Ziutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Aga jest zdecydowana...Łatek ma domek :multi: Teraz tylko problem z transportem :roll: Agnieszka pokrywa wszystkie koszty transportu, tylko go nie mamy :shake: a chciałaby Łatka jak najszybciej. Quote
asiamm Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 super :multi: dajcie na transportowy że WARSZAWA -> WROCŁAW poszukiwany na miau znalazłam coś takiego (w dziale - raz w miesiącu): Warszawa - Wrocław - Warszawa [email protected] Wrocław (dokładnie Krępice) odbiór zwierzaka, który jedzie do Wrocławia najchętniej na stacji benzynowej przed Wrocławiem ze względu na ograniczony czas jakim dysponuje tata (gagucia) Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ziutka z transportem nie dam rady pomoc,ale ciesze sie ogromnie,ze Latek ma domek!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Agnieszka bedzie miala przepieknego pieska!!!!:loveu::loveu: Quote
zulugula Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dzisiaj jest jakiś mega fantastyczny dzień :loveu: Zwrot kosztów w obie strony, czy w jedną? Quote
Ziutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 zulugula napisał(a): Zwrot kosztów w obie strony, czy w jedną? Oczywiście całkowity koszt transportu, czyli obydwie strony :lol: Aga się martwi o Łatka bo On tak jak dzisiaj jej mówiłam, coraz dalej się oddala :shake: rozmawiałam z Panią Magdą przed chwilą z Urzędu to mówiła, że robi sobie dość długie wycieczki :roll: Quote
Kamila_s Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 o matkoooooooooooooooooooooooo:placz: zeby tylko wytrzymal do tego transportu!!!! Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kurcze az mi sie raczki poca z nerwow!!! jak ja bym juz chciala, zeby Latek byl w nowym domku i zebym mogla juz odetchnac z ulga!!! niestety z transportem rowniez pomoc nie pomoge :shake: trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo!!! Quote
zulugula Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zmieńcie tytuł, że transport potrzebny. Quote
bea_m Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ciotki z Wrocławoia potrzebują przewieśźć sunie do Wawy. Trasa tra sama tylko spowrotem. gadajcie z nimi :) Quote
zulugula Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jutro powinnam mieć odpowiedź od dziewczyny z wrocka. Z wawki do wrocka są 2 psy do zabrania (tzn. Łatek jest z Sochaczewa ;)) Gdyby 3 zwierza udało się oskoczyć, byłoby idealnie. Quote
bea_m Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zulugula a czy ty masz kogoś kto pojedzie? Bo jak nie to jak mam namiar na gościa który jeździ za zwrot ale trzeba byłoby mu jeszcze dorzucić psiaki z północy coby było taniej. Quote
Ziutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jeśli wszystko dobrze pójdzie to jutro Agnieszka sama przyjedzie po Łatka ale to takie pół na pół :roll: mamy się skontaktować rano i będę wtedy wiedziała ;) Quote
bea_m Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ziutka to jak Agnieszka będzie jechała to niech zabierze sunie z Wrocka. Przeciez to jest bez sensu coby paliwo marnować jak można pieniązki na transport przeznaczyć na ratowanie życia. Quote
Ziutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 bea_m napisał(a):Ziutka to jak Agnieszka będzie jechała to niech zabierze sunie z Wrocka. Przeciez to jest bez sensu coby paliwo marnować jak można pieniązki na transport przeznaczyć na ratowanie życia. Ok...to może podam Ci do niej numer telefonu i zadzwoń rano i zapytaj :roll: ja muszę jechać do Urzędu w sprawie Łatka i nie wiem kiedy będę wolna żeby na spokojnie to załatwić ;) Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Kurcze Łatku uciekaj Ty juz do tego nowego domku, bo sie nerwicy tu nabawie!!! :eviltong: Łateczku buziak w nochal i czekaj dzielnie, az Cioteczki przyjada po Ciebie, nie laz za daleko co by Cie szukac nie musialy :lol: Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 agniecha82x napisał(a): nie laz za daleko co by Cie szukac nie musialy :lol: No właśnie tego się obawiam :roll: że sobie gdzieś będzie wędrował i szukać będziemy pół dnia :mdleje: Quote
asiamm Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a wiadomo już czy dziś p. Agnieszka po niego przyjedzie? dobrze byłoby wcześniej tam iść, upolować go i przypiąć na smycz :roll: pamiętam te same obawy z Amikiem - transport do Lublina był załatwiony, ale pozostawała obawa, że gdzieś polezie i go nie zawiozę do wawy Quote
Ziutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 asiamm napisał(a):a wiadomo już czy dziś p. Agnieszka po niego przyjedzie? dobrze byłoby wcześniej tam iść, upolować go i przypiąć na smycz :roll: Właśnie czekam na telefon...:roll: A ze złapaniem też będę miała problem sama, Pani Magda pracuje w Urzędzie do 16-stej i nie będzie mi mogła pomóc :shake: Quote
Kamila_s Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Nie bylo mnie wczoraj,a dzisiaj jak czytalam ostatnie posty to az mi skora cierpla.... Ziutka czekamy na wiadomosci!!!:roll: Quote
diuna_wro Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 zaraz, zaraz, a czy ktoś sprawdzał P. Agnieszkę i jej dom? Kombinuję transport - czekam na odpowiedzi. Quote
asiamm Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ziutka napisał(a):Właśnie czekam na telefon...:roll: A ze złapaniem też będę miała problem sama, Pani Magda pracuje w Urzędzie do 16-stej i nie będzie mi mogła pomóc :shake: kurdee, ja bym pomogła, ale w pracy jestem i wieczorem dopiero będę w domu :/ Quote
zulugula Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Znalazłam na innym wątku darmowy transport z Wawki do Wrocka w dniu jutrzejszym. Będzie tam przewozony 1 psiak. Zapytałam, czy Łatek się zmieści. Jeśli byłaby szansa na darmowy transport, to może p. Agnieszka bedzie chciała wesprzeć finansowo inne pieski, którym brakuje na leczenie? Jak myślicie? Transport ma być przez Warszawę. Nie wiem jak dalej. Jeśli kierowca nie jedzie przez Sochaczew, to czy jest szansa na transport Łatka do wawy? Może u mnie przenocować w razie potrzeby. Quote
Recommended Posts