AMIGA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nie wiem, czy to mój komp się dzis wyjątkowo buntuje, czy coś się pomikiciło z wątkiem Drwala. W ogóle mi się nie udaje do niego na wątek wejść :shake: Quote
karusiap Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Gdzies czytalam,ze dogo znowu swiruje i jest problem z wchodzeniem przez linki i banerki;/ mamy 55 zl od akucha z mojego bazarku:) Quote
AMIGA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ale ja próbowałam nawet z powiadomienia na poczcie wejsć i też klapa :shake: Quote
Asior Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 karusiap napisał(a):Gdzies czytalam,ze dogo znowu swiruje i jest problem z wchodzeniem przez linki i banerki;/ tak nie wchodzi się z linków i banerków :( Quote
Jagienka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 40 zł do Dorot131 dla Drwalątka Dziękujemy!!! Tym bardziej, ze Dorot131 Nas wspiera regularnie :loveu: Z czystej słabości do Drwala :iloveyou: :Rose: Quote
karusiap Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nowy pies Jagienki:eviltong: moje sloneczko kochane http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171910 Quote
Jagienka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 karusiap napisał(a):Nowy pies Jagienki:eviltong: moje sloneczko kochane http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171910 Tak mój mój poznam go już w sobotę... tego mojego psa :loveu:;) Quote
IzaGal Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dziewczyny napisałam na wątku małopolskim, ale słaby odzew. Po Kostrzu błąka sie bardzo fajne duże czarne psisko, obdzwoniłam już TOZ, schronisko. Nie chcę, żeby trafił do schroniska, szukam rodziny dla pieska wśród znajomych. Problem w tym żeby go złapać, przebadać, ewentualnie zaszczepić. Czy ktoś może mi w tym pomóc. Pozdrawiam, Iza Quote
Jagienka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 IzaGal napisał(a):Dziewczyny napisałam na wątku małopolskim, ale słaby odzew. Po Kostrzu błąka sie bardzo fajne duże czarne psisko, obdzwoniłam już TOZ, schronisko. Nie chcę, żeby trafił do schroniska, szukam rodziny dla pieska wśród znajomych. Problem w tym żeby go złapać, przebadać, ewentualnie zaszczepić. Czy ktoś może mi w tym pomóc. Pozdrawiam, Iza IzaGal moge mówić tylko za siebie, ale właśnie tego czego Nam najbardziej tego brakuje to czas, ja nie mieszkam na codzień w Krakowie, karusiap ma duuuużo zajęć do późna... a tutaj nie ma na co czekać... malawaszka widziałam wstawiła na ogólnym krakowskim, ale może lepiej żebyś napisała tam osobiście... to wątek który gromadzi najwięcej krakusów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=956 Quote
mar.gajko Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mam wielką prośbę. Wyjeżdżam na Wsystkich Świętych. Grallem będzie się opiekować Tamb. Jeżeli ktoś będzie jechał do hotelu - prosze zadzwońcie i zapytajcie czy Tamara ma jak dojechać. I jeszcze jedno - bardzo ważne - zamówiłam na wczoraj w aptece 30 szt. podkładów, żeby było bezpiecznie i były podczas mojego wyjazdu. Zaszłam wczoraj i było ... 10 szt. Ja wracam w poniedziałek i zabraknie. Prośba do dziewczyn, któe będą jechać - kupcie gdzieś te podkłady 60 x 90 Seni i podrzućcie do hotelu, z 10-20 szt, żeby Tamarze nie zabrakło. Ja oddam pieniązki jak tylko wrócę. Bardzo proszę. Jest zbyt mokro i on nie może leżec na samych deskach bo jest mokry i nasiąkniety. Quote
karusiap Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 monia3a 10 zl z mojego bazarku bico 20 zl z bazarku Brucio Atrisko 10 zl bazarek Brucio Quote
edit_f Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 koszulki psie na miau :p Miau.PL • Zaloguj się Quote
Jagienka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Timon (Alien) Wiek: 1,5 roku Strona medyczna: odrobaczony Kastracja: nie Waga: 10 kg NOWE ZDJĘCIA TIMONA Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dzwoniła do mnie pani z Krakowa - szuka jamnika/jamnisiowatego - macie coś co można by pani pokazać? pani w zeszłym tyg. straciła swojego starszego psiaka... gdyby coś to podam na panią namiary - u nas na razie nic nie ma z jamnisiowatych Quote
Jagienka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='andzia69']dzwoniła do mnie pani z Krakowa - szuka jamnika/jamnisiowatego - macie coś co można by pani pokazać? pani w zeszłym tyg. straciła swojego starszego psiaka... gdyby coś to podam na panią namiary - u nas na razie nic nie ma z jamnisiowatych andzia, bardzo dziękujemy za pamięć :loveu: Jedynym jamnisiowatym psiakiem pod Naszą opieką jest Amik: ale z jamnika to ma chyba tylko wydłużenie i krótkie łapy no i to Pan już w średnim wieku... Może inne krakowianki mają coś bardziej, na tym wątku jest ich więcej :) http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakow-watek-pom-plakat-rozlicz-dla-psow-kotow-bezd-w-kr-owie-linki-pwp-str-1-a-32052/ Quote
Asior Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 rozmawiałam z panią. Pani chce "czystego" jamnika a nie psa w typie...... Quote
majku33krakow Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Asior napisał(a):rozmawiałam z panią. Pani chce "czystego" jamnika a nie psa w typie...... no to trzeba go bedzie wykompac :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kto pamieta Sare z Bronowic?Swego czasu wydawalismy do adopcji jej szczeniaki ,a ja sterylizowalysmy.Pan nie zgodzil sie na wydanie jej do adopcji. Pare dni temu mialam tel.Pani powiedziala,ze wyejchala...maz tez....wroci w marcu a pies....no zostal...Ktos ma ja karmic,ale nie wiadomo czy to robi:angryy: i czy mozna by ja bylo gdzies przezimowac....Powiedzialam,ze mozna za 450 zl miesiecznie..oczywiscie nie ma mowy.Wiem,ze grosza nie dostaniemy,bo nie maja. Wytlumaczylam,ze nie mozemy zimowac ludziom psow,bo na bezdomniaki ledwo ciulamy.W kazdym razie sara stoi na lancuchu,do marca raczej nie wystoi tak sama.Wynegocjowalam zrzeczenie i sszukanie nowego domu,ale czy je przysla....nie wiem. Domu w kazdym razie szukamy,dla duzej slicznej suni,najlepiej z ogrodem....help.... Quote
Jagienka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Próbujemy jeszcze raz z rameczką: ***DREWNIANA RAMKA*** z dziewiczym polotem na Kraków do 30.11 - Dogomania Forum Quote
majku33krakow Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jagienka napisał(a):Zapłacony październik :multi: super,tez sie ciesze.:multi: Quote
agamika Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Łyżwy figurowe od Uli http://www.dogomania.pl/forum/f99/lyzwy-figurowe-na-krakow-01-12-a-173758/ Quote
Jagienka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='agamika']Łyżwy figurowe od Uli http://www.dogomania.pl/forum/f99/lyzwy-figurowe-na-krakow-01-12-a-173758/ Agoooo link sie nie otwiera. EDIT: Już działa :) Quote
Recommended Posts