orpha Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 hahah laska ... jeszcze troche a ja bede o lasce smigac :eviltong: o widzisz SBD dobrze gada z tym wozkiem :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 wsadz pieska do synka i bedzie spokoj.... :p Quote
tula Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Z tym byłby raczej problem bo Igorek waży trochę ponad 9 kilo, a sunia Zuzia 20, wiec by mi go przygniotła jak nic:lol: A Ty Orpha nie bądź taka skromna, o lasce to możesz chodzić co najwyżej w górach, ale tam to się ciupaska nazywa:eviltong: Quote
izzie1983 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 I jak? Byłyście dziś na wizycie? :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ano nie, bo orpha zeznaje, ze pani w tym tygodniu pracuje popołudniami. czyli w przyszłym pojedziemy.... Quote
elmira Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 izzie1983 napisał(a):I jak? Byłyście dziś na wizycie? :razz: Tez jestem ciekawa, ale pewnie cos skrobną. Super ten wózek dla Seniorka. Poszukam w necie, gzdie takie cudo mozna kupic i ile kosztuje. Wydaje mi się, że Maupa4 w podobnym wózeczka psinka wozi. Quote
Charly Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ja widzialam od Maupy4 na zdjeciach tylko taki z tylnymi kolkami a przodem piesek biega ( bo tylne nogi nie dzialają). Ale kto tam Maupe wie, ona zbiera same takie okazy zdrowia:lol:;) Quote
Gogonek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Hej cioteczki. To kiedy :loveu:wizyta u naszego kochanego szczęściarza? Proszę uściskajcie go ode mnie, wycałujcie, wymiziajcie, no i najserdeczniejsze pozdrowionka dla Pańci:)))) Quote
mru Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ej lachony! (tak, wy!) jakbyście się z maniusiową panią umawiały to dajcie znać na gadu lub na pw lub smsem :D bo kurczę tych waszych pytań ostatnich nie zauważyłam :roll: Quote
orpha Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 kurcze wlasnie musze zadzwonic i sie umowic z pania Mru , SBD kiedy wam pasuje ??? wylecialo mi ze lba zupelnie bo mialam troche zamieszania Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 miałysmy z orpha wczoraj maniutka nawiedzić, ale pani padła ofiara grypy.... az dizwne, ze ktos jeszcze pracuje. wszyscy padaja jak muchy. a ja sie jakos trzymam i nie chcę zadnej szzcepionki, choc mamam mnie namawia usilnie... Quote
orpha Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 oi dobrze , ze nie chcesz , ja tez nie chce , te szczepionki to jedna wielka ściema , firmy farmaceutyczne musza sie w koncu na czyms dorabiac...:mad: Quote
Gogonek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 sleepingbyday napisał(a):miałysmy z orpha wczoraj maniutka nawiedzić, ale pani padła ofiara grypy.... az dizwne, ze ktos jeszcze pracuje. wszyscy padaja jak muchy. a ja sie jakos trzymam i nie chcę zadnej szzcepionki, choc mamam mnie namawia usilnie... to nie dobrze:roll:, znaczy niedobrze, że Pani się pochorowała, bo ja chcę już zobaczyć te cudne, kochane wielkie uszy i wytrzeszczone z radości ślepka:loveu: ale cóż. Choroba to choroba. Poczekamy jeszcze. Cioteczki, tylko Wy sie pilnujcie teraz coby Was grypsko nie dopadło, i żebyście mogły w komplecie Maniutka odwiedzić Quote
tula Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no to czekamy, aż Pani się grypska pozbędzie, ale faktycznie ostatnio to jakaś plaga te zaziębienia. U mnie też już wszyscy chorowali, oprócz mojego TZ, któremy regularnie bańki stawiam ( te próżniowe oczywiście), on w to wierzy i nie choruje. A wcześniej jak w firmie przez kilka lat się szczepił na grypę to i tak potem kilka razy w ciągu zimy chorował. Quote
orpha Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mam nadzieje , ze mnie grypsko oszczedzi :roll: Quote
Gogonek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hejo ciotki? co taka cisza? mam nadzieje, że grypsko Was nie dopadło. Zdrówka życzę równiez:loveu:, no i czekam na jakieś wieści:p Maniusiowa pancia tez juz powinna dojść do siebie:razz:. Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 być może doszła, ale teraz inne pilne rzeczy sie dzieją u nas... ja będę mogła zosie zostawić sama na dłużej może we wtorek, no może w poniedziałek, to sie okaże. Quote
mru Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 przyszły tydzień dla mnie jak najbardziej :) Quote
orpha Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 no grypsko to nie , ale troche sie u nas dzieje , na szczescie tego dobrego a nie złego , ale czasu troche tez zabiera Quote
tula Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 hej dziewczyny to kiedy zobaczymy fotoreportaż z wizyty w domku Muńka? Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 jak sie wizyta odbedzie :diabloti:. mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu nam sie uda wszystkim zgrac. Quote
Charly Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ooo to czekamy czekamy. i uwazajcie na grypsko, bo jak mnie siekło to nie wiedzialam gdzie dół gdzie góra, a chorowita nie jestem absolutnie Quote
Gogonek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):jak sie wizyta odbedzie :diabloti:. mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu nam sie uda wszystkim zgrac. fajnie by było, bo usycham z tęsknoty:roll: za Maniutkiem:loveu:, tylko tak jak Charly napisała, uważać na grypsko cioteczki Quote
Recommended Posts