Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diuna_wro napisał(a):
Łaciaty słodziaczek, nawet jajka ma w łatki, heh:p

ej... a gdzie Ty tam pod ogon zaglądasz koleżanko??? :evil_lol:

Atomek (- fajne imię :lol:) pewnie sam sie juz gubi czy to rzeczywistośc czy sen. I nie chce się budzić, zeby tego nie stracić ;)

Jestem super szczęśliwa, że takie domki się zgłaszają. Czasami wizyta poadopcyjna nie jest nawet konieczna. Bardziej są to zwyczajne odwiedzinki :lol:

Proszę pomóżcie mi znaleźć taki domek dla tego czarnuszka z mojego podpisu (wyrzucony z samochodu jako szczeniak, poturbowany przez samochody, zęby w ruinie i dzikusek). Ciężka sprawa, ale wierzę, że i do niego się los usmiechnie.

Posted

zulugula napisał(a):
ej... a gdzie Ty tam pod ogon zaglądasz koleżanko??? :evil_lol:
Czasami wizyta poadopcyjna nie jest nawet konieczna. Bardziej są to zwyczajne odwiedzinki :lol:

Przeca ja nie zaglądam, ino one same wystają:cool1::cool1:.

Dlatego też, z tą wizytą nie biegnę, bo skoro wieści są, a domek pierwsza klasa to chyba nie ma pośpiechu?

Posted

Łatek dzisiaj jedzie na szczepienia.
Ogólnie miewa się świetnie...podobno łobuz się z niego zrobił niesamowity :diabloti: chyba odespał tą swoją tułaczkę i wychodzi z niego diabełek :evil_lol:
Przechodzi teraz naukę " co to jest piłka " bo innych zabawek niestety się boi (do czasu :cool3: ) ale za to najlepszą zabawą jest brykanie z jego domownikami - czyli 3 psy i kot :eviltong:

Zabiegu nie musiał mieć...ranka pięknie się zagoiła po antybiotykach, podobno już śladu nawet nie ma, że była dziura !!!

Posted

Kamila_s napisał(a):
:multi::multi::multi:tak mnie to ciesze,ze Latek ma sie dobrze i ta rana mu sie zagoila....

Ja też się bardzo cieszę :multi: a po antybiotykach wszystko samo mu się ładnie oczyściło i śladu niet :loveu:

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

za kazdym razem jak widze zdjecia Latka jestem pod mega wrazeniem!!!!:loveu:
jest naprawde przepiekny!!!
i ta bandama!!!:loveu::loveu:
wyglada nieziemsko i niezwykle!!Szczesciarz jeden!!!;):loveu::loveu:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...