Kamila_s Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jak ogladam teraz zdjecia Latka to mi sie tez lezka zakrecila:oops:;) PIEKNY JEST LATEK!!!!!! z calego serca mu zycze zeby byl szczesliwy!!! i lacze sie w radosci z Wami!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sati Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 dziewczyny sory za offa ale sytuacja jest mega ważna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110568&page=12 Quote
elmira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ziutka napisał(a):No ja myślę :cool3: Ja z miłą chęcią wywalam Łatka z podpisu :multi: Ja też wyrzucę z podpisu. Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 elmira napisał(a):Ja też wyrzucę z podpisu. No to wyrzucaj :cool3: Quote
zulugula Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 POMOCY!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118358 Quote
Ziutka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Łatek ma się bardzo dobrze...jest trochę wystraszony jeszcze ale wszystko na dobrej drodze. W ranie zrobiła mu się przetoka i nie wiadomo czy obędzie się bez zabiegu :shake: Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 o Chryste!!!!!! co znaczy przetoka?????????? i jaki zabieg??:shake::shake:przepraszam,ale jestem zielona w sprawach chorobowych...:oops::oops: Quote
Ziutka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kamila_s napisał(a):o Chryste!!!!!! co znaczy przetoka?????????? i jaki zabieg??:shake::shake:przepraszam,ale jestem zielona w sprawach chorobowych...:oops::oops: Ja też niestety nie za bardzo orientuję się w tych sprawach ale napisałam właśnie maila do mojej wetki i czekam na odpowiedź. Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 w takim razie czekm na wiadomosci..mam nadzieje,ze to nic powaznego...:oops::oops: Quote
Ziutka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jeszcze nie dostałam odpowiedzi :shake: może któraś z cioteczek będzie wiedziała i nam coś na ten temat napisze :roll: Quote
asiamm Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 przetoka to po prostu dziura :roll: trzeba się wiecej dowiedzieć w czym ta dziura Quote
Ziutka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 asiamm napisał(a):wiadomo coś więcej? :roll: Dzwoniłam teraz do Agnieszki no więc tak, Łatek będzie miał zabieg, w ranie zrobiła się przetoka i ropa zamiast wychodzić na zewnątrz, wpływała do środka, trzeba będzie wszystko oczyścić, teraz dostaje antybiotyki i zaczyna mu się wszystko powoli wylewać. Nie chce wychodzić na spacery, bardzo się boi smyczy :shake: no ale jakoś powoli dają sobie rade. Jest bardzo kapryśny przy jedzeniu, uznaje tylko i wyłącznie kurczaka np. o parówce nie ma mowy żeby zjadł. Ogólnie miewa się dobrze :lol: Miejmy nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Quote
asiamm Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 a martwili się, że taki nieciężki przypadek i wszystko z nim dobrze ;) Quote
Ziutka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 asiamm napisał(a):a martwili się, że taki nieciężki przypadek i wszystko z nim dobrze ;) NIO :cool3: Jak tylko jej założą internet w domu to prześle zdjęcia Łatka. Aaaa Łatek nigdzie indziej nie śpi tylko na kanapie :loveu: Quote
agniecha82x Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ale szczesciarz z tego Łatka :lol: nie dosc, ze kochajacy domek i kochajaca Pania juz ma, to i sobie pokaprysic przy jedzeniu moze i spi jak prawdziwy ksiaze na kanapie :lol: mam tylko nadzieje, ze szybciutko do zdrowka pelnego wroci :roll: Quote
agniecha82x Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 łoooo matko jaki z niego sliczny pieszczoch :loveu: tak slodko wyglada na tej kanapie :loveu: Quote
zulugula Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 cudeńko :loveu: Dla mnie to on jest rasowo piekny :evil_lol: Bardzo cieszę się, że psiak już na "swojej" kanapce. Gdyby nie p. Agnieszka pewnego dnia mogłybyśmy otrzymać wiadomośc, że piesek nie żyje... Nikt wcześniej nie spodziewał się, że ta rana może byc aż tak poważna. Quote
Kamila_s Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Latek jest przesliczny!!!!!!!!!!!!!:loveu: naprawde ma niezwykla urode..... dobrze,ze znalalz takich wspanialych ludzi..nie chce nawet myslec co by moglo sie z nim stac bez pomocy na ulicy....:shake: Quote
Ziutka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 zulugula napisał(a):Czy z Łatkiem już lepiej? Jutro będę wiedziała :lol: Quote
diuna_wro Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jak z Łatkiem? Wizyta poadopcyjna niepotrzebna? Jak coś - jestem na miejscu, dajcie tylko znać. Quote
Ziutka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 diuna_wro napisał(a):Jak z Łatkiem? Wizyta poadopcyjna niepotrzebna? Jak coś - jestem na miejscu, dajcie tylko znać. Jutro będę rozmawiać z Agą to się wszystkiego dowiem jak ta jego rana :roll: myślę, że wizyta jako "sprawdzenie domu" czy wszystko OK, to nie jest potrzebne ale jeśli byś chciała wpaść w odwiedzinki, ot tak aby poznać tego szczęściarza osobiście to jasne :lol: Quote
Recommended Posts