Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 elmira napisał(a):Uffff:loveu::loveu::loveu: Głuptas jesteś :eviltong: ja i gniewanie :cool3: Quote
elmira Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ziutka napisał(a):Głuptas jesteś :eviltong: ja i gniewanie :cool3: Więc, tym bardziej chcę, żebyś wiedziała, że nie chcę urazić! Oj cieplutka z Ciebie osoba Ziutko:loveu: Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 elmira napisał(a):Więc, tym bardziej chcę, żebyś wiedziała, że nie chcę urazić! Oj cieplutka z Ciebie osoba Ziutko:loveu: Nie urazisz napewno ;) znam się na żartach, więc ze mną można pożartować :cool3: Quote
Kamila_s Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dodalam Latka na profil n-k..moze tam ktos go wypatrzy....:roll: Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Kamila_s napisał(a):Dodalam Latka na profil n-k..moze tam ktos go wypatrzy....:roll: Bardzo dziękujemy :lol: Quote
Kamila_s Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Znalazlam domek dla Latka...wlasnie zglosila sie PAni z Wroclawia... podala mi numer tel...komu mam go przekazac..... trzymac tego Latka,zeby teraz nigdzie nie uciekl!!domek na niego czeka:multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Kamila_s napisał(a):Znalazlam domek dla Latka...wlasnie zglosila sie PAni z Wroclawia... podala mi numer tel...komu mam go przekazac..... trzymac tego Latka,zeby teraz nigdzie nie uciekl!!domek na niego czeka:multi::multi::multi: Ło matko :crazyeye: nie do wiary :crazyeye: Podaj mi jej numer, jutro dzwonię :multi: Quote
sati Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Kamila u Ciebie te domki to same wyrastaja czy jak:):) Quote
Kamila_s Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 sati napisał(a):Kamila u Ciebie te domki to same wyrastaja czy jak:):) Sati..naprawde sama nie wierze..w ostatnim tygodniu..znalazlam z 6 domkow:multi::multi: Tydzien byl cudowny i plakac mi sie chce ze szczescia!!!:multi::multi: PAni,ktora chce Latka,planowala adopcje psa ze schorniska,ale dzis zobaczyla Latka i sie zakochala:loveu: i jak tu nie wierzyc w milosc od pierwszego wejrzenia:loveu::loveu: wysylam juz dane na priv...;) Quote
sati Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Kamila_s napisał(a):Sati..naprawde sama nie wierze..w ostatnim tygodniu..znalazlam z 6 domkow:multi::multi: Tydzien byl cudowny i plakac mi sie chce ze szczescia!!!:multi::multi: PAni,ktora chce Latka,planowala adopcje psa ze schorniska,ale dzis zobaczyla Latka i sie zakochala:loveu: i jak tu nie wierzyc w milosc od pierwszego wejrzenia:loveu::loveu: wysylam juz dane na priv...;) Superowo ciesze sie razem z Tobą :loveu::loveu: i widze że "łazimy" chyba razem po watkach:evil_lol::evil_lol: teraz czekamy na domek dla Sati, Aronka i Leonka poprosze:):) Quote
elmira Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No! Poczekajmy na adopcję Łatka biedulka! Quote
Kamila_s Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ano tak Sati..widze Cie wszedzie tez na watkach:evil_lol::evil_lol: Dzis swietujmy domek dla Latka..wyslalam juz n.tel do PAni Agnieszki,ktora mi pisala,ze bedzie sie martwila o Latka do jutra... Czuje,ze to naprawde wspaniala osoba i zaprosilam ja na watek;):loveu: Quote
Kamila_s Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wyslalam do Ziutka numer tel.do PAni Agnieszki;) bedziemy obgryzaly do tego czasu paznokcie z niecierpliowsci:lol: wiem tez,ze Pani Agnieszka juz odwiedzila forum LAtka i czytala jego historie...czekamy wiec na nia tez tutaj:loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 łooooo matko i corkoooooooooooo!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Łatek bedzie mial domek! :Cool!: :Cool!: Łatku buziak w nochal i nigdzie nie uciekaj, kochajacy domek na Ciebie czeka!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Czekamy teraz na dalsze wiadomosci!!!! Latku kochany co Ciebie czeka za niespodzianka..to Ty nawet sobie nie wyobrazasz:multi::multi: Quote
sati Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Trzymamy kciuki aby ten domek okazal sie domkiem dla Łatka:):)... i czekamy na wieści Quote
zulugula Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kamilka jesteś wielka! A ja dopiero dzisiaj te wieści czytam. Już wczoraj mogłam mieć spokojniejszy sen... Czy jest już info na transportowym? Czy Pani sama chce po niego przyjechać? Jeśli transport potrzebny, to Łatka można przekimać u mojej mamy w Sosnowcu, tj. k. Katowic. Może do Katowic się coś znajdzie. A potem z Katowic do Wrocławia. Informujcie o szczegółach. :laola::laola: Dziewczyny zapraszam Was wszystkie (edit: panów też zapraszam ;))na wątek o dzikiej suczce, która mieszka na polu i jest szczenna. W sobotę bedzie łapanka, potem sterylka, DT u mnie. Na pewno Wasze wsparcie i pomoc w szukaniu DS, ogłoszeniach, rozwieszaniu :evil_lol: się przyda. I będę za to bardzo, bardzo wdzięczna. Może wystąpić wiele trudności (w łapaniu, zachowaniu psa) - wasze rady na wagę złota... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120116 Liczę na równie szczęśliwe i równie błyskawiczne zakończenie :roll: Quote
Greven Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mam nadzieję, że dom wypali. Jak by co, to oferuję płatny DT. Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ziutka dzwonilas do Pani Agnieszki???;) Quote
Ziutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kamila_s napisał(a):Ziutka dzwonilas do Pani Agnieszki???;) Tak, dzwoniłam :lol: teraz czekam na telefon, taki wiesz...ostateczny :razz: Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ok...czyli jestem juz bliska zawalu:evil_lol::eviltong: trzymam mocno,mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: pisz szybko jak bedziesz juz cos wiedziala:eviltong: Quote
Recommended Posts