JIM Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Gucia i Hak wyłapani :eviltong: Ewka udawała, że to nie ona napuszcza Haka na Gucie :evil_lol: [my swoje wiemy.. ] Nastepny wspaniały fotograf :D Ulfi namierza swymi radarami dyski ;D Chwila przerwy ;) [dla mnie ze zdjeciami tez ] :) Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ewelinka_m - później wstawię więcej nas u siebie :cool3: JIM - bardzo bardzo dziękuję za Lirusie i Tajge!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: nawet jak macie czubek ogona złapany to też poproszę ;) może być na maila. mogę przekleić na nasz wątek? Hakerowa Ewa robi genialne miny w czasie rzutów :lol: Wena nie jest ani z Wenus ani z Marsa... to przelatująca kometa :evil_lol: no to kolejna porcja zdjęć Ares znowu RUDE :evil_lol: coś dużo ich mam Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ulfi szuka ofiary, która by dysk rzuciła :evil_lol: Ewka i Haker Quote
Tomek&Ares Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 paparazzzi...:) cos bym już zjadł.. punkt widzenia zależy od punktu...leżenia..:) Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 z dedykacją specjalna dla Ewy, to wersja tego zeszłorocznego zdjęcia, tylko tym razem widok z boku :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Tomek i Ares - to zdjęcie Tośki i Locki jest przepiękne!! za moją "paczkę" od radu bardzo dziękuję - czy mogę przekleić na nasz wątek? Quote
ariss Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 świetne musiało być to seminarium:p piękne fotorelacje:loveu:czekam na więcej zdjęć:diabloti: Quote
Tomek&Ares Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 wyginam śmiało cialo...:) a tak umiecie.??? :) Quote
Tomek&Ares Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 kto mi noge podstawił..??? haha a teraz,,,ja..wow- ale slalom..:) ojej ,,to przecież mooooooje :) Quote
Recommended Posts