Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwaga!

nasza strona jest dodana do wyszukiwarki. W związku z tym musimy dużo wchodzić na naszą stronę żeby robot google miał ułatwione zadanie ale z różnych komputerów. Od jutra!!
Później zrobimy lepsze pozycjonowanie. Póki co będziemy chociaż w google widoczni. Proszę właźcie na naszą stronę ile się da z różnych komputerów przez kolejne 3 dni.
do roboty!

aha ważne!!! Trzeba wpisac w google poszukac nas i dopiero wejść na stronę nie wchodzic przez banerki!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Glutofia']Uwaga!

nasza strona jest dodana do wyszukiwarki. W związku z tym musimy dużo wchodzić na naszą stronę żeby robot google miał ułatwione zadanie ale z różnych komputerów. Od jutra!!
Później zrobimy lepsze pozycjonowanie. Póki co będziemy chociaż w google widoczni. Proszę właźcie na naszą stronę ile się da z różnych komputerów przez kolejne 3 dni.
do roboty!

Glutofio, a z tym pozycjonowaniem jakbyście nie wiedzieli to wiem jak to zrobić ;) tzn. spytam się brata, on informatyk, pozycjonował swoją stronę internetową.

Posted

Glutofia napisał(a):
własnie też mam osobę która pomoże potrzebuję tylko jeszcze klucze do strony zeby nieco pozmieniać..
Ale brata trzymaj w zanadrzu bo moze się przydać!

Ok :) jest jedna strona, niestety to jest płatne, ale co dziś nie jest płatne :shake:

Posted

Kochani, czy fundacja jest w stanie przeznaczyć pewną kwotę miesięcznie za którą bedą pokrywane koszty allegra? Nie czarujmy sie, ale wiekszośc domków pochodzi głownie z allegro - wyróżnionych [koszta 12,60]. To są ogromne koszta - wiem, ale szansa na lepsza 'odpływy'.
Może ktoś z wolontariuszy lub ludzi odwiedzających chciałby zasponsorowac jakiemus psiakowi takie allegro? Najbardziej potrzebują ich Dżek, Zuzia i Bubuś oraz Fajdo...

Posted

amikat napisał(a):
Fundacja ma podobno swoje konto allegro ale nie używane. Jotka musi to wyjaśnić,. Moze z tego konta by sie dało?

I wtedy faktury byłyby pokrywane przez fundację? Bo jesli tak to ja mogę sie tym allegro zajać. Deklarowała się _Lara, no ale ona teraz ma swoją działkę w wolontariacie katowickim, wiec nie wiem czy by awała radę...

Posted

amikat napisał(a):
Moim zdaniem super pomysł Baunty!

AAAAAAAAAA- SISI juz w domeczku!

Super, że Sisi i Lily juz w domku! Bardzo się ciesze! No teraz to kolej na Bubusia i Zuzie, juz i tak za dlugo koczują...

Posted

[quote name='kuba123']gdzieś mi się obiło o uszy, że fundacje allegro jest niepłatne

Nic mi o tym niewiadomo.
OP aukcjach charytatywnych i fundacjach wiecej jest tutaj, ale moze cos pominełam?

Pomoc

Jakie opłaty są pobierane za wystawienie aukcji charytatywnej?
Serwis Allegro zwraca prowizję od sprzedaży przedmiotu na aukcji charytatywnej oraz opłaty za:

Inne opcje dodatkowe (np. Pogrubienie, Strona kategorii) są rozliczane zgodnie z cennikiem serwisu.
Aby otrzymać zwrot prowizji i opłat, skontaktuj się z Allegro za pomocą formularza, najlepiej w ciągu 5 dni od otrzymania powiadomienia o ich naliczeniu.

Czyli zaoszczędzilibyśmy ok. 1,60 na 1 aukcji...

Posted

[quote name='BoUnTy']Nic mi o tym niewiadomo.
OP aukcjach charytatywnych i fundacjach wiecej jest tutaj, ale moze cos pominełam?

Pomoc

Czyli zaoszczędzilibyśmy ok. 1,60 na 1 aukcji...

można również robić allegra zbiorowe , a poza tym nie wszystkie wystawiane muszą być te najdroższe
poza tym możemy szukać ludzi, którzy zasponsorują psu wyróżnienie

Posted

Fundacja ma konto na allegro, Bounty jeśli chcesz się tym zająć, dam Ci kody. Powiadomienia jednak muszą dochodzić do dysponenta konta bankowego, bo inaczej robi się galimatias. Allegro przysyła faktury mailowo, a potem papierowe, bezpieczniej wiec, zeby faktury docierały do kogoś, kto będzie robił przelewy(ma uprawnienia do konta fundacyjnego) ale także będzie musiał powiadamiać o osobach "kupujących" tego, kto pilotuje psa lub sprzedaż.
Bounty, na wiosnę Reyes podarowała na aukcję buty z łyzwami. Możesz je wystawić? teraz jest dobra pora.
Teraz bardzo pilny jest Kazan. Dostał kaszlu kenelowego w hotelu, miewa biegunki. Jemu pilnie potrzebny jest teraz tymczas, gdzie mógłby dojść do zdrowia.

Posted

[quote name='Glutofia']Uwaga!

do roboty!

aha ważne!!! Trzeba wpisac w google poszukac nas i dopiero wejść na stronę nie wchodzic przez banerki!!
dzisiaj na 6 stronie googli znalazłam naszą stronę!

Posted

Słuchajcie, ja jakby co tym allegro też się mogę zająć. Mogłabym robić jedno zbiorcze allegro dla psiaków fundacyjnych. Mówiłam już jotce. Jeśli Bounty chce to nie będę się upierać :)

Posted

Proszę o pomoc w ogłoszeniach. Trzeba ogłosić Fajda i dożycę Fifi. Mam bezprzewodowe łącze jeden link otwiera mi się dwie minuty potem muszę odczekać kolejne itd.
Proszę osoby które podjęły się robienia ogłoszeń żeby pomogły.
Po raz kolejny proszę, nie wiem może powinnam podanie ze zdjęciem wysłać..

Posted

Glutofia napisał(a):
Proszę o pomoc w ogłoszeniach. Trzeba ogłosić Fajda i dożycę Fifi. Mam bezprzewodowe łącze jeden link otwiera mi się dwie minuty potem muszę odczekać kolejne itd.
Proszę osoby które podjęły się robienia ogłoszeń żeby pomogły.
Po raz kolejny proszę, nie wiem może powinnam podanie ze zdjęciem wysłać..

A dożyca to kto? Nie kojarze...
Mnier nie było cały weekend w domku. Zrobie ogłoszenia dożycy, tylko prosze o link do wątku [albo sama poszukam].
Narazie chcę sie usprawiedliwić, bo nie wiem jak szybko zrobie - postaram się jak najszybciej się da, ale ten tydzirń nie najlepiej sie dla mnie zaczął i umieram - mam tak wysokie ciśnienie, że ledwo na nogach stoje, nie mówiąc o koncentracji glona...