gusia1972 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tania specjalnie się zalogowałam w celu obejrzenia Twoich zdjęć :) i się nie zawiodłam :) zdjęcia zresztą wszystkich są super :) zazdraszczam takiej imprezy, ale my dopiero raczkujemy i jednak frisbee u nas jest po flyballu :) a jako kobitka od razu spostrzegłam strój Ufiego :) ma takie same szeleczki czeskie co Kala :) musimy pogadać jeszcze o fotografii :) Quote
Guciek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Od-Nowa']:multi::multi: ile nowych zdjęć! Wszystkie mi się podobają ale to jedno jest po prostu fenomenalne :diabloti::diabloti::diabloti: http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/semi%20z%20darkiem%20kwiecien/DSC07331.jpg GUCIA - czy można przekleić "swoje" na inny wątek? Jasne, przeklejaj gdzie tylko chcesz :) Każdy uczestnik semi niech się czuje swobodnie przy przeklejaniu na inne wątki etc ;) Na zdjęcia moje z soboty niestety nadal trzeba czekać, bo ktoś zapomniał mi dostarczyć płyty:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 gusia1972 - ooo dziewczynki zawitały :multi::lol: ze zdjęciami to mnie proszę nie zawstydzać :cool1: miałam nadzieję,że dziś się spotkamy na flyballu a tu treningu ni mo :placz: szeleczki pierwsza klasa :cool3: Guciek - dziękuję:multi: Quote
gusia1972 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Od-Nowa napisał(a):miałam nadzieję,że dziś się spotkamy na flyballu a tu treningu ni mo :placz: noo szkoda :( ale niech Asia pozałatwia to co trzeba aby było nam lepiej :) to do wtorku ! Quote
ewka i haker Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 jakie te zdjecia sa brzydkie:angryy::shake: na kompie sa o wiele lepsze mistrz Quote
ewka i haker Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :shake: to sa ostatnie zdjecia bo sa tak brzydkie watpie ze ktos wogle takie chce Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :shake: to sa ostatnie zdjecia bo sa tak brzydkie watpie ze ktos wogle takie chce :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: nie żartuj sobie :eviltong: każde zdjęcie jest pamiątką!! zrobiłaś to wstaw - to wielka radocha móc tam znowu być choć wspomnieniem - dzięki zdjęciom! dawaj dawaj! a jutro trzymamy za Was kciuki w Łodzi;) Quote
ewka i haker Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 no dobra dam kilka jeszcze przed wyjazdem:evil_lol: nastepne w srode Quote
Kokosek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Oglądam, oglądam :) i czekam na jakieś foty z sobotniego seminarium:mad: Quote
ewka i haker Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 i tyle na dzis nie wiem gdzie jest reszta zdjec:-o chyba sie usunęły z serwera:-o Quote
Russellka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/semi%20z%20darkiem%20kwiecien/czesc%202/DSC07521.jpg A teraz już możesz oddać mi frisbee :siara::evil_lol::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Tośka kiedy będzie można Twoje zdjęcia zobaczyć?? czy na prawdę nikomu nie wyszło grupowe?? przecież kilka osób robiło. byłaby taka miła pamiątka... Quote
Recommended Posts