Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amikat i wikuwiku, fotki owczarka posłane :).
Proszę o info (i linki do wątków), które z psów z katowickiego schronu są pod opieką fundacji.

Jeśli ktoś będzie jechał do mosii, to proszę o zabranie katowickiej klatki kenelowej! Tam już nie jest potrzebna (pojechała dla Oskara), a tutaj owszem!

Posted

Proszę o pomoc w znalezieniu DS/DT dla sparaliżowanej suni :-( ze schroniska w Gliwicach , wątek już jest na dogo... poczytajcie ....
Dziś rozmawiałam z ihabe i jutro pojadę po małą do schroniska , ponieważ będzie miała kilkanście zabiegów rehabilitacyjnych w Katowicach.
Po zakończeniu rehabilitacji dobrze by było znależść jej DT ,aby nie trafiła spowrotem do schronu.

Posted

KOCHANI otworzył się worek z bidami, proszę bardzo poprzeglądajcie nasze wątki i pomóżcie w ogłaszaniu i szukaniu domków dla naszych zwierzaków. W chwili obecnej mamy więcej psów niż domów tymczasowych i cały czas napływają nowe, wiem ,że każdy z Was ma dużo roboty ale...:modla::modla::modla:

Posted

Zaraz bedę podsyłać kolejne biedy... mamy ich kilka

(*) Byłam przy Hebanie kiedy odchodził...... głaskałam, tuliłam i mówiłam że go kochamy i teraz już nic nie będzie bolało....
Uwierzył i usnął. Biega po rajskich łąkach. Mam nadzieje że odszedł wiedząc ze jest czyjś....(*)

Posted

Kisiaraf skrobnęłam krótkie ogłoszenia do OFERTY. Zobaczymy jaki stan bedzie pod koniec tygodnie i najwyżej w sobotę sie skresli jakby jakis psiak znalazł dom. Mnie w weekend nie będzie także wtedy prosiłabym Ciebie o zajerzenie i wycofanie enetualnego szcześciwca, dobrze?

Czy trzeba dodać jakiegoś jesczcze psa, oprócz tych z pierwszej strony [nie liczyłam Oskar, Kuby i Lily]? Np. Dragona?

aaaa... teraz widze, że zapomniałam o Zuzi i Bubusiu - naprawie swój błąd, ale jutro ;]