LALUNA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Błagam, tylko nie ona :angryy: jak ją pokazali to poszłam do łazienki... ale niestety i tak było słychać , musiałam sobie słuchawki założyć :angryy: Moze wygląd taki za bardzo rózowy, ale głos ma ładny. Quote
Shetanka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 LALUNA napisał(a):Moze wygląd taki za bardzo rózowy, ale głos ma ładny. nie wiem, w sumie za dużo nie słyszałam :lol: ale wg. mnie wygląd bardzo dużo świadczy o człowieku i jego podejściach do różnych spraw, więc wolałam nie ryzykować :evil_lol: Quote
LALUNA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Shetanka']nie wiem, w sumie za dużo nie słyszałam :lol: ale wg. mnie wygląd bardzo dużo świadczy o człowieku i jego podejściach do różnych spraw, więc wolałam nie ryzykować :evil_lol: To zobacz w tym image ;) www.plejada.pl/20766,0,,,,gwiazda_muzyczna_asia_si,wideo.html Quote
Shetanka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='LALUNA']To zobacz w tym image ;) www.plejada.pl/20766,0,,,,gwiazda_muzyczna_asia_si,wideo.html Noo, w sumie to całkiem całkiem ;) Quote
prittstick Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kuba Wojewódzki, jak kiedys oglądałam jeden z pierwszych odcinków MT, powqiedzial, ze niepokoi go ilośc dzieci. Mam to samo odczucie. niepokoi mnie to. Nie wiem na ile to abmicje rodziców, a na ile dzieci. I na ile te dzieci zdaja sobie z tego wszystkiego sprawe. jak porazka wplynie na nie po programie, jak sobie poraza z popularnościa mając ledwo ponad 10 lat. i wiele innych spraw. o to chodziło. Quote
Shetanka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 prittstick napisał(a):Kuba Wojewódzki, jak kiedys oglądałam jeden z pierwszych odcinków MT, powqiedzial, ze niepokoi go ilośc dzieci. Mam to samo odczucie. niepokoi mnie to. Nie wiem na ile to abmicje rodziców, a na ile dzieci. I na ile te dzieci zdaja sobie z tego wszystkiego sprawe. jak porazka wplynie na nie po programie, jak sobie poraza z popularnościa mając ledwo ponad 10 lat. i wiele innych spraw. o to chodziło. Zgadzam się w 100%... Quote
vpassione Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 prittstick napisał(a):Kuba Wojewódzki, jak kiedys oglądałam jeden z pierwszych odcinków MT, powqiedzial, ze niepokoi go ilośc dzieci. Mam to samo odczucie. niepokoi mnie to. Nie wiem na ile to abmicje rodziców, a na ile dzieci. I na ile te dzieci zdaja sobie z tego wszystkiego sprawe. jak porazka wplynie na nie po programie, jak sobie poraza z popularnościa mając ledwo ponad 10 lat. i wiele innych spraw. o to chodziło. No dokładnie. Wystarczy sobie przypomnieć, kiedy jury wybierało między Snakiem, a Galosem. Daję sobię głowę uciąć, że chłopak nieźle to przeżył - co było widać po samej minie(niektórzy dorośli nie potrafią przegrywać, a co dopiero wymagać tego od dzieci..). Jestem ciekawa, czy np. rodzice zbyt nie naciskają na te młode osoby("wygrasz dla mamusi 100 tys €"). Potem rozczarowanie. W ogóle wydaje mi się, że mając talent w wieku lekko ponad 10lat, te dzieciaki mają jeszcze całe życie przed sobą. Szczerze powiedziawszy wolałabym, żeby ten program nie był taką komerchą. A zamiast dziewczynki wyginającej się przeszedłby Czocher(poza faktycznym talentem, miałabym czyste sumienie dając temu facetowi 100 tys zł czy €). Quote
Martyna&Zara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Z tymi dziećmi to się zgadzam... Ale jak zobaczyłam Asię Si to nie wiem jakoś wróciłam do wczesnego dzieciństwa i zobaczyłam moje lalki Barbie.... W tym klipie na którym ona występuje w ,, Tańcu z gwiazdami" to już ją lepiej ubrali i jestem pewna że w MT też będzie o wiele lepiej ubrana niż w eliminacjach..Można bez pomocy ekspertów można zauważyć jak się zmieniają uczestnicy w półfinałach, a jak wyglądali w eliminacjach ...:evil_lol: Quote
LALUNA Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Tylko w Asie Si inwestują więcej w reklame. Jestem ciekawa dlaczego tak ją wyróżnili. Quote
Rybka_39 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jak wygra Lenda- gole czache na łyso:diabloti: Po prostu mnie się w ogole nie podobało, dla mnie powinna wygrać osoba, mająca oryginalny pomysł na swój występ. Quote
MakeBelieve Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jeśli ponawiam pytanie- to przepraszam, ale czy wiecie, do jakich piosenek występowali Agnieszka i Tai w półfinale? Czy mógłby mi ktoś podać tytuły? Pilne :) Quote
Shetanka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Vini. napisał(a):Jeśli ponawiam pytanie- to przepraszam, ale czy wiecie, do jakich piosenek występowali Agnieszka i Tai w półfinale? Czy mógłby mi ktoś podać tytuły? Pilne :) Pierwsza to na pewno była 'Who let's the dogs out' Bahamen Quote
lewkonia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jogli Oprócz klipu można zapoznać się z tekstem... psi na pewno :evil_lol: Quote
Aussie Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A mi się ten klip nie wyświetla... :shake: Quote
lewkonia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kliknij na przycisk : Play song i będzie OK :lol: Quote
Aussie Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Faktycznie :-) A w teledysku występuje czekoladowy tri aussik - biegnie w grupie za samochodem i skacze przez wózek z owcami :-) Quote
lewkonia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kto obejrzał klip to już doskonale wie, o jakie "psy" chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Who let the dogs out - kto spuścił psy? Quote
MonikaSz Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 O Agnieszce i Tai-u w dzisiejszym wpisie w Blogu Zofii Mrzewińskiej: Zdaniem Psubratki - blog Zofii Mrzewińskiej Quote
shangri_la Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bzikowa napisał(a): Dodam, że generalnie moi znajomi mają niezłą zabawę z tego, że interesuję się psami i często opuszczam imprezy bo jestem na zawodach :evil_lol: więc to sukces. o heheh cieszy mnie to ze nei jestem sama jesli chodzi o ten temat :evil_lol: moim znajomym tez sie podobalo ;) pozdrawiam Quote
Urwis Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 hmmm, dzisiaj zdecydowanie moim faworytem jest Blady Kris. Jest super, a poza tym jego mama prowadzi schronisko dla zwierząt, w którym jest/był wolontariuszem. Chyba nawet na niego zagłosuję (jakoś się przez Agnieszkę wciągnęłam w te głosowania:evil_lol: ) Quote
Pusiakowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 a mi sie podobali Ci co tymi butelkami tak podrzucaja ! zarąbiście :crazyeye: :p Quote
Urwis Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 tak jest!! No. Wreszcie ktoś oprócz śpiewaków Quote
chemicalo Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ja nie widziałam Bladego Krisa i tego gościa od sześcianu, bo akurat wtedy prąd wyłączyli :mad: Ale cieszę się, że przeszedł. I Ziółko też mi się podobał. Z kolei Walencik jak wyjechała z tym angielskim...to pożal się boże. :shake: Quote
Pusiakowa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='chemicalo']Z kolei Walencik jak wyjechała z tym angielskim...to pożal się boże. :shake:[/quote] dokladnie :shake: . Ona tak samo jak lenda .. na kastingu super , a teraz .. masakra :roll: Quote
m@dzi@ Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Pusiakowa']na kastingu super , a teraz .. masakra :roll:[/quote] Sporo występów bardziej podobało mi się na castingach... O angielskim Klaudii nie wspomnę... A Blady Kris był genialny, bardzo się cieszę, że przeszedł (no i oczywiście Mateusz Ziółko też):multi: To na razie w finale mamy 2 osoby od śpiewania (Klaudia Kulawik i Paulina Lenda), dwóch gimnastyków-akrobatów (Snake, Magda Staszewska, jeżeli dobrze pamiętam), Mateusza Ziółko (też od śpiewania :) ) i Bladego Krisa. :multi:ciekawy finał będzie... zresztą wiele talentów jeszcze czeka na swój półfinałowy występ :multi: Quote
Recommended Posts