Paskuda_Bandzior Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dotychczas potencjalni uczestnicy byli szukani 'cichaczem' ;) głównie wśród Poznaniaków, ale zostały nam miejscówki więc ogłaszam szerszemu gronu :cool3: W dniach 25-26.10.2008r. organizujemy w Poznaniu seminarium frisbee dla osób bardzo lub trochę mniej początkujących ;) prowadzone przez Darka Radomskiego, którego chyba wszyscy interesujący się frisbee znają Na sobotę - 25.10. - lista uczestników jest już pełna - mamy całą dziesiątkę zdeterminowanych Poznaniaków :lol: Jeśli komuś bardzo zależy jednak na sobocie, prosze dać znać Na niedzielę - 26.10. - lista liczy sobie na razie trzech uczestników więc mamy SIEDEM miejsc! (na dzień dzisiejszy 12.09. - zostało 5 miejsc) Ze strony discbusters.com nt. seminariów tego typu: - Podstawy rzucania frisbee (chwyty, fizyka lotu talerzyka frisbee, postawa, prowadzenie ręki, spin) . - Nauka podstawowych technik rzutowych: backhand, sidearm, overhand. - Prezentacja różnorodności technik rzutowych i ich mutacji (underhand, thumber, chicken wing, air-brush, kick, hammer, air bounce, itp). - Przygotowanie do tricków z psem - floater - nauka i ćwiczenie. - Motywowanie psa, nauka prawidowego chwytu, praca nad prawidłowym lądowaniem. - Nauka prawidłowego aportu frisbee i jego mutacji. - Prezentacja technik freestyle: zigzac, passing, "around the world", over, vault, dog catch. - Podstawy nauki poszczególnych technik freestyle - passing, over. - Warsztaty indywidualne z każdym z uczestników - ok. 10-15 min. - jeśli wystarczy sił... mecz ultimate frisbee. Seminarium odbędzie się w Poznaniu na terenie klubu agility "ARTEFAKT". Darek zapewnia dyski do ćwiczeń. Koszt seminarium: człowiek z psem - 60 zł. dodatkowy pies - 30 zł (max jeden) człowiek bez psa - 30 zł. Obserwatorzy nie biorący czynnego udziału w ćwiczeniach - gratis. UWAGA - do ceny doliczone będą niewielkie koszty wynajmu toi-toi'a, bo to jednak cały dzień ćwiczeń :razz:(myślę, że ok 10zł.) Seminarium rozpoczyna się o godz. 10 i trwa do zmroku. Organizatorem poniekąd jestem ja :cool3: Proszę o przemyślane zgłaszanie się, zeby nie bło sytuacji, ze połowa grupy zrezygnuje na kilka dni przed planowanym spotkaniem. Będę na bieżąco pisać ile miejsc nam zostaje itp. CHĘTNYCH PROSZĘ O KONTAKT NA PW:p Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Na niedzielę zostały jeszcze 4 miejsca :p Quote
Marysia_i_gończy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Pierwsza część seminarium za nami, a ja padam na twarz ze zmęczenia :lol: Było FANTASTYCZNIE :multi: Ja oczywiście pisać relacji to nie potrafię :evil_lol: więc robię co umiem :evil_lol: Ulfi CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 I uczestnicy: Loca Duke Ema CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jeszcze jedna Ema Jeśli się nie mylę - Figo I Różowy vel Shaggy CDN Quote
Mudik Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jak będzie takie w Warszawie to ja bym strasznie chciała! Pozazdrościc, Marysiu super foty jak zwykle!:loveu::multi: Quote
Marta & Figa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Super zdjęcia! :multi: dawaj więcej !:razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Mudik przecież Wy to macie Darka na miejscu, w Wawie!! :mad: Marto ciąg dalszy chyba jutro, bo dziś to padam, umieram ze zmęczenia i takie tam :lol: ciekawe dlaczego? :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 zdjecia piękne:loveu::loveu: czekamy na ciąg dalszy:lol::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Shaggy Raz Dwa Trzy Rzuuut! I pogooooń! Quote
Tośka_m Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 O, wreszcie dgm mi ruszyło. Wrzucę więc swoje trzy grosze ;) Jak już wiecie, wczorajszy dzień spędziłyśmy z tym oto przystojnym panem, który nie dość, że ma genialnego psa, to w dodatku całkiem nieźle ciepie deklami ;) Masy słuchają wiernie Gimnastyka poranna Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 No nieeee, ja muszę to przerwać? :evil_lol: Shaggy Łatka? Nolan? Lejla CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Lejla Ulfi Astro, znany w pewnych kręgach jako Struś :) CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Chelsea Chess Akita, której imienia nie pamiętam :oops: CDN Quote
Tośka_m Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Musimy przestać bywać na tych samych imprezach, bo mi się ujęcia z Twoimi dublują :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Tośka_m']Musimy przestać bywać na tych samych imprezach, bo mi się ujęcia z Twoimi dublują :lol: No co Ty, przecież masz kompletnie inne szkło :eviltong: Niektóre bordery starają się od początku zadbać, aby fotograf nie miał problemów z rozpoznaniem kto jest kim :razz: i takie bordery lubimy :evil_lol::lol::cool3: i następna klatka: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Tośka takich ujęć to nie masz na pewno :eviltong: Loca jest nieśmiała, twarzy nie pokazuje za talerzem się chowa raz... ...i drugi... ...i nawet trzeci... ...a jak już nie chowa, to się krzywi :roll: ;););) Quote
shangri_la Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 uwielbiam takei fotki :loveu: pieeekne Marysia, Tośka- czekam na wiecej ;) pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dobrze, że się odezwałaś, bo chciałam skończyć wklejać :eviltong: skoro nie było zainteresowania :eviltong: Panienka z okienka (znaczy się, z przyczepy :lol:) Przyczepę nam pożyczyli fantastyczni uczestnicy :D Chelsea Wena CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Wena z Darkiem Akita w tym czasie :lol: a to szarpanie z Darkiem to był wstęp do: a także do: i już po chwili (zwróćcie uwagę na miny :lol:): CDN Quote
Eriu Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 I spróbujcie mi wmówić, że to było seminarium dla początkujących ;). Miałam się wybrać,a wyszło, że sobie darowałam. A teraz zazdraszczam ;). Quote
Mudik Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Genialneeee Cudowneee!!!!! Mogę oglądać bez przerwy, jeeeeszczeeee!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts