Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):

Wieczorkiem się zajmę ogłoszeniami.
Pozwolę sobie skopiować tekst z allegro:oops:

jak najbardziej bierz , a jakby coś było do zmiany w tekście to pisz :evil_lol: bo ja mam lewe ręce dopisania

Posted

Dziękuję terra :loveu:, dziękuję agamika :loveu:
Jakieś szaleństwo w pracy...
Mamy nadzieję, ze Bellunia nie będzie długo w hotelu, cud nad cudy, mówie Wam, nie dość, ze przepiękna to przełagodna i o wspaniałym charakterze.

Posted

terra :loveu:

Dziękuję także irenaka za 100 zł na Nasze psiaki :iloveyou:

Mam oficjalną wiadomość do użytkownika majku33krakow:
NIE PISZ NA NASZYCH WĄTKACH, WĄTKACH NASZYCH PSÓW!!!
UŻYTKOWNIK TEN NOTORYCZNIE OBRAŻA ZA POŚREDNICTWEM KOMUNIKATORÓW INTERNETOWYCH I TELEFONU KARUSIAP.
MAJKU JEST CZŁOWIEKIEM NIEZRÓWNOWAŻONYM I NIEPRZEWIDYWALNYM.

Posted

Nie wiem cioteczki z czyjego ogłoszenia, ale gdzieś w necie Pan wypatrzył Bellę i żeby nie zapeszać tfu tfu, ale karusiap jutro jedzie z małą do być może jej domu :kciuki:

Posted

Jagienka napisał(a):
Nie wiem cioteczki z czyjego ogłoszenia, ale gdzieś w necie Pan wypatrzył Bellę i żeby nie zapeszać tfu tfu, ale karusiap jutro jedzie z małą do być może jej domu :kciuki:

Trzymam kciuki za ślicznotkę i jej domek.

Posted

Jagienka napisał(a):

I co???? I co???

Posted

[quote name='terra']Trzymam kciuki za ślicznotkę i jej domek.
terra ja Cię chyba ozłocę :loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzięki twoim ogłoszeniom w błyskawicznym tempie Bella trafiła do wspaniałego domu z ciepłymi ludźmi, karusiap była zachwycona, a osobiście była ją zwieźć, więc to odczucia z pierwszej ręki ;)!!!

Posted

Ale się cieszę:sweetCyb: Nie chcę złota ni srebra, chcę kochających domków dla psiaczków:lol:

Na konto Drwala i Apolla przelałam 126,90 zł.
Na te kwotę złożyły się wpłaty z bazarku roślin domowych i ogrodowych:

Pliszka, 10,90 zł.
AMIGA, 13 zł.
ZULA z FO, 82 zł.
matrioszka2, 21 zł.
=============
Razem 126,90 zł.

Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc Drwalowi i Apollo :loveu:

Posted

Fred ma kilka miesięcy, pałętał się po ulicach... nawet przeżył kilka nocy w schronisku. Jest cudownym, radosnym typowym boksiem... baaardzo delikatnym w swoim szaleństwie.

Posted

Czy to cudo jest w hotelu? Kiedy szukałam domu dla Metaksy (nie założyłam wątku) zgłosiła się miła pani po śmierci bokserki. Metaksa już była w nowym domu i umówiłam się z panią, że dam znać jak będzie do adopcji boksio. Podać Ci numer telefonu do tej pani na pw?

Posted

tamb napisał(a):
Czy to cudo jest w hotelu? Kiedy szukałam domu dla Metaksy (nie założyłam wątku) zgłosiła się miła pani po śmierci bokserki. Metaksa już była w nowym domu i umówiłam się z panią, że dam znać jak będzie do adopcji boksio. Podać Ci numer telefonu do tej pani na pw?

Tak, w hotelu w Lednicy.
Tamara :loveu: bardzo dziękuję, przekażę karusiap, bo ona jest na miejscu :)