Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
Jesli tfu tfu nic sie nie zmieni,Tolus 25.07 zamieszka w swoim wymarzonym domku:loveu:
Dom jest w Sochaczewie k/warszawy,dlatego jesli ktos bylby w stanie wesprzec ten wyjazd finansowo bedziemy bardzo wdzieczne.Zaczynamy juz zbierac,bo rowlolegle staramy sie regulowac nasze dlugi:oops:

jesli sie moge wtracic to napisz konkretnie ile taki wyjazd was bedzie kosztował ,tzn benzyna

odrazu mowie ze do wawy to jest długi wyjazd

trzeba cos podrodze zjesc lub odpoczac

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Jesli tfu tfu nic sie nie zmieni,Tolus 25.07 zamieszka w swoim wymarzonym domku:loveu:
Dom jest w Sochaczewie k/warszawy,dlatego jesli ktos bylby w stanie wesprzec ten wyjazd finansowo bedziemy bardzo wdzieczne.Zaczynamy juz zbierac,bo rowlolegle staramy sie regulowac nasze dlugi:oops:

Jeśli więc Tolek pojedzie do nowego domku (życzę ci tego piesku z całego serca!!:loveu:) to trza będzie znaleźć kolejnego psa który będzie tak wspaniale Was ciągnął za sobą w dół po tych kamieniach przy hotelu :diabloti:

Chociaż myślę, że niewysikana Gabi albo patyk rzucony Żywiołowi za daleko wystarczą :evil_lol:

Posted

[quote name='zdwrdwd']Jeśli więc Tolek pojedzie do nowego domku (życzę ci tego piesku z całego serca!!:loveu:) to trza będzie znaleźć kolejnego psa który będzie tak wspaniale Was ciągnął za sobą w dół po tych kamieniach przy hotelu :diabloti:

eeee nie nie :nerwy:, mamy jeszcze inne 4, które też wspaniale ciągną...

A do zapłacenia za czerwiec brakuje Nam 500 zł... :placz:
Staramy się uciułać na sterylke Lolity i to jest teraz dla Nas priorytetem...

Jak na razie zapowiada się, że do Warszawy z Tolkiem pojedziemy pociągiem... liczyłam troche na to, że wmówie mojemu TZtowi, że on na sobotę nie może mieć lepszych planów niż jazda do Warszawy, ale jakoś nie moge wyczuc momentu :roll:

Posted

Asior napisał(a):
dziewczyny, ok 25 Pani Irenka jedzie do Warszawy z Aresem.. mozę byście podłączyły się do niej....

Wiemy o tym, ale niestety... nie możemy się zabrać :sad:
Dwa duże psy i 4 osoby w aucie to jednak za dużo.

Posted

[quote name='Jagienka']Wiemy o tym, ale niestety... nie możemy się zabrać :sad:
Dwa duże psy i 4 osoby w aucie to jednak za dużo.

Rozumiem, że Romek już dzwonił w tej sprawie do Was?
Miałam właśnie facetowi coś urywać za brak kontaktu w tej sprawie.
Romek jest na tak, ale ma za mały samochód. Faktycznie dwa duże psy nie wejdą:shake:.
Tak naprawdę, to wina;) wujka Romka. Już dawno twierdziłam, że powinien mieć prawdziwą brykę z klimą jak chce nasze psy wozić, już nie wspomnę o naszych pupach:evil_lol:
( Romi nie czyta tego wątku, mogę psioczyć:evil_lol:)

Posted

W okolicy zamieszkania mojego znajomego wyrzucono chyba starszego kundelka (pudlopodobnego)-obecnie jest u starszej schorowanej osoby która nie może go zatrzymać!!!!!!Pies pójdzie do schroniska w Krakowie jak nie znajdzie się dom tymczasowy!@@!!@
Pilne! Pies mniejszy -do kolana,łagodny,wygłodzony,zdezorientowany,prawdo podobnie jakieś ch... go z auta wyrzucił,
Pomóżcie :-( ,ja nie mogę zatrzymać, Tż nigdy się nie zgadzał na żadnego psa,nigdy (mamy kota),pomóżcie@@!@@@@
Kumpel też nie może zatrzymać-ma psa z problemami,osoba która go przygarnęła to sąsiadka z okolicy,starsza osoba,schorowana,nie może....:shake:

Posted

Kurde, najlepiej by było, żeby psiak mógł być u tej Pani, ale żeby ktoś tam chodził i jej pomagał. Może się ta Pani zgodzi? Sama by dzięki temu miała towarzystwo. Teraz zaczynają się wakacje, będzie coraz gorzej z miejscami w hotelu.

Posted

Jagienka napisał(a):
Kurde, najlepiej by było, żeby psiak mógł być u tej Pani, ale żeby ktoś tam chodził i jej pomagał. Może się ta Pani zgodzi? Sama by dzięki temu miała towarzystwo. Teraz zaczynają się wakacje, będzie coraz gorzej z miejscami w hotelu.

Wiem Jagienko :-( ,ta Pani nie ma też za bardzo warunków (jeden pokój),zapytam kumpla zresztą.
Podobno ładny pies-podobny do pudla albo teriera (dużo loczków,sierść rudo-czarna),starszy raczej :-( ,zdezorientowany,co za ..... :shake:

Posted

blonditipsy napisał(a):
Wiem Jagienko :-( ,ta Pani nie ma też za bardzo warunków (jeden pokój),zapytam kumpla zresztą.
Podobno ładny pies-podobny do pudla albo teriera (dużo loczków,sierść rudo-czarna),starszy raczej :-( ,zdezorientowany,co za ..... :shake:

zdjęcia zdjęcia zdjęcia...
wtedy można zacząć ogłaszać, wprawdzie adopcje stoją, ale kto wie, ładnym zawsze łatwiej ;)

Posted

Jagienka napisał(a):
zdjęcia zdjęcia zdjęcia...
wtedy można zacząć ogłaszać, wprawdzie adopcje stoją, ale kto wie, ładnym zawsze łatwiej ;)

Łatwiej,łatwiej-dzwoniłam do kumpla ze dwie godziny wcześniej.Nie zdążył nawet zrobić zdjęć-pies został przygarnięty "przez sąsiada co mieszka dwa domy dalej" :multi: :multi: :multi:

Posted

blonditipsy napisał(a):
Łatwiej,łatwiej-dzwoniłam do kumpla ze dwie godziny wcześniej.Nie zdążył nawet zrobić zdjęć-pies został przygarnięty "przez sąsiada co mieszka dwa domy dalej" :multi: :multi: :multi:

Ufffff :mdleje:
Wspaniałe wieści :loveu:

Posted

No... to Lolita w domu... jeszcze z radością się wstrzymujemy, bo zawsze to pierwsze dni to taka... niepewność...

Ale, że przyroda nie znosi próżni (aa tfuuu), mamy już nowego podopiecznego... i tym samym rozszerzyłyśmy działalność na drapieżniki... :placz:
W sumie to nie wiem czy ja moge to pisać oficjalnie, ale mamy w hotelu KOTA FILEMONA :-?

Czarno biały kawaler... podobno miły i przyjemny...
Będzie dzisiaj zaszczepiony... jak Nas bedzie stać to straci klejnoty ;)

Posted

Wklejam, może macie jakiegoś dużego pieska wg zapytania:

Przyjmę psa do domu z ogrodem. Najlepiej owczarek niemiecki, labrador, golden lub inny, ale duży. Musi być łagodny, spokojny. Do zabawy, nie do stróżowania. Młody (do 2 lat). W domu są małe dzieci. Zdjęcia mile widziane. Mieszkam koło Krakowa.
telefon 502507298 lub 0122745181
email [email protected]

może warto się skontaktować