Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna fala oklasków rozbrzmiewa na widowni :evil_lol:

jeszcze będą prezentacje : Pauli, Darii, Ewy, nasza, Tomka i Guci i będzie koniec naszych zdjęć ;)

Paula i Wena

Posted

Od-nowa wstawiasz fotki o każdej godzinie dnia i nocy, ćwiczysz podnoszenie z gracją w pracy :evil_lol: szacuneczek...

oj szkoda, że nie mieliśmy na sobotnim seminarium więcej fotografów. bu. bo zdjęcia superaśnie

Posted

Ja po wielu przygodach dopiero dotarłam do domku :shake:

Wszystkim BARDZO DZIĘKUJĘ za przybycie i świetną zabawę :loveu:
Dzięki!!

Szczególne podziękowania oczywiście dla Darka, który znosił żądnych wiedzy Poznaniaków (i nie-Poznaniaków) przez całe dwa dni :loveu: I dziękuję za transport do Warszawy!
Darku, jesteś niesamowity z tym swoim zaangażowaniem! :crazyeye: :multi:

Dzięki bardzo za zdjęcia mojej Weny!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Jaka chudziutka i łysa wygląda :eviltong: DZIĘKI! :loveu:

Posted

Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom za niesamowicie miłe dwa dni, Pauli za błyskotliwą organizację, klubowi agility Artefakt za gościnę, fotografom za super zdjęcia. Gratulacje dla Tośki (wygrała Time Trial - 24 sekundy) i Tani, (wygrała moją autorską zabawę, przy której trzeba było wiedzieć jak rzucać z wiatrem, pod wiatr i w poprzek, no i mieć torpedę zamiast psa) Mam nadzieję że świat zobaczy niebawem większość Was na co Was stać (no, niektórych to świat już dobrze zna;-). Ja trzymam kciuki!!!

Posted

drado

Gratulacje dla Tośki (wygrała Time Trial - 24 sekundy) i Tani, (wygrała moją autorską zabawę, przy której trzeba było wiedzieć jak rzucać z wiatrem, pod wiatr i w poprzek, no i mieć torpedę zamiast psa)

dobrze,że nie wiedziałam jakie to trudne jakbym miała tego świadomość zaraz bym się zablokowała i ze stresu rzucała dyski za siebie :diabloti::diabloti::diabloti:
A Lirut - to Lirut :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
bardzo, bardzo dziękuję :modla::B-fly:

papisialka
Od-nowa wstawiasz fotki o każdej godzinie dnia i nocy, ćwiczysz podnoszenie z gracją w pracy :evil_lol: szacuneczek...

to jak pucowanie auta w "karete kid" :diabloti::diabloti::diabloti:

no dobra, lecę z ostatnią serią zdjeć! mam nadzieję,że w końcu pojawią się i od innych . Nie mogę się doczekać.
Tomek! na pewno masz więcej zdjęć!! dawaj dawaj :cool3:
Ewka mówiłaś,że masz 300!!
Tośka, Marysia gdzie Wasze?????????????
co tu się w ogóle wyczynia??!!
:mad::mad::mad::zly7:

ciąg dalszy "chudej i łysej" Weny ;)

Posted

"no co? czego jeszcze chcesz?? już nie znam więcej rzutów!!" :evil_lol:

Chuda i łysa Wena - najbardziej rozskakany pies na seminarium :lol:

fala oklasków zalała murawę :evil_lol:

a po chwili, już gotowe
Daria i Alda