Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kinga-kinia']ojojoj ja tu widzę że jest strasznie pilna sprawa....domku potrzeba i to szybciutko bo psina chory ......
Zgadza się...to bardzo pilne :-( psiak nie ma schronienia :shake: i jeszcze ta rana

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Tutaj jest ta psiula, o której mi mówiłaś. Będę podnosić, bo wziąć go nie moge. Niestety nawet na DT.

Wiem Elmirko, że nie możesz, wiem ale podnoszenie to też bardzo dużo a i jeszcze jak banerek być sobie jego wstawiła w podpis to już wogóle luksus :eviltong: więcej ludzi zapewne zobaczy :cool3:

Posted

Latek jest sliczny i trzymam kciuki, zeby znalazl cieplutki domek! Zasluguje na milosc, bo tyle przeszedl biedaczek :-(
Ja tez chetnie wstawilabym banerka w opis, ale jestem tu nowa i nie wiem jak to zrobic :oops:

Posted

agniecha82x napisał(a):
Latek jest sliczny i trzymam kciuki, zeby znalazl cieplutki domek! Zasluguje na milosc, bo tyle przeszedl biedaczek :-(
Ja tez chetnie wstawilabym banerka w opis, ale jestem tu nowa i nie wiem jak to zrobic :oops:

agniecha82x, skopiuj banerek, chociazby z podpisu Ziutki (ctrl c), potem wejdź w panel uzytkownika, po lewej stronie "edytuj podpis", otworzy Ci sie okno z edycją podpisu, klikasz ctrl v, i wklejasz banerek.

Posted

elmira napisał(a):
agniecha82x, skopiuj banerek, chociazby z podpisu Ziutki (ctrl c), potem wejdź w panel uzytkownika, po lewej stronie "edytuj podpis", otworzy Ci sie okno z edycją podpisu, klikasz ctrl v, i wklejasz banerek.

No...widzę, że umiesz wklejać banerki to dlaczego jeszcze nie masz Łatka w podpisie :motz::motz::motz:

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

agniecha82x napisał(a):

EDIT: nadal nie widac... jestem ciapa straszna :(

Ja też tego nie umiem robić :shake: kolega mi zawsze wkleja albo Luka :loveu:

ELMIRKO...pomóż Agnieszce :help1: :placz:

Posted

Ziutka, nie pozwalaja mi wkleić kolejnego banerka (6). A przecież nie wywalę żadnego dotychczasowego, bo żadna bida jeszcze domu nie znalazła. Ale obiecuje, ze zaglądać będę!

Co do wklejenia banera...Ja nie wiem, dlaczego pokazuję się u agniecha82x tylko link bez obrazka. Tam, jak się wejdzie do opcji edycja podpisu, i wklei sie już skopiowany banner, to można skorzystać z opcji, podglad podpisu(czy zmian, czy jakos tak-ale w kazdym bądź razie na dole). Jeśli dobrze wklejone, to będzie widać bannerek w podgladzie. Ja właśnie robie tak, że kopiuję banner (albo przez ctrl c, lub prawym przyciskiem myszy ...rozwija sie lista...wybieram kopiuj) i potem w oknie Edycji podpisu wklejam (ctrl v, a lbo prawy przycisk myszy i wklej). Agniecha popróbuj, bo niestety nie potrafię powiedziec, co moze być powodem, że u Ciebie pojawia sie link, a nie podlinkowany banner.

Ja na przykład zwykle nie widze swoich bannerków. A czasami widzę. Za mądre to dla mnie;)

Posted

elmira napisał(a):
Ziutka, nie pozwalaja mi wkleić kolejnego banerka (6). A przecież nie wywalę żadnego dotychczasowego

Ale Ty masz w podpisie tylko link do Wrzoska...nie masz ani jednego banerka :shake:

Posted

No wlasnie u Elmirki nie widac zadnych banerkow :shake:
a ja robilam metoda kopiuj-wklej i jezeli probuje skopiowac zdjecie to w podpisie nic sie nie wkleje i jest pusty :shake: kombinowalam na rozne sposoby i ostatecznie sie skopiowal sam odnosnik, ale gdzie fotka Łatka :oops: :placz:

Posted

Schemat:
1. nacisnąć ctr+n. Otwiera się nowe takie samo okno dogo, w którym wejdźcie w prywatne wiadomości - to jest na górze po prawej/po środku, pod witaj... Wejść w edytuj podpis, gdzie otworzy się puste okienko.

2. Wrócić do tej wcześniej otwartej strony dogo. Kliknąć prawym przyciskiem myszy na zdjęcie dziurawego pieska w moim podpisie. Wybrać kopiuj/copy.

3. Wejść z powrotem na tą drugą stronkę dogo, gdzie czeka otwarte okienko edycji podpisu. W okienku kliknąć prawym przyciskiem i wybrać wklej/paste.

4. Zdjęcie powinno być wtedy już widoczne. Wtedy kliknąć zapisz - pod okienkiem. Stronkę można zamknąć i wrócić do poprzedniej. Po odświeżeniu powinien być banerek w podpisie ;)

Elmira, niestety Twoje zdjęcia z banerków są niewidoczne.

Posted

No to fajnie pomogłam ;)

Edit:

Chyba Łatka już widać? Wiec Ziutka stanęło na Twoim;). Na razie usunę jeden banerek od siebie z podpisu. Na tamten watek zaglada duzo osób. A do Łatka nie. I dzięki zulugula za instrukcje. A tak btw, byłam przkonana, że moje banerki widać :D

Posted

[quote name='zulugula']Schemat:
1. nacisnąć ctr+n. Otwiera się nowe takie samo okno dogo, w którym wejdźcie w prywatne wiadomości - to jest na górze po prawej/po środku, pod witaj... Wejść w edytuj podpis, gdzie otworzy się puste okienko.

2. Wrócić do tej wcześniej otwartej strony dogo. Kliknąć prawym przyciskiem myszy na zdjęcie dziurawego pieska w moim podpisie. Wybrać kopiuj/copy.

3. Wejść z powrotem na tą drugą stronkę dogo, gdzie czeka otwarte okienko edycji podpisu. W okienku kliknąć prawym przyciskiem i wybrać wklej/paste.

4. Zdjęcie powinno być wtedy już widoczne. Wtedy kliknąć zapisz - pod okienkiem. Stronkę można zamknąć i wrócić do poprzedniej. Po odświeżeniu powinien być banerek w podpisie ;)

Elmira, niestety Twoje zdjęcia z banerków są niewidoczne.

ja chyba jestem jakas strasznie nie kumata :oops: robie tak jak opisujesz i... nic :placz:
mozesz napisac ktore kopiuj wybrac? bo tam jest kilka opcji-kopiuj obrazek, kopiuj odnosnik itp.
co ja robie zle, ze nie wychodzi :placz:

Posted

Po pierwszy, to sorki za wprowadzenie w błąd, ale sama byłam przekonana, że robię poprawnie.
Agniecha, kliknij na danym banerze i rozwinie sie lista, kliknij na samo "kopiuj". Ja robiłam tak, jak radziłą zulugula i powinny być widoczne. Chyba, że znów ich nie ma, a ja mam omamy;)

Posted

mi chyba nie dane jest zabrac pieski na banerkowy spacerek :placz:
klikam prawym na banerek, rozwijam liste, ale ja nie mam samego kopiuj! mam
kopiuj obrazek, kopiuj adres obrazka, kopiuj odnosnik, a samego kopiuj do wyboru nie mam :placz: moze ma to zwiazek z tym ze uzywam mozzili a nie explorera?
elmirko widac Twoje banerki teraz :roll:

Posted

agniecha82x napisał(a):
mam! :multi: mam psinki w banerkach, juz wiem co zle robilam :oops:
dziekuje dziewczyny za pomoc! :)

Pozwolicie, ze sie wtrace, to co zle robilas, bo ja takze mam problemy z wstawieniem nowego banerka :oops:

P.S. sorki za off topa:roll:

Posted

Poli napisał(a):
Pozwolicie, ze sie wtrace, to co zle robilas, bo ja takze mam problemy z wstawieniem nowego banerka :oops:

P.S. sorki za off topa:roll:

moj blad polegal na tym, ze klikalam prawym przyciskiem myszki na banerka nie zaznaczajac go przedtem :oops: a banerek nalezy najpierw zaznaczyc tak, jak np. zaznacza sie tekst, ktory chce sie skopiowac :) i dopiero na tak zaznaczonego banerka klikamy prawym, wybieramy kopiuj i wklejamy w podpis :p