Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj między 17-18 Aga będzie po Łatka :multi: :multi: :multi:
Właśnie miałam telefon, że jednak uda im się przyjechać :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zulugula napisał(a):

Łapać Łatka!!!!!!!

Już Urząd zapędziłam do łapanki :evil_lol: mają zacząć od 16-stej i zadzwonić czy się udało :cool3:

Posted

Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins:

Posted

[quote name='Ziutka']Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!Kochany,sliczny Latek bedzie dzis w domku!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Agnieszko jak bedziesz mogla porob zdjecia i wstaw nam na dogo:loveu::loveu::loveu::loveu:
:smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:tak wlasnie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Posted

[quote name='Ziutka']Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins:

:megagrin: dobre :diabloti:
a ja zaczne skakac dopiero jak Łatek bedzie juz w nowym domku, co by nie zapeszac :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) (za kurczakiem, czy za tym Panem?:evil_lol:) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins:

Ziutka, czyli Łatek został złapany? I nic mu juz nie grozi?

Mam nadzieje, że napiszesz szybciutko jak nowa Opiekunka odbierze Łatka?

Posted

Właśnie dotarłam i od razu siadam do Was :cool3:

Łatek już w drodze do domu, młodzi i mili ludzie, którzy na codzień pomagają bezdomnym zwierzętom, zabierają psiaki ze schronisk i szukają im domów ;) troszkę byli zaskoczeni wielkością Łatka, spodziewali się, ze jest o wiele większy (jak dog :roll:) no a zastali niedużego wystraszonego psinę - ale co najważniejsze......pojechał :multi: nie chciał wejść do samochodu ale Agnieszka skusiła go na jedzonko i uwalił się na kocyku wyglądając przez okienko.
Mają napisać sms-ka jak dojadą.

Asiamm wklei zdjęcia :razz:

Posted

rana już się podgoiła, ale nadal cały czas się z niej nieładnie sączy

tutaj wspina się na panią z urzędu miasta (wchodził też na kolanka, ale nie uwieczniłam), której dziękujemy za pomoc i dokarmianie Łatka

i z nową panią (po lewej)

Posted

ach... łezka mi się w oku zakręciła. On jest na prawdę cudowny. Martwi mnie ta ranka. Na innych zdjęciach wyglądało to troszkę lepiej. Teraz jest w dobrych rekach. Bardzo liczę na jakąś wiadomość o stanie jego zdrowia, tzn. chcę usłyszeć, że to nic poważnego :oops:

Pani Agnieszko, bardzo bardzo dziękujemy!!!

Posted

zulugula napisał(a):
Bardzo liczę na jakąś wiadomość o stanie jego zdrowia, tzn. chcę usłyszeć, że to nic poważnego :oops:

Jutro z rana mają iść z Łatkiem do weta więc jak tylko dostanę wiadomość to napiszę rzecz jasna ;) dałam wykaz leków jakie dostawał Łatek od naszego weta aby wet we Wrocku wiedział czym był leczony.

Posted

asiamm napisał(a):
to chyba już można zmienić tytuł i dział :cool3:

No ja myślę :cool3:

Ja z miłą chęcią wywalam Łatka z podpisu :multi: