Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogłabym prosić o wklejenie nowego adresu do wątku Amika? nie umiem go odnaleźć.
i ... poproszę o jakieś fajne zdjęcia, zrobię mu ogłoszenia.
Taka malizna powinna szybko znaleźć dom....

Posted

karusiap napisał(a):

Na biezaco mamy do zaplaty 150 zl za kastracje Timka

Zapłacona :)

Brucio napisał(a):
udalo mi sie edytowac posty:) Trzeba miec Mozzila Firefox i mozna edytowac( wyczytalam na watku w administracji)

Zainstalowała sobie Opere i też działa edycja, więc już wstawiłam Twoje bazarki:loveu: :multi: I emoty są :multi:

Posted

Czy te suczki są jeszcze w schronisku? jesli tak to czy moglabym prosic o jakies zdjecia i ktori opisik?

Olimpia

p 110/06/08
Suka, 1,5 roku. W Schronisku od 20.06.08r.

GIGA
Odsiaduje dożywocie:
P 00/27/00
Spokojna suczka, średniej wielkości, tricolor. 10cio letnia. Całe swoje życie czeka w schronisku na kogoś kto się nią zaopiekuje i pokaże jej lepszy świat.

Posted

Ss lepiej tą prośbę napisać na wątku krakowskim głównym :)
http://www.dogomania.pl/threads/32052-KrakA-w-wAE-tek-pom-plakat-rozlicz-dla-psA-w-i-kotA-w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str-1/page981
Olimpii nie znam, o Gidze, wiem, że ta sunia na liście psów jest na samym dole (czyli jest psem przebywającym w schronisku najdłużej - chyba od 1999 roku), jest zdziczała i raczej pracownicy jej nie wyprowadzą (no chyba, że ktoś decycowałby się ją zabrać) paradoks polega na tym, że nie wyprowadzą jej (przynajmniej kiedyś były z tym problemy) a zdjęć nie można robić zza krat... więc raczej marne szanse na nowe zdjęcia... :(

black_sheep :loveu:

Posted

black_sheep napisał(a):
Zakończył się mój bazarek! Jak tylko otrzymam wpłaty to wysyłam cioteczką 52 zł!!!:)

52 zł :crazyeye: black_sheep Ty to dobra jesteś wpadasz jak burza i od razu z grubej rury :evil_lol::loveu:
Bardzo dziękujemy!!!:loveu:

Posted

odebrałam dziś od Pani, którą poznałam kiedyś w hotelu u Pana Tomka, troszkę kołder i takich tam cieplejszych rzeczy do wyłożenia psiakom, żeby nie marzły.. już tak wstępnie z Agamiką zaplanowałam wyjazd do hotelu w czwartek, w wigilię :), to zawiozłabym te rzeczy.. dostałam też troszkę używanych ciuchów.. postaram się porozprowadzać po znajomych królika i wystawię też na bazarek..