Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucia i Chili ewidentnie maja parcie na szkło! z jednej sesji zdjęciowej na drugą :diabloti::diabloti::diabloti:

i to by było na tyle od nas ;)

piszemy się od razu na następne takie seminarium!!
a za zdjęcia stawiacie kolejnym razem ciastka i napoje chłodzące :evil_lol::evil_lol:
czekamy na kolejne zdjęcia ;)

Posted

ja cie kręce ile zdjęc ! :crazyeye:

Pierwsze - dziękujemy wszystkim za cudny dzień który moglismy razem z wami spędzić ! :) nawet te 700 km które musieliśmy łącznie pokonać żeby dotrzeć do was i z powrotem to nic przy tym jak bardzo nam się podobało ! :) Nauczyliśmy się wielu nowych rzeczy , spędziliśmy fajnie czas i poznaliśmy super ludzi ! (nieobecni żałujcie ! :evil_lol:) Drugie - Gućka czemu się nie pochwaliłaś żę ruda pieknośc którą podziwiam na forach jest twoja :mad: nawet nie mogłam jej wygłaskać ani przekazac miziańska :-( Trzecie - Mam nadzieje że za rok ( bo licze że za rok powtórka) znów nas tak chętnie przygarniecie - w ostatniej chwili hehe :) Szkoda że nie udało nam się poznać ludziów i psiaków z niedzieli ( a tyle burdelków było :-( ) ale liczymy na to że za niedługo będzie okazja :)

raz dwa trzy - to by było na tyle i ide spać bo d dzisiaj odespać nie mogę ! :cool3: a z nosa opuchlizna juz mi zeszła - teraz nabrał barw - aktualnie jest zielono fioletowy hehe = przynajmniej nikt mi nie wmówi że nic nie robiłam :p

Jeszcze raz dziękujemy !!!!!! i Ja i Rafał i Lilok i Kiroczek ! :)

Posted

Tania ile zdjec:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
dziekuje za małego czarnego:loveu::loveu:

zdjęcia z mojego aparatu(bo większość nie moja)beda niebawem:evil_lol:

Toska i Marysia czekamy jeszcze na wasze:)

Posted

Paula też robiła zdjęcia chyba?
i od Radka ktoś robił :cool3:

a najlepszy ze wszystkiego był tekst (wypowiedziany nie pamiętam przez kogo, chyba drado ?) motywujący jednego z mafii borderów:
"no dalej, jesteś border czy nie jesteś?!!" :diabloti::diabloti::diabloti::klacz: