karusiap Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Jagus , Roxi, Lola i Tole przeniesieni. Mamy: 5 zl od Coffee&Nera 13 zl od eski 10 zl od mala_czarna z mojego bazarku dziekujemy:) Quote
Jagienka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Karolina, jak dobrze, że już jesteś :loveu: Quote
karusiap Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jagienka napisał(a):Karolina, jak dobrze, że już jesteś :loveu: :oops:tez sie ciesze:loveu::loveu::loveu: Mimo,ze wydzwaniam do Ciebie o 7 rano to nie ma to jak pogadac przez dogo;) weszka zrobila za ringowke super nadplate i zamiast 13 zl dostalysmy,a raczej osiaki 50:loveu:plus witaminki:) Quote
weszka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ringówka może będzie naszym talizmanem na wystawach ;) Quote
Coffee&Nera Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A wiec do nas dzisiaj doszły tabletki! Bardzo dziękujemy i oczywiscie jeszcze niejeden raz pomożemy ! ;) Quote
karusiap Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Coffee&Nera napisał(a):A wiec do nas dzisiaj doszły tabletki! Bardzo dziękujemy i oczywiscie jeszcze niejeden raz pomożemy ! ;) Bardzo dziekujemy rowniez:loveu: weszko a jak Wam poszlo??:) Quote
Coffee&Nera Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Widzicie kochane cioteczki bazarkowe- wszyscy jesteśmy szczęśliwi ;) Quote
karusiap Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jeszcze raz stroj wystawiamy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kombinezon-narciarski-na-krakow-do-30-11-a-148042/#post13090659 i inne: http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebki-figurki-bransoletka-naszyjnik-na-krakow-do-30-11-a-148043/#post13090701 Quote
Jagienka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 30 zł od zdwrdwd z jej własnego, osobistego bazarku :loveu: Dziękujemy :loveu: Dzięki Wam cioteczki udało się Nam zapłacić sierpień i wrzesień... jak to cudownie mieć popłacone wszystko na bierząco :multi: Quote
zdwrdwd Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jagienka napisał(a): Dziękujemy :loveu: Prosimy ;) Quote
blonditipsy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wróciłam po dłuższej nieobecności. Jeżeli potrzebujecie ogłoszeń na Gumtree i innych serwisach (oprócz Allegro) dajcie proszę znać :-) Quote
Jagienka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 blonditipsy napisał(a):Wróciłam po dłuższej nieobecności. Jeżeli potrzebujecie ogłoszeń na Gumtree i innych serwisach (oprócz Allegro) dajcie proszę znać :-) Cieszymy się :loveu::multi: A ogłoszenia niezmiennie i opentańczo potrzebujemy :modla: ogłoszone są tu: przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl psy.pl Quote
Jagienka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 22 zł od Osy za ciuchy od Pani Anny Sz. 40 zł od sambel za koszule od moresik 33 zł od mamamuminka za ciuchy od moresik i Perfi 30 zł od kakadu za książki i płyty od moany 200 zł od Pliszki za karmę od Annie&Bonnie Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Ank@2']czy wystawiałyście na bazarkach frisbee ? Ja sobie nie przypominam... 27 zł od supergoga (dziękuję za nadpłatę :Rose:) 5 zł od Rodzice Maciusia : ) (dziękuję za nadpłatę :Rose:) 10 zł od Osy Dziękujemy :loveu: Quote
Asior Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 laski, co z tymi materacami o których Wam kiedy ś pisałam, są do zabrania na już :( a szkoda by było bo napewno w hotelu się przydadzą :) Quote
Jagienka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Asior napisał(a):laski, co z tymi materacami o których Wam kiedy ś pisałam, są do zabrania na już :( a szkoda by było bo napewno w hotelu się przydadzą :) Shit ja nie byłam w hotelu daaawano, nie widziałam się z Panem Tomkeim od czasu jego powrotu z urlopu, ale jak się uda w ta sobotę rano to Ci Asior oddzwonię. Quote
karusiap Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 20 zl od GameBoy z bazarku Brucio 30 zl od TERESA BORCZ z mojego bazarku Quote
Jagienka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Asior napisał(a):laski, co z tymi materacami o których Wam kiedy ś pisałam, są do zabrania na już :( a szkoda by było bo napewno w hotelu się przydadzą :) Chce Pan Tomek wszytsko przed zimą. Tylko jak ma wyglądać przekaz? Ktoś to do hotelu przywiezie, czy trzeba odebrać samemu? Quote
Ank@ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jak wygląda sprawa boksów w budynku u P. Tomka? tam jest w zimie trochę grzane ? Quote
karusiap Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ank@2 napisał(a):Jak wygląda sprawa boksów w budynku u P. Tomka? tam jest w zimie trochę grzane ? Oczywiscie,ze tak.W zimie jest tam bardzo cieplo...i bardzo tloczno:p Quote
Asior Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jagienka napisał(a):Chce Pan Tomek wszytsko przed zimą. Tylko jak ma wyglądać przekaz? Ktoś to do hotelu przywiezie, czy trzeba odebrać samemu? dała bym Wam nr babeczki :) Dogadacie się :) Quote
Ank@ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 karusiap napisał(a):Oczywiscie,ze tak.W zimie jest tam bardzo cieplo...i bardzo tloczno:p myślałam, żeby Korę przenieść, bo ona jest w Niepołomicach w hotelu. Oczywiście nie mam nic do tamtego hotelu, ale jej tam może być zimno w kojcu. A to dla stawów zabójcze :-( ale nie do mnie należy decyzja. Quote
karusiap Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ank@2 napisał(a):myślałam, żeby Korę przenieść, bo ona jest w Niepołomicach w hotelu. Oczywiście nie mam nic do tamtego hotelu, ale jej tam może być zimno w kojcu. A to dla stawów zabójcze :-( ale nie do mnie należy decyzja. Kojarze Kore:(straszna bida..... Aniu jesli taka bedzie decyzja dzwoncie do p.Tomka...a nuz sie uda.... Quote
Recommended Posts