Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga jest zdecydowana...Łatek ma domek :multi:

Teraz tylko problem z transportem :roll: Agnieszka pokrywa wszystkie koszty transportu, tylko go nie mamy :shake: a chciałaby Łatka jak najszybciej.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super :multi:
dajcie na transportowy że WARSZAWA -> WROCŁAW poszukiwany

na miau znalazłam coś takiego (w dziale - raz w miesiącu):
Warszawa - Wrocław - Warszawa [email protected] Wrocław (dokładnie Krępice) odbiór zwierzaka, który jedzie do Wrocławia najchętniej na stacji benzynowej przed Wrocławiem ze względu na ograniczony czas jakim dysponuje tata (gagucia)

Posted

Ziutka z transportem nie dam rady pomoc,ale ciesze sie ogromnie,ze Latek ma domek!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Agnieszka bedzie miala przepieknego pieska!!!!:loveu::loveu:

Posted

zulugula napisał(a):

Zwrot kosztów w obie strony, czy w jedną?

Oczywiście całkowity koszt transportu, czyli obydwie strony :lol:

Aga się martwi o Łatka bo On tak jak dzisiaj jej mówiłam, coraz dalej się oddala :shake: rozmawiałam z Panią Magdą przed chwilą z Urzędu to mówiła, że robi sobie dość długie wycieczki :roll:

Posted

Kurcze az mi sie raczki poca z nerwow!!! jak ja bym juz chciala, zeby Latek byl w nowym domku i zebym mogla juz odetchnac z ulga!!!
niestety z transportem rowniez pomoc nie pomoge :shake:
trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo!!!

Posted

Jutro powinnam mieć odpowiedź od dziewczyny z wrocka. Z wawki do wrocka są 2 psy do zabrania (tzn. Łatek jest z Sochaczewa ;)) Gdyby 3 zwierza udało się oskoczyć, byłoby idealnie.

Posted

Zulugula a czy ty masz kogoś kto pojedzie?
Bo jak nie to jak mam namiar na gościa który jeździ za zwrot ale trzeba byłoby mu jeszcze dorzucić psiaki z północy coby było taniej.

Posted

Jeśli wszystko dobrze pójdzie to jutro Agnieszka sama przyjedzie po Łatka ale to takie pół na pół :roll: mamy się skontaktować rano i będę wtedy wiedziała ;)

Posted

Ziutka to jak Agnieszka będzie jechała to niech zabierze sunie z Wrocka. Przeciez to jest bez sensu coby paliwo marnować jak można pieniązki na transport przeznaczyć na ratowanie życia.

Posted

bea_m napisał(a):
Ziutka to jak Agnieszka będzie jechała to niech zabierze sunie z Wrocka. Przeciez to jest bez sensu coby paliwo marnować jak można pieniązki na transport przeznaczyć na ratowanie życia.

Ok...to może podam Ci do niej numer telefonu i zadzwoń rano i zapytaj :roll: ja muszę jechać do Urzędu w sprawie Łatka i nie wiem kiedy będę wolna żeby na spokojnie to załatwić ;)

Posted

Kurcze Łatku uciekaj Ty juz do tego nowego domku, bo sie nerwicy tu nabawie!!! :eviltong:
Łateczku buziak w nochal i czekaj dzielnie, az Cioteczki przyjada po Ciebie, nie laz za daleko co by Cie szukac nie musialy :lol:

Posted

agniecha82x napisał(a):

nie laz za daleko co by Cie szukac nie musialy :lol:

No właśnie tego się obawiam :roll: że sobie gdzieś będzie wędrował i szukać będziemy pół dnia :mdleje:

Posted

a wiadomo już czy dziś p. Agnieszka po niego przyjedzie? dobrze byłoby wcześniej tam iść, upolować go i przypiąć na smycz :roll:
pamiętam te same obawy z Amikiem - transport do Lublina był załatwiony, ale pozostawała obawa, że gdzieś polezie i go nie zawiozę do wawy

Posted

asiamm napisał(a):
a wiadomo już czy dziś p. Agnieszka po niego przyjedzie? dobrze byłoby wcześniej tam iść, upolować go i przypiąć na smycz :roll:

Właśnie czekam na telefon...:roll:
A ze złapaniem też będę miała problem sama, Pani Magda pracuje w Urzędzie do 16-stej i nie będzie mi mogła pomóc :shake:

Posted

Ziutka napisał(a):
Właśnie czekam na telefon...:roll:
A ze złapaniem też będę miała problem sama, Pani Magda pracuje w Urzędzie do 16-stej i nie będzie mi mogła pomóc :shake:

kurdee, ja bym pomogła, ale w pracy jestem i wieczorem dopiero będę w domu :/

Posted

Znalazłam na innym wątku darmowy transport z Wawki do Wrocka w dniu jutrzejszym. Będzie tam przewozony 1 psiak. Zapytałam, czy Łatek się zmieści. Jeśli byłaby szansa na darmowy transport, to może p. Agnieszka bedzie chciała wesprzeć finansowo inne pieski, którym brakuje na leczenie? Jak myślicie?

Transport ma być przez Warszawę. Nie wiem jak dalej. Jeśli kierowca nie jedzie przez Sochaczew, to czy jest szansa na transport Łatka do wawy? Może u mnie przenocować w razie potrzeby.