JIM Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No to Ewka czekamy ;D To juz nie wazne kto jakie robil,:eviltong: Tymczasem... Quote
madziulik_13 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Super fotki :cool3: Widać że było extra ! :D [quote name='JIM'] O tak psy górą !:lol: :diabloti: Quote
DODA&ALDA Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 My też BARDZo dziekujemy Darkowi za ogrom wiedzy jaką nam przekazał...Pauli za zorganizowanie....super zabawe i przemiłą atmosferę...:cool3::lol: Fotki są cudowne...wszystkie...:evil_lol: oczywiście piszemy się na nastepne syminarium....:):lol: Daria&Mikołaj&Alda Quote
Od-Nowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 nooo JIM'ki ratujecie honor Poznaniaków :diabloti::diabloti::diabloti: wróciłam z pracy, cap kundlice na spacer i biegiem do komputera zaglądnąć czy są aby nowe zdjęcia :evil_lol: no i są :lol: więcej więcej więcej !! Rudych zdjęcie boskie :loveu: na Tośki sprzęt nie mogę patrzeć bo mnie zazdrość zżera :diabloti: takie tele..... mniam :p mam nadzieję,że zobaczymy wreszcie piękne zdjęcia nim zrobione :cool3: i Marysiiiiiiii, bo już mija tydzień powoli :razz: Quote
Fafq Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Zdjęcia rewelacyjne! Wydaje mi się, że nie widziałam jak dotąd tak obszernej fotorelacji z jednego dnia zabawy z dyskami. Chociaż mam też nadzieję, że to jeszcze nie wszystko ;) Tym samym bardzo dziękuję za zdjęcia mojej Libry. Pytanie do pani Organizator: Kiedy (i czy w ogóle) można się spodziewać jakiegoś filmiku z seminarium? Quote
Tośka_m Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Od-Nowa'] na Tośki sprzęt nie mogę patrzeć bo mnie zazdrość zżera :diabloti: takie tele..... mniam :p mam nadzieję,że zobaczymy wreszcie piękne zdjęcia nim zrobione :cool3: Eee tam, to "takie tele..." wcale nie jest, ledwo 70-200 mm. Fajne za to, bo jasne i jest co potrzymać ;) Moich parę w międzyczasie się pojawiło, pewnie wstawię coś jeszcze. Fotorelacja obłędna! :loveu: [SIZE=1]a z tymi miss obiektywu nie przesadzajmy :oops: Quote
Guciek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Fafq napisał(a):Zdjęcia rewelacyjne! Wydaje mi się, że nie widziałam jak dotąd tak obszernej fotorelacji z jednego dnia zabawy z dyskami. Chociaż mam też nadzieję, że to jeszcze nie wszystko ;) Tym samym bardzo dziękuję za zdjęcia mojej Libry. Pytanie do pani Organizator: Kiedy (i czy w ogóle) można się spodziewać jakiegoś filmiku z seminarium? Dzis odebrałam od Pauli moją kartę, więc będę coś majstrować z soboty i niedzieli:evil_lol: Na zdjęcia sobotnie trzeba jeszcze poczekać - tych mi się dziś nie udało dostać;) Za to wszystkim ślicznie dziękuję za Rudzielca, tyyyyle obłędnych fot, szok, nikt nas tak nigdy nie fotografował w takiej ilości:loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 To jest chyba najdokładniej obfotografowane seminarium w historii :lol: Odwaliliście z tymi zdjęciami tak dobrą robotę, że aż mi się nie chce zabierać za moje (zwłaszcza, że spędziłam trzy bardzo pracowite dni w Krakowie i jeden z wysoką gorączką w łóżku...) Ale słowo się rzekło, mówiłam, że coś wkleję, zatem - voila! W rządku stoimy, dyskami ciepamy Tu leć! Tu! Takiego ładnego CZARNEGO mam, widzisz? Uh! Jaka to ciężka praca! Wiem, że robisz mi zdjęcie, więc się starannie uśmiecham :eviltong: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Precyzja (i ciekawe rzeczy w tle :evil_lol:) Spokój Zaangażowanie Pozycje A psy w tym czasie... CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tośka_m napisał(a):Jest też... leżenie na trawie? :crazyeye: http://img25.imageshack.us/img25/2373/62963197.jpg Robienie pewnych zdjęć wymaga poświęceń :cool3: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 No to czas na psy w akcji! Bartek i Figo CDN Quote
Od-Nowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 no wreszcie są :multi::multi: to świetne :lol: http://img509.imageshack.us/img509/8053/imgp6407.jpg Figo wyglądał najbardziej efektownie w locie ze wszystkich psów.Urok długich piór :cool3: http://img12.imageshack.us/img12/3825/imgp6478.jpg czekam na więcej ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Natalia i Libra pełne poświęcenie CDN Quote
Od-Nowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/157/imgp6710r.jpg Wenie pomyliły się chyba płaszczyzny :diabloti: świetne ujęcia!! oglądam z zapartym tchem :p Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ten pies przedstawia się sam ;) CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tania i Lira - Tania, masz KAPITALNĄ sukę :loveu::loveu::loveu: CDN Quote
ewelinka_m Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):Tania i Lira - Tania, masz KAPITALNĄ sukę :loveu::loveu::loveu: bo to kielecka suka :diabloti: http://img12.imageshack.us/img12/5786/imgp6841.jpg fenomenalne jesteście moje dziewczynki :evil_lol: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jeszcze Lira Ares CDN (chyba już nie dziś) Quote
Zirael Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Super zdjęcia ;> Libry foty sobie zakosiłam XD Mam nadzieję, że mogę? XP Seminarium było świetne. Bardzo dużo dało mi i Librze ;> Idzie nam coraz lepiej ^ ^ W szczególności chciałabym podziękować panu Darkowi za cierpliwość oraz Pauli, że nie zraziła się nieprzyjaznym nastawieniem mojego faflaka XD Reszcie obecnych na spotkaniu dla początkujących też jestem wdzięczna. Dużo dało mi do myślenia obserwowanie was jak ćwiczycie z psami ;> Może kiedyś w lato spotkamy się u mnie, w Częstochowie? XD Quote
Od-Nowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 jeeeeest :multi::multi::multi::multi::multi: moja Lirusia :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: warto było czekać! jakaż ona na tych zdjęciach dzika :evil_lol: bardzo dziękuję :buzi: Marysia_i_gończy Tania i Lira - Tania, masz KAPITALNĄ sukę :loveu::loveu::loveu: się wie :diabloti: ale te słowa bardzo bardzo cieszą :lol: mogę przekleić te zdjęcia na nasz wątek? ewelinka_m - wieczny patriotyzm lokalny u Ciebie ale słowa popieram w pełni :evil_lol: dziekuję kochana :loveu: jeszcze "tylko" dorównam jej formą, szybkością i umiejętnościami i będzie dobry duet :evil_lol: no i jak z 50 kg się zrzuci... :roll::cool3: Quote
Recommended Posts