Jump to content
Dogomania

Siwiutki,załamany staruszek Maniuś- teraz Muniek, dostał Dom pod choinkę...

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym byłby raczej problem bo Igorek waży trochę ponad 9 kilo, a sunia Zuzia 20, wiec by mi go przygniotła jak nic:lol:
A Ty Orpha nie bądź taka skromna, o lasce to możesz chodzić co najwyżej w górach, ale tam to się ciupaska nazywa:eviltong:

Posted

izzie1983 napisał(a):
I jak? Byłyście dziś na wizycie? :razz:

Tez jestem ciekawa, ale pewnie cos skrobną.

Super ten wózek dla Seniorka. Poszukam w necie, gzdie takie cudo mozna kupic i ile kosztuje. Wydaje mi się, że Maupa4 w podobnym wózeczka psinka wozi.

Posted

ja widzialam od Maupy4 na zdjeciach tylko taki z tylnymi kolkami a przodem piesek biega ( bo tylne nogi nie dzialają). Ale kto tam Maupe wie, ona zbiera same takie okazy zdrowia:lol:;)

Posted

Hej cioteczki. To kiedy :loveu:wizyta u naszego kochanego szczęściarza? Proszę uściskajcie go ode mnie, wycałujcie, wymiziajcie, no i najserdeczniejsze pozdrowionka dla Pańci:))))

Posted

ej lachony! (tak, wy!)
jakbyście się z maniusiową panią umawiały to dajcie znać na gadu lub na pw lub smsem :D

bo kurczę tych waszych pytań ostatnich nie zauważyłam :roll:

Posted

miałysmy z orpha wczoraj maniutka nawiedzić, ale pani padła ofiara grypy.... az dizwne, ze ktos jeszcze pracuje. wszyscy padaja jak muchy. a ja sie jakos trzymam i nie chcę zadnej szzcepionki, choc mamam mnie namawia usilnie...

Posted

oi dobrze , ze nie chcesz , ja tez nie chce , te szczepionki to jedna wielka ściema , firmy farmaceutyczne musza sie w koncu na czyms dorabiac...:mad:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
miałysmy z orpha wczoraj maniutka nawiedzić, ale pani padła ofiara grypy.... az dizwne, ze ktos jeszcze pracuje. wszyscy padaja jak muchy. a ja sie jakos trzymam i nie chcę zadnej szzcepionki, choc mamam mnie namawia usilnie...

to nie dobrze:roll:, znaczy niedobrze, że Pani się pochorowała, bo ja chcę już zobaczyć te cudne, kochane wielkie uszy i wytrzeszczone z radości ślepka:loveu: ale cóż. Choroba to choroba. Poczekamy jeszcze. Cioteczki, tylko Wy sie pilnujcie teraz coby Was grypsko nie dopadło, i żebyście mogły w komplecie Maniutka odwiedzić

Posted

no to czekamy, aż Pani się grypska pozbędzie, ale faktycznie ostatnio to jakaś plaga te zaziębienia. U mnie też już wszyscy chorowali, oprócz mojego TZ, któremy regularnie bańki stawiam ( te próżniowe oczywiście), on w to wierzy i nie choruje. A wcześniej jak w firmie przez kilka lat się szczepił na grypę to i tak potem kilka razy w ciągu zimy chorował.

Posted

Hejo ciotki? co taka cisza? mam nadzieje, że grypsko Was nie dopadło. Zdrówka życzę równiez:loveu:, no i czekam na jakieś wieści:p Maniusiowa pancia tez juz powinna dojść do siebie:razz:.

• 2 weeks later...
Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak sie wizyta odbedzie :diabloti:.
mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu nam sie uda wszystkim zgrac.

fajnie by było, bo usycham z tęsknoty:roll: za Maniutkiem:loveu:, tylko tak jak Charly napisała, uważać na grypsko cioteczki