Bartiśkowa_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Przepiękne te zdjęcia :loveu: nawetnie wiem które zacytować :evil_lol: Ostatnie fotki z prezentacji najlepsze Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 tu następuje burza oklasków :evil_lol: przerywnik :cool3: i kolejna prezentacja Tośka i Loca Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 tu następuje kolejna fala oklasków :evil_lol: i już następny piesek gotowy - Libra ;) Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 kolejna fala oklasków rozbrzmiewa na widowni :evil_lol: jeszcze będą prezentacje : Pauli, Darii, Ewy, nasza, Tomka i Guci i będzie koniec naszych zdjęć ;) Paula i Wena Quote
papisialka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Od-nowa wstawiasz fotki o każdej godzinie dnia i nocy, ćwiczysz podnoszenie z gracją w pracy :evil_lol: szacuneczek... oj szkoda, że nie mieliśmy na sobotnim seminarium więcej fotografów. bu. bo zdjęcia superaśnie Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Ja po wielu przygodach dopiero dotarłam do domku :shake: Wszystkim BARDZO DZIĘKUJĘ za przybycie i świetną zabawę :loveu: Dzięki!! Szczególne podziękowania oczywiście dla Darka, który znosił żądnych wiedzy Poznaniaków (i nie-Poznaniaków) przez całe dwa dni :loveu: I dziękuję za transport do Warszawy! Darku, jesteś niesamowity z tym swoim zaangażowaniem! :crazyeye: :multi: Dzięki bardzo za zdjęcia mojej Weny!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Jaka chudziutka i łysa wygląda :eviltong: DZIĘKI! :loveu: Quote
drado Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom za niesamowicie miłe dwa dni, Pauli za błyskotliwą organizację, klubowi agility Artefakt za gościnę, fotografom za super zdjęcia. Gratulacje dla Tośki (wygrała Time Trial - 24 sekundy) i Tani, (wygrała moją autorską zabawę, przy której trzeba było wiedzieć jak rzucać z wiatrem, pod wiatr i w poprzek, no i mieć torpedę zamiast psa) Mam nadzieję że świat zobaczy niebawem większość Was na co Was stać (no, niektórych to świat już dobrze zna;-). Ja trzymam kciuki!!! Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 drado Gratulacje dla Tośki (wygrała Time Trial - 24 sekundy) i Tani, (wygrała moją autorską zabawę, przy której trzeba było wiedzieć jak rzucać z wiatrem, pod wiatr i w poprzek, no i mieć torpedę zamiast psa) dobrze,że nie wiedziałam jakie to trudne jakbym miała tego świadomość zaraz bym się zablokowała i ze stresu rzucała dyski za siebie :diabloti::diabloti::diabloti: A Lirut - to Lirut :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo, bardzo dziękuję :modla::B-fly: papisialka Od-nowa wstawiasz fotki o każdej godzinie dnia i nocy, ćwiczysz podnoszenie z gracją w pracy :evil_lol: szacuneczek... to jak pucowanie auta w "karete kid" :diabloti::diabloti::diabloti: no dobra, lecę z ostatnią serią zdjeć! mam nadzieję,że w końcu pojawią się i od innych . Nie mogę się doczekać. Tomek! na pewno masz więcej zdjęć!! dawaj dawaj :cool3: Ewka mówiłaś,że masz 300!! Tośka, Marysia gdzie Wasze????????????? co tu się w ogóle wyczynia??!! :mad::mad::mad::zly7: ciąg dalszy "chudej i łysej" Weny ;) Quote
Od-Nowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 "no co? czego jeszcze chcesz?? już nie znam więcej rzutów!!" :evil_lol: Chuda i łysa Wena - najbardziej rozskakany pies na seminarium :lol: fala oklasków zalała murawę :evil_lol: a po chwili, już gotowe Daria i Alda Quote
Recommended Posts