Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 kolejna fala oklasków rozległa na placu :evil_lol: i przyszła kryska na Hakera :diabloti: Ewa i Haker Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 hmm... zgubiła się gdzieś druga połowa zdjęcia :lol: Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 tarmoszenie futrzaka :diabloti::diabloti::diabloti: lub wersja damskiej torebki :cool3: Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 fala oklasków słyszana aż na pętli :evil_lol: no i trochę nas Tania i Lira przechwyt nielegalnie wykorzystanych wspaniałych dysków :oops::oops::oops: Quote
Russellka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Zdjęcia są super :loveu: http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_6553.jpg a tutaj pan Darek pokazuje Ulfikowi plan działania :lol: Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 nie, Ulfi przyszedł się upewnić czy aby na pewno w rozpisce nie ma nic o przerwie obiadowej :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 "Blondas, zmykaj! ten dysk jest mój" :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 "i po robocie" :evil_lol: no tu następuje..... i kolejny zespół gotowy Tomek i Ares jak zwykle zepsułam zdjęcie... Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 i kolejna fala oklasków :evil_lol: i na koniec kto?? no kto? Rude! Gucia i CHili Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Chila zaskakiwana była przelatującymi niezidentyfikowanymi obiektami....:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Gucia i Chili ewidentnie maja parcie na szkło! z jednej sesji zdjęciowej na drugą :diabloti::diabloti::diabloti: i to by było na tyle od nas ;) piszemy się od razu na następne takie seminarium!! a za zdjęcia stawiacie kolejnym razem ciastka i napoje chłodzące :evil_lol::evil_lol: czekamy na kolejne zdjęcia ;) Quote
calineczkaaa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ja cie kręce ile zdjęc ! :crazyeye: Pierwsze - dziękujemy wszystkim za cudny dzień który moglismy razem z wami spędzić ! :) nawet te 700 km które musieliśmy łącznie pokonać żeby dotrzeć do was i z powrotem to nic przy tym jak bardzo nam się podobało ! :) Nauczyliśmy się wielu nowych rzeczy , spędziliśmy fajnie czas i poznaliśmy super ludzi ! (nieobecni żałujcie ! :evil_lol:) Drugie - Gućka czemu się nie pochwaliłaś żę ruda pieknośc którą podziwiam na forach jest twoja :mad: nawet nie mogłam jej wygłaskać ani przekazac miziańska :-( Trzecie - Mam nadzieje że za rok ( bo licze że za rok powtórka) znów nas tak chętnie przygarniecie - w ostatniej chwili hehe :) Szkoda że nie udało nam się poznać ludziów i psiaków z niedzieli ( a tyle burdelków było :-( ) ale liczymy na to że za niedługo będzie okazja :) raz dwa trzy - to by było na tyle i ide spać bo d dzisiaj odespać nie mogę ! :cool3: a z nosa opuchlizna juz mi zeszła - teraz nabrał barw - aktualnie jest zielono fioletowy hehe = przynajmniej nikt mi nie wmówi że nic nie robiłam :p Jeszcze raz dziękujemy !!!!!! i Ja i Rafał i Lilok i Kiroczek ! :) Quote
Anza&Hacker Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_6868.jpg - świetne ujęcie :loveu::loveu::loveu: W ogóle superaśne zdjęcia wstawiłaś Taniu!!! Dzięki za poświęcenie tego całego czasu na obróbkę i wstawianie zdjęć! :Rose: Mam nadzieję, że inni się odwdzięczą i też niedługo powstawiają swoje ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Tania, DZIĘ-KU-JE-MY ! Świetna fotorelacja! :loveu: Quote
ewka i haker Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Tania ile zdjec:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dziekuje za małego czarnego:loveu::loveu: zdjęcia z mojego aparatu(bo większość nie moja)beda niebawem:evil_lol: Toska i Marysia czekamy jeszcze na wasze:) Quote
Od-Nowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Paula też robiła zdjęcia chyba? i od Radka ktoś robił :cool3: a najlepszy ze wszystkiego był tekst (wypowiedziany nie pamiętam przez kogo, chyba drado ?) motywujący jednego z mafii borderów: "no dalej, jesteś border czy nie jesteś?!!" :diabloti::diabloti::diabloti::klacz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Od-Nowa napisał(a):Paula też robiła zdjęcia chyba? i od Radka ktoś robił :cool3: Ja robilam Ewki aparatem wiec wszystko u niej :p Quote
Bartiśkowa_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Świetne foteczki :loveu: strasznie miło się je ogląda Zakchałam się normalnie w Loce :loveu: A Lircia świetnie sobię radzi widzę :razz: T ajgunia niehciła poskakać ? :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ta Ewka ma:roll: wczoraj zmniejszylam zdjecia jeszcze dzis ostrzenie i podpisywanie:roll: tylko tym aparatem robiło 5osob zdjec i kto jakie to ja nie pamiętam:evil_lol: Quote
Recommended Posts