zulugula Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 diuna_wro napisał(a):Łaciaty słodziaczek, nawet jajka ma w łatki, heh:p ej... a gdzie Ty tam pod ogon zaglądasz koleżanko??? :evil_lol: Atomek (- fajne imię :lol:) pewnie sam sie juz gubi czy to rzeczywistośc czy sen. I nie chce się budzić, zeby tego nie stracić ;) Jestem super szczęśliwa, że takie domki się zgłaszają. Czasami wizyta poadopcyjna nie jest nawet konieczna. Bardziej są to zwyczajne odwiedzinki :lol: Proszę pomóżcie mi znaleźć taki domek dla tego czarnuszka z mojego podpisu (wyrzucony z samochodu jako szczeniak, poturbowany przez samochody, zęby w ruinie i dzikusek). Ciężka sprawa, ale wierzę, że i do niego się los usmiechnie. Quote
diuna_wro Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zulugula napisał(a):ej... a gdzie Ty tam pod ogon zaglądasz koleżanko??? :evil_lol: Czasami wizyta poadopcyjna nie jest nawet konieczna. Bardziej są to zwyczajne odwiedzinki :lol: Przeca ja nie zaglądam, ino one same wystają:cool1::cool1:. Dlatego też, z tą wizytą nie biegnę, bo skoro wieści są, a domek pierwsza klasa to chyba nie ma pośpiechu? Quote
Kamila_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 looooooo ludzie;):loveu::loveu::loveu: co za piekna psiunia!!!!!!! te czerne plamki sa przepiekne!!!!!! ....wyglada jak cudowne zjawisko!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
asiamm Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 nie poznałabym :crazyeye: serio a jak się rana goi? miał zabieg? Quote
Ziutka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Łatek dzisiaj jedzie na szczepienia. Ogólnie miewa się świetnie...podobno łobuz się z niego zrobił niesamowity :diabloti: chyba odespał tą swoją tułaczkę i wychodzi z niego diabełek :evil_lol: Przechodzi teraz naukę " co to jest piłka " bo innych zabawek niestety się boi (do czasu :cool3: ) ale za to najlepszą zabawą jest brykanie z jego domownikami - czyli 3 psy i kot :eviltong: Zabiegu nie musiał mieć...ranka pięknie się zagoiła po antybiotykach, podobno już śladu nawet nie ma, że była dziura !!! Quote
Kamila_s Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :multi::multi::multi:tak mnie to ciesze,ze Latek ma sie dobrze i ta rana mu sie zagoila.... Quote
Ziutka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Kamila_s napisał(a)::multi::multi::multi:tak mnie to ciesze,ze Latek ma sie dobrze i ta rana mu sie zagoila.... Ja też się bardzo cieszę :multi: a po antybiotykach wszystko samo mu się ładnie oczyściło i śladu niet :loveu: Quote
luka1 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 gdyby tak wyglądał wtedy gdy się błąkał koło swojego spalonego domu , pewnie nie długo btłby sam :multi: Quote
asiamm Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 na tym leśnym zdjęciu to całkiem inny pies :) Quote
diuna_wro Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Piękne umaszczenia:loveu: dobrze się trzyma, widać, że wybiegany! Quote
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 alez Latek wypieknial....cudowny i jaka piekna ma postawe..bardzo elegancki:-))) no i te jego latki sa po prostu szalowo bombowe!!!:loveu:;):loveu: Quote
Kamila_s Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ale piekny ten Latek!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek od Łatka :loveu: Quote
Kamila_s Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 za kazdym razem jak widze zdjecia Latka jestem pod mega wrazeniem!!!!:loveu: jest naprawde przepiekny!!! i ta bandama!!!:loveu::loveu: wyglada nieziemsko i niezwykle!!Szczesciarz jeden!!!;):loveu::loveu: Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 no po prostu zywe zloto i szczescie widziec Latka takiego mega szczesliwego!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts