Poli Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agniecha82x napisał(a):moj blad polegal na tym, ze klikalam prawym przyciskiem myszki na banerka nie zaznaczajac go przedtem :oops: a banerek nalezy najpierw zaznaczyc tak, jak np. zaznacza sie tekst, ktory chce sie skopiowac :) i dopiero na tak zaznaczonego banerka klikamy prawym, wybieramy kopiuj i wklejamy w podpis :p To tez tak sprobuje, dzieki :p I juz nie zasmiecam watku wiecej ;) Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10956020 Kolejna Biedulka Starowinka szuka domu! Quote
zulugula Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przyśnił mi się dzisiaj Łatek. Nie mam dla niego niestety DT lub DS, ale zrobiłam takie ogłoszenia, że nie sposób ich przeoczyć. Format A4. Do rozwieszania w lecznicach wet, sklepach zoo, tablicach ogłoszeniowych w sklepach...wszędzie gdzie tłumy ludzi. Niech cała polska wie, że takie cudo się błąka. Ogłoszenia są w 2 wersjach: czarno-białe + kolorowe. Jeśli jest ktoś chętny do rozwieszania, to proszę o wysyłanie maili na PW. Tylko błagam, nie wszyscy na raz. Mam miejsce na tylko 100 wiadomości ;) Wklejam małe szkielety ogłoszeń :razz: Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Śliczne te plakaty :loveu: Poproszę na maila : [email protected] Quote
agniecha82x Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To prawda - sliczne plakaty! Mam nadzieje, ze ktos w koncu przygarnie Latka, przeciez to taki sliczny pies!!! Ta czarna latka tak dodaje mu uroku, wyjatkowy dzentelmen z niego :cool3: Quote
elmira Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Łatku, do domu. Po szczególy zapraszam do 1-wszego posta! Quote
agniecha82x Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hmm... a czy Latek juz ma jakis DT? bo w poscie 1 nie ma chyba zadnych nowych info na jego temat, chyba ze to odeslanie bylo takie ogolne :oops: Quote
Ziutka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 agniecha82x napisał(a):hmm... a czy Latek juz ma jakis DT? Niestety nie ma :shake: nadal koczuje przy zgliszczach domu. Quote
elmira Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 agniecha82x napisał(a):hmm... a czy Latek juz ma jakis DT? bo w poscie 1 nie ma chyba zadnych nowych info na jego temat, chyba ze to odeslanie bylo takie ogolne :oops: Dałam skierowanie do pierwszego postu, bo moim zdaniem, tam cała tragedia i historia Łatka jest opisana w sposób dobitny. Łatku, zeby Twój los sie polepszył! Quote
agniecha82x Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 teraz juz rozumiem, a ja myslalam, ze cos sie zmienilo w calej sytuacji, a tu Latek nadal bez jakiegokolwiek domku :-( Quote
Ziutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Nikt nie odwiedza Łatka :shake: Widziałam go dzisiaj...biedaczysko :placz: Quote
sati Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czy chociaż jest ktoś kto sie tam nim opiekuje?? w sensie jedzenia? Quote
elmira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 .......................................... Quote
Ziutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 sati napisał(a):czy chociaż jest ktoś kto sie tam nim opiekuje?? w sensie jedzenia? No niby go karmi Pani Magda z Urzędu ale powiem szczerze, że nie wyglądał rewelacyjnie :cool1: jak go dzisiaj zobaczyłam :shake: Quote
elmira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ziutka napisał(a):No niby go karmi Pani Magda z Urzędu ale powiem szczerze, że nie wyglądał rewelacyjnie :cool1: jak go dzisiaj zobaczyłam :shake: Ziutka, jak Ci K...prześlę, to zrozumiesz, prawda? Buziaki!!!! Quote
Ziutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 elmira napisał(a):Ziutka, jak Ci K...prześlę, to zrozumiesz, prawda? Buziaki!!!! yyyy....ja już teraz nie rozumiem...tzn. nie wiem o co chodzi :evil_lol: ale zrozumiem mam nadzieje :cool3: Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ten sliczny piesek pilnie potrzebuje domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zulugula Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Tylko Ziutka bedzie plakaciki rozwieszać? Może w I-poście umieścić info, że wyślę ogłoszenie Łatka mailem. Quote
elmira Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ;) Ziutka, ja jak zwykle proste przekazy. A jak ta bida ma wyglądać. Bez domu, poraniony. A ta obiecana K. to zart w nawiązaniu naszej wczesniejszej rozmowy. O ile pamietam na PM. Fajnie, ze ta Pani go karmi, ale pies odżyje dopiero w nowym domu. Póki co, to serce sie kraje. Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 elmira napisał(a):;) Ziutka, ja jak zwykle proste przekazy. A jak ta bida ma wyglądać. Bez domu, poraniony. A ta obiecana K. to zart w nawiązaniu naszej wczesniejszej rozmowy. O ile pamietam na PM. Aaaaaaaaa..........teraz Qmam :evil_lol: :evil_lol: Quote
elmira Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jesoo, a mam nadzieje, ze sie nie wkurzyłaś? Ja bez złych intencji piszę. No czasami dowcip miewam ciężki! Quote
Ziutka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 elmira napisał(a):Jesoo, a mam nadzieje, ze sie nie wkurzyłaś? Ja bez złych intencji piszę. No czasami dowcip miewam ciężki! No coś Ty :loveu: jakie wkurzyłam :evil_lol: Quote
Recommended Posts