Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='kinga-kinia']ojojoj ja tu widzę że jest strasznie pilna sprawa....domku potrzeba i to szybciutko bo psina chory ...... Zgadza się...to bardzo pilne :-( psiak nie ma schronienia :shake: i jeszcze ta rana Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tutaj jest ta psiula, o której mi mówiłaś. Będę podnosić, bo wziąć go nie moge. Niestety nawet na DT. Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 elmira napisał(a):Tutaj jest ta psiula, o której mi mówiłaś. Będę podnosić, bo wziąć go nie moge. Niestety nawet na DT. Wiem Elmirko, że nie możesz, wiem ale podnoszenie to też bardzo dużo a i jeszcze jak banerek być sobie jego wstawiła w podpis to już wogóle luksus :eviltong: więcej ludzi zapewne zobaczy :cool3: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Latek jest sliczny i trzymam kciuki, zeby znalazl cieplutki domek! Zasluguje na milosc, bo tyle przeszedl biedaczek :-( Ja tez chetnie wstawilabym banerka w opis, ale jestem tu nowa i nie wiem jak to zrobic :oops: Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agniecha82x napisał(a):Latek jest sliczny i trzymam kciuki, zeby znalazl cieplutki domek! Zasluguje na milosc, bo tyle przeszedl biedaczek :-( Ja tez chetnie wstawilabym banerka w opis, ale jestem tu nowa i nie wiem jak to zrobic :oops: agniecha82x, skopiuj banerek, chociazby z podpisu Ziutki (ctrl c), potem wejdź w panel uzytkownika, po lewej stronie "edytuj podpis", otworzy Ci sie okno z edycją podpisu, klikasz ctrl v, i wklejasz banerek. Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 elmira napisał(a):agniecha82x, skopiuj banerek, chociazby z podpisu Ziutki (ctrl c), potem wejdź w panel uzytkownika, po lewej stronie "edytuj podpis", otworzy Ci sie okno z edycją podpisu, klikasz ctrl v, i wklejasz banerek. No...widzę, że umiesz wklejać banerki to dlaczego jeszcze nie masz Łatka w podpisie :motz::motz::motz: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No to ja teraz sprawdzam Łatku czy widac cie w moim podpisie :roll: dziekuje za pomoc :) EDIT: no i nie widac ... :( nie umiem :( Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Łatku psinko czy teraz cie widac u mnie? :oops: EDIT: nadal nie widac... jestem ciapa straszna :( Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agniecha82x napisał(a): EDIT: nadal nie widac... jestem ciapa straszna :( Ja też tego nie umiem robić :shake: kolega mi zawsze wkleja albo Luka :loveu: ELMIRKO...pomóż Agnieszce :help1: :placz: Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ziutka, nie pozwalaja mi wkleić kolejnego banerka (6). A przecież nie wywalę żadnego dotychczasowego, bo żadna bida jeszcze domu nie znalazła. Ale obiecuje, ze zaglądać będę! Co do wklejenia banera...Ja nie wiem, dlaczego pokazuję się u agniecha82x tylko link bez obrazka. Tam, jak się wejdzie do opcji edycja podpisu, i wklei sie już skopiowany banner, to można skorzystać z opcji, podglad podpisu(czy zmian, czy jakos tak-ale w kazdym bądź razie na dole). Jeśli dobrze wklejone, to będzie widać bannerek w podgladzie. Ja właśnie robie tak, że kopiuję banner (albo przez ctrl c, lub prawym przyciskiem myszy ...rozwija sie lista...wybieram kopiuj) i potem w oknie Edycji podpisu wklejam (ctrl v, a lbo prawy przycisk myszy i wklej). Agniecha popróbuj, bo niestety nie potrafię powiedziec, co moze być powodem, że u Ciebie pojawia sie link, a nie podlinkowany banner. Ja na przykład zwykle nie widze swoich bannerków. A czasami widzę. Za mądre to dla mnie;) Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 elmira napisał(a):Ziutka, nie pozwalaja mi wkleić kolejnego banerka (6). A przecież nie wywalę żadnego dotychczasowego Ale Ty masz w podpisie tylko link do Wrzoska...nie masz ani jednego banerka :shake: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No wlasnie u Elmirki nie widac zadnych banerkow :shake: a ja robilam metoda kopiuj-wklej i jezeli probuje skopiowac zdjecie to w podpisie nic sie nie wkleje i jest pusty :shake: kombinowalam na rozne sposoby i ostatecznie sie skopiowal sam odnosnik, ale gdzie fotka Łatka :oops: :placz: Quote
zulugula Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Schemat: 1. nacisnąć ctr+n. Otwiera się nowe takie samo okno dogo, w którym wejdźcie w prywatne wiadomości - to jest na górze po prawej/po środku, pod witaj... Wejść w edytuj podpis, gdzie otworzy się puste okienko. 2. Wrócić do tej wcześniej otwartej strony dogo. Kliknąć prawym przyciskiem myszy na zdjęcie dziurawego pieska w moim podpisie. Wybrać kopiuj/copy. 3. Wejść z powrotem na tą drugą stronkę dogo, gdzie czeka otwarte okienko edycji podpisu. W okienku kliknąć prawym przyciskiem i wybrać wklej/paste. 4. Zdjęcie powinno być wtedy już widoczne. Wtedy kliknąć zapisz - pod okienkiem. Stronkę można zamknąć i wrócić do poprzedniej. Po odświeżeniu powinien być banerek w podpisie ;) Elmira, niestety Twoje zdjęcia z banerków są niewidoczne. Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No to fajnie pomogłam ;) Edit: Chyba Łatka już widać? Wiec Ziutka stanęło na Twoim;). Na razie usunę jeden banerek od siebie z podpisu. Na tamten watek zaglada duzo osób. A do Łatka nie. I dzięki zulugula za instrukcje. A tak btw, byłam przkonana, że moje banerki widać :D Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='zulugula']Schemat: 1. nacisnąć ctr+n. Otwiera się nowe takie samo okno dogo, w którym wejdźcie w prywatne wiadomości - to jest na górze po prawej/po środku, pod witaj... Wejść w edytuj podpis, gdzie otworzy się puste okienko. 2. Wrócić do tej wcześniej otwartej strony dogo. Kliknąć prawym przyciskiem myszy na zdjęcie dziurawego pieska w moim podpisie. Wybrać kopiuj/copy. 3. Wejść z powrotem na tą drugą stronkę dogo, gdzie czeka otwarte okienko edycji podpisu. W okienku kliknąć prawym przyciskiem i wybrać wklej/paste. 4. Zdjęcie powinno być wtedy już widoczne. Wtedy kliknąć zapisz - pod okienkiem. Stronkę można zamknąć i wrócić do poprzedniej. Po odświeżeniu powinien być banerek w podpisie ;) Elmira, niestety Twoje zdjęcia z banerków są niewidoczne. ja chyba jestem jakas strasznie nie kumata :oops: robie tak jak opisujesz i... nic :placz: mozesz napisac ktore kopiuj wybrac? bo tam jest kilka opcji-kopiuj obrazek, kopiuj odnosnik itp. co ja robie zle, ze nie wychodzi :placz: Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Po pierwszy, to sorki za wprowadzenie w błąd, ale sama byłam przekonana, że robię poprawnie. Agniecha, kliknij na danym banerze i rozwinie sie lista, kliknij na samo "kopiuj". Ja robiłam tak, jak radziłą zulugula i powinny być widoczne. Chyba, że znów ich nie ma, a ja mam omamy;) Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 elmira napisał(a): Chyba Łatka już widać? Wiec Ziutka stanęło na Twoim;). Widać....widać :multi: Dziękować :loveu: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 mi chyba nie dane jest zabrac pieski na banerkowy spacerek :placz: klikam prawym na banerek, rozwijam liste, ale ja nie mam samego kopiuj! mam kopiuj obrazek, kopiuj adres obrazka, kopiuj odnosnik, a samego kopiuj do wyboru nie mam :placz: moze ma to zwiazek z tym ze uzywam mozzili a nie explorera? elmirko widac Twoje banerki teraz :roll: Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ziutka napisał(a):Widać....widać :multi: Dziękować :loveu: Ziutka, dla Ciebie wszystko:evil_lol: Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Agniecha, może jeszcze ktoś wpadnie na watek i pomoże...A popróbuj po kolei, najpierw kopiuj obrazek, itd. Najwyżej zedytujesz post, a może się uda. Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 elmira napisał(a):Ziutka, dla Ciebie wszystko:evil_lol: I wzajemnie :cool3: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 mam! :multi: mam psinki w banerkach, juz wiem co zle robilam :oops: dziekuje dziewczyny za pomoc! :) Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agniecha82x napisał(a):mam! :multi: mam psinki w banerkach No widzisz....:multi: Quote
Poli Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agniecha82x napisał(a):mam! :multi: mam psinki w banerkach, juz wiem co zle robilam :oops: dziekuje dziewczyny za pomoc! :) Pozwolicie, ze sie wtrace, to co zle robilas, bo ja takze mam problemy z wstawieniem nowego banerka :oops: P.S. sorki za off topa:roll: Quote
agniecha82x Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Poli napisał(a):Pozwolicie, ze sie wtrace, to co zle robilas, bo ja takze mam problemy z wstawieniem nowego banerka :oops: P.S. sorki za off topa:roll: moj blad polegal na tym, ze klikalam prawym przyciskiem myszki na banerka nie zaznaczajac go przedtem :oops: a banerek nalezy najpierw zaznaczyc tak, jak np. zaznacza sie tekst, ktory chce sie skopiowac :) i dopiero na tak zaznaczonego banerka klikamy prawym, wybieramy kopiuj i wklejamy w podpis :p Quote
Recommended Posts