Jump to content
Dogomania

Psy i nie tylko w "Mam Talent" - TVN sobota godz. 20.35

Recommended Posts

Posted

Błagam, tylko nie ona :angryy: jak ją pokazali to poszłam do łazienki... ale niestety i tak było słychać , musiałam sobie słuchawki założyć :angryy:

Moze wygląd taki za bardzo rózowy, ale głos ma ładny.

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):
Moze wygląd taki za bardzo rózowy, ale głos ma ładny.

nie wiem, w sumie za dużo nie słyszałam :lol: ale wg. mnie wygląd bardzo dużo świadczy o człowieku i jego podejściach do różnych spraw, więc wolałam nie ryzykować :evil_lol:

Posted

Kuba Wojewódzki, jak kiedys oglądałam jeden z pierwszych odcinków MT, powqiedzial, ze niepokoi go ilośc dzieci. Mam to samo odczucie. niepokoi mnie to. Nie wiem na ile to abmicje rodziców, a na ile dzieci. I na ile te dzieci zdaja sobie z tego wszystkiego sprawe. jak porazka wplynie na nie po programie, jak sobie poraza z popularnościa mając ledwo ponad 10 lat. i wiele innych spraw. o to chodziło.

Posted

prittstick napisał(a):
Kuba Wojewódzki, jak kiedys oglądałam jeden z pierwszych odcinków MT, powqiedzial, ze niepokoi go ilośc dzieci. Mam to samo odczucie. niepokoi mnie to. Nie wiem na ile to abmicje rodziców, a na ile dzieci. I na ile te dzieci zdaja sobie z tego wszystkiego sprawe. jak porazka wplynie na nie po programie, jak sobie poraza z popularnościa mając ledwo ponad 10 lat. i wiele innych spraw. o to chodziło.

Zgadzam się w 100%...

Posted

prittstick napisał(a):
No dokładnie. Wystarczy sobie przypomnieć, kiedy jury wybierało między Snakiem, a Galosem. Daję sobię głowę uciąć, że chłopak nieźle to przeżył - co było widać po samej minie(niektórzy dorośli nie potrafią przegrywać, a co dopiero wymagać tego od dzieci..). Jestem ciekawa, czy np. rodzice zbyt nie naciskają na te młode osoby("wygrasz dla mamusi 100 tys €"). Potem rozczarowanie. W ogóle wydaje mi się, że mając talent w wieku lekko ponad 10lat, te dzieciaki mają jeszcze całe życie przed sobą.
Szczerze powiedziawszy wolałabym, żeby ten program nie był taką komerchą. A zamiast dziewczynki wyginającej się przeszedłby Czocher(poza faktycznym talentem, miałabym czyste sumienie dając temu facetowi 100 tys zł czy €).

Posted

Z tymi dziećmi to się zgadzam... Ale jak zobaczyłam Asię Si to nie wiem jakoś wróciłam do wczesnego dzieciństwa i zobaczyłam moje lalki Barbie.... W tym klipie na którym ona występuje w ,, Tańcu z gwiazdami" to już ją lepiej ubrali i jestem pewna że w MT też będzie o wiele lepiej ubrana niż w eliminacjach..Można bez pomocy ekspertów można zauważyć jak się zmieniają uczestnicy w półfinałach, a jak wyglądali w eliminacjach ...:evil_lol:

Posted

Vini. napisał(a):
Jeśli ponawiam pytanie- to przepraszam, ale czy wiecie, do jakich piosenek występowali Agnieszka i Tai w półfinale? Czy mógłby mi ktoś podać tytuły? Pilne :)

Pierwsza to na pewno była 'Who let's the dogs out' Bahamen

Posted

Bzikowa napisał(a):

Dodam, że generalnie moi znajomi mają niezłą zabawę z tego, że interesuję się psami i często opuszczam imprezy bo jestem na zawodach :evil_lol: więc to sukces.

o heheh cieszy mnie to ze nei jestem sama jesli chodzi o ten temat :evil_lol:
moim znajomym tez sie podobalo ;)

pozdrawiam

Posted

hmmm, dzisiaj zdecydowanie moim faworytem jest Blady Kris.
Jest super, a poza tym jego mama prowadzi schronisko dla zwierząt, w którym jest/był wolontariuszem. Chyba nawet na niego zagłosuję (jakoś się przez Agnieszkę wciągnęłam w te głosowania:evil_lol: )

Posted

Ja nie widziałam Bladego Krisa i tego gościa od sześcianu, bo akurat wtedy prąd wyłączyli :mad: Ale cieszę się, że przeszedł. I Ziółko też mi się podobał.
Z kolei Walencik jak wyjechała z tym angielskim...to pożal się boże. :shake:

Posted

[quote name='chemicalo']Z kolei Walencik jak wyjechała z tym angielskim...to pożal się boże. :shake:[/quote]
dokladnie :shake: . Ona tak samo jak lenda .. na kastingu super , a teraz .. masakra :roll:

Posted

[quote name='Pusiakowa']na kastingu super , a teraz .. masakra :roll:[/quote]

Sporo występów bardziej podobało mi się na castingach... O angielskim Klaudii nie wspomnę...

A Blady Kris był genialny, bardzo się cieszę, że przeszedł (no i oczywiście Mateusz Ziółko też):multi:

To na razie w finale mamy 2 osoby od śpiewania (Klaudia Kulawik i Paulina Lenda), dwóch gimnastyków-akrobatów (Snake, Magda Staszewska, jeżeli dobrze pamiętam), Mateusza Ziółko (też od śpiewania :) ) i Bladego Krisa.

:multi:ciekawy finał będzie... zresztą wiele talentów jeszcze czeka na swój półfinałowy występ :multi: