Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dzisiaj między 17-18 Aga będzie po Łatka :multi: :multi: :multi: Właśnie miałam telefon, że jednak uda im się przyjechać :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ale chłopak ma szczęście. Będzie miał prawdziwy dom :) Quote
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Rewelacja!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Łapać Łatka!!!!!!! Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 zulugula napisał(a): Łapać Łatka!!!!!!! Już Urząd zapędziłam do łapanki :evil_lol: mają zacząć od 16-stej i zadzwonić czy się udało :cool3: Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 czekam nerwowo na dobre wiesci, odetchne dopiero jak przeczytam, ze ŁAtek bezpieczny z P. Agnieszka :roll: i wtedy dopiero zaczne skakac z radosci, ze nastepna psia bidulka w domku :diabloti: Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins: Quote
Kamila_s Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Ziutka']Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!Kochany,sliczny Latek bedzie dzis w domku!!!!!!!!:multi::multi::multi: Agnieszko jak bedziesz mogla porob zdjecia i wstaw nam na dogo:loveu::loveu::loveu::loveu: :smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:tak wlasnie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Ziutka']Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins: :megagrin: dobre :diabloti: a ja zaczne skakac dopiero jak Łatek bedzie juz w nowym domku, co by nie zapeszac :evil_lol: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Ziutka']Niedawno wróciłam z Urzędu, pojechałam po umowę adopcyjną i troszkę się Pan Naczelnik zdziwił, że aż do Wrocławia :diabloti: przerwałam mu w jedzeniu kurczaka z rożna :eviltong: (jakoś za nim nie przepadam :p) (za kurczakiem, czy za tym Panem?:evil_lol:) [SIZE=2]i trochę chłopinę przetrzymałam moją gadką, coby mu kurczak wystygł :grins: Ziutka, czyli Łatek został złapany? I nic mu juz nie grozi? Mam nadzieje, że napiszesz szybciutko jak nowa Opiekunka odbierze Łatka? Quote
sati Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 czekamy na wiesci a najlepiej ze zdjeciami a nowa pania:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Udało się Łatka upolować? Mam nadzieje, że już w drodze. Już mnie kciuki bolą od ściskania ;) Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Właśnie dotarłam i od razu siadam do Was :cool3: Łatek już w drodze do domu, młodzi i mili ludzie, którzy na codzień pomagają bezdomnym zwierzętom, zabierają psiaki ze schronisk i szukają im domów ;) troszkę byli zaskoczeni wielkością Łatka, spodziewali się, ze jest o wiele większy (jak dog :roll:) no a zastali niedużego wystraszonego psinę - ale co najważniejsze......pojechał :multi: nie chciał wejść do samochodu ale Agnieszka skusiła go na jedzonko i uwalił się na kocyku wyglądając przez okienko. Mają napisać sms-ka jak dojadą. Asiamm wklei zdjęcia :razz: Quote
Lionees Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No to ja pierwsza się ucieszę:HUUURA:multi::multi::multi:!!! Quote
asiamm Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 rana już się podgoiła, ale nadal cały czas się z niej nieładnie sączy tutaj wspina się na panią z urzędu miasta (wchodził też na kolanka, ale nie uwieczniłam), której dziękujemy za pomoc i dokarmianie Łatka i z nową panią (po lewej) Quote
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ach... łezka mi się w oku zakręciła. On jest na prawdę cudowny. Martwi mnie ta ranka. Na innych zdjęciach wyglądało to troszkę lepiej. Teraz jest w dobrych rekach. Bardzo liczę na jakąś wiadomość o stanie jego zdrowia, tzn. chcę usłyszeć, że to nic poważnego :oops: Pani Agnieszko, bardzo bardzo dziękujemy!!! Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 zulugula napisał(a): Bardzo liczę na jakąś wiadomość o stanie jego zdrowia, tzn. chcę usłyszeć, że to nic poważnego :oops: Jutro z rana mają iść z Łatkiem do weta więc jak tylko dostanę wiadomość to napiszę rzecz jasna ;) dałam wykaz leków jakie dostawał Łatek od naszego weta aby wet we Wrocku wiedział czym był leczony. Quote
asiamm Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 to chyba już można zmienić tytuł i dział :cool3: Quote
sati Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ale super!!!!!!1:multi::multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 asiamm napisał(a):to chyba już można zmienić tytuł i dział :cool3: No ja myślę :cool3: Ja z miłą chęcią wywalam Łatka z podpisu :multi: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 sati napisał(a):Ale super!!!!!!1:multi::multi::multi::multi: Fotki super!!! Powodzenia Łatku!!! Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ale sie ciesze, w koncu moge odetchnac i poskakac z radosci!!! :smilecol: Łatek ma domek!!! :sweetCyb: :Cool!: :multi: Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Właśnie dojechali do domu, przed chwilką dostałam smska :lol: Quote
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 wreszcie się bezpiecznie w ciepełku wyspi :loveu: Quote
Recommended Posts