Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a propos - rozwieszalam w weekend ten zbiorczy plakat -APEL o domy.
Dla osoby, ktora nie slyszala o Krezelu - to tak chyba nie do konca wiadomo o co chodzi. Ja bym tam dodala gdzies: wiecej info na: www.fundacja-emir.org

2 pieczenie na 1 ogniu - przeczytaja sobie info o Krezelu i popatrza na EMIROWE psiaki do adopcji.

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mośka napisał(a):
a propos - rozwieszalam w weekend ten zbiorczy plakat -APEL o domy.
Dla osoby, ktora nie slyszala o Krezelu - to tak chyba nie do konca wiadomo o co chodzi. Ja bym tam dodala gdzies: wiecej info na: www.fundacja-emir.org

2 pieczenie na 1 ogniu - przeczytaja sobie info o Krezelu i popatrza na EMIROWE psiaki do adopcji.

Jasne jakoś to wcisnę.

Posted

Plakaty wspaniałe!

Mośka, właśnie się zorientowałam, że ogłoszenia na np. Rozglos.net są ważne miesiąc a nie 7 dni.

Stąd moje pytanie: czy po tygodniu je kasowaći zamieszczać na nowo, żeby były bardziej aktualne i "na górze"? Czy czekać aż minie miesiąc, dostanę informację o tym i dopiero aktualizować?

Przy pierwszej opcji mogę się zająć mniejszą liczbą psów.

Przy drugiej na Rozglos.net mogę dać wszystkie z pierwszego postu.

Posted

Dziękujemy za nowe ogłoszenia :Rose: i plakaty... i wogóle.

Dzwoniłam właśnie do EMIRA z nadzieją, że nasza lista z 1szego postu może się skróciła, może któraś psina dom znalazła - :bigcry:niestety żadnej adopcji... Na dodatek EMIR zakatarzona jest właśnie na interwencji...

Posted

Mośka napisał(a):
Isadora, czy ja coś robię nie tak czy może mam żle ustawione drukarki? plakat ALMY drukuje mi się nieczytelny :roll: ( rozmazana czcionka)

Wszystkie plakaty mają tą samą czcionke te same ustawienia. Może zadzwoń do mnie albo puknij na GG zobacze w czym problem (bo jest po stronie sprzętu)

Posted

DZIEWCZYNY, KOBIETY, PANIE
DZIĘKUJE ZA CAŁOKSZTAŁT, ZA WASZ WYSIŁEK INTELEKUTALNY, ZA CZAS POŚWIĘCONY DLA NICH - TYCH NAJMNIEJSZYCH,
ZA SERCE, ZA DOBROĆ I ZA MŁOŚĆ, KTÓRA PRZEBIJA Z WASZEGO DZIALANIA
tylko tyle mogę
EMIR

Posted

[quote name='emir']DZIEWCZYNY, KOBIETY, PANIE
DZIĘKUJE ZA CAŁOKSZTAŁT, ZA WASZ WYSIŁEK INTELEKUTALNY, ZA CZAS POŚWIĘCONY DLA NICH - TYCH NAJMNIEJSZYCH,
ZA SERCE, ZA DOBROĆ I ZA MŁOŚĆ, KTÓRA PRZEBIJA Z WASZEGO DZIALANIA
tylko tyle mogę
EMIR

A to już nie chcesz od nas nic?:p

Posted

ISdora od ciebie chcemy jeszcze duuużo ...wsparcia i pomocy ;)
(emir jest pod wrażeniem twoich plakacików -wczoraj mi powiedziała ;) )

Wczoraj byłam w fundacji - będą nowe zdjęcia, nowe opisy ale jeszcze momencik.
Jest też kilka psów do pilnego ogłaszania (ładne, zdrowe, od razu do brania).
Krężlowskie powoli też dochodzą do siebie i niektórym można już szukać domów.
Niestety na razie adopcje nieco przystopowały...oby nie na długo, bo psów jest zatrzęsienie!

Malawaszka, ogłaszaj proszę Zorzę -ja niewiele więcej mogę o niej dodać, wobec mnie jest dość nieufna ale może to być wina tego , że ja ją "atakuję aparatem"( z resztą nie mam jej dobrych zdjęć), poza tym to ładna i młoda suka.

Posted

[quote name='Ania W']ISdora od ciebie chcemy jeszcze duuużo ...wsparcia i pomocy ;)
(emir jest pod wrażeniem twoich plakacików -wczoraj mi powiedziała ;) )

Wczoraj byłam w fundacji - będą nowe zdjęcia, nowe opisy ale jeszcze momencik.
Jest też kilka psów do pilnego ogłaszania (ładne, zdrowe, od razu do brania).
Krężlowskie powoli też dochodzą do siebie i niektórym można już szukać domów
.
Niestety na razie adopcje nieco przystopowały...oby nie na długo, bo psów jest zatrzęsienie!

Malawaszka, ogłaszaj proszę Zorzę -ja niewiele więcej mogę o niej dodać, wobec mnie jest dość nieufna ale może to być wina tego , że ja ją "atakuję aparatem"( z resztą nie mam jej dobrych zdjęć), poza tym to ładna i młoda suka.

To ja poproszę tych najpilniejszych, weekend mam więcej czasu :)

Posted

Ania, podpowiedz Isadorze, którym robić plakacik "na już" ( zerknij na 1szy post- jest aktualny, niektóre psy już plakaty mają).

Szykuje się piękna pogoda w weekend. Liczę na adopcje :roll:

Posted

Ania W napisał(a):

jakby się udało ze dwa nowe zdjęcia zrobić to byłoby super!

Posted

malawaszka - nie udało się, byłam tam wczoraj i robiło się już ciemno - nie obskoczyłam wszystkich psów, tym bardziej, że dużo nowych było :(

Mośka - wrzucę nowe psy to podpowiem, które na już. ;)