:lol:

Posted

Odnośnie sprzątania....mam straszny syf w aucie Florentynko, wybaczysz mi? Nie mam zdrowia tam sprzątać już dziś, ale auto sprawne:eviltong:

Ty Miśka nic nie sprzataj, u Ciebie jest fajnie tak jak jest:p

A wogóle to strasznie sie cieszę , że są takie super wątki jak ten i można tu naprawdę odpocząc, pooglądać superpsy i pogadać z super ludźmi. Wielki dzięki Wam za to:loveu: