Tośka_m Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 W wątku jest 40 stron zdjęć! To chyba wystarczy na fotorelację z dwóch dni :lol: Moich kilka kadrów niewiele odbiega tematycznie od tych wszystkich zdjęć wstawianych tu przez innych seminarzystów ;) Wspólne mam, wkleję. Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 może i tak... ale ilość to nie jakość :cool3: więc prosimy prosimy ;) Quote
Olusia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Od-Nowa- powtórzę raz jeszcze: ekstra robota z tymi zdjęciami :D:loveu: I mam pytanie. Czy będzie można liczyć na jakiś filmik z semi? :p Quote
Guciek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Jak dostanę filmy z soboty, to będzie:diabloti: Głupio robić tylko z niedzieli, bo sobota jakaś się tu wydaje być zapomniana:shake: Tania, a za TYLE fotek Rudzielca mogę Ci się odwdzięczyć jedynie filmikiem - jak chcesz, to Ci poślę mailem ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Guciek napisał(a):Jak dostanę filmy z soboty, to będzie:diabloti: Głupio robić tylko z niedzieli, bo sobota jakaś się tu wydaje być zapomniana:shake: Tania, a za TYLE fotek Rudzielca mogę Ci się odwdzięczyć jedynie filmikiem - jak chcesz, to Ci poślę mailem ;) Z soboty jest filmikow niestety bardzo malusio, bo od rana nikt nie kręcił tych prezentacji tylko potem jakieś urywki :p Dobra w tym tyg musze to przegrać :eviltong: Quote
izabelka_70 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Guciek napisał(a):Jak dostanę filmy z soboty, to będzie:diabloti: Głupio robić tylko z niedzieli, bo sobota jakaś się tu wydaje być zapomniana:shake: nasza grupa zajmowała się szkoleniem a nie głupotami:evil_lol: żartowałam:eviltong: a zdjecia rzeczywiście piękne Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 a wiec moje ostatnie:evil_lol: dobra dosc juz tego mistrza Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 jeszcze na chwile sie wkradl zaczynamy pokazy Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 jakis pan przeszkadzał w łapaniu:roll: ale Figo sie tym nie przejmował:evil_lol: na jednej nodze stac tez potrafi lata bez problemu Figa miejsce zastąpiła Loca:loveu: Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 z Gracja odbija sie jedna noga nie wiem co tu robi nagle figo(cos nie tak z albumem nie mam czasu na sortowanie) Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ciocia Loca wrocila Lecz czas na zmiane Libra:loveu: Quote
ewka i haker Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Librze dziekujemy zapraszamy siostrę i latające obiekty:evil_lol: jak widac drugi obiekt złapany na dzis koniec reszta moze jutro pozdrawiamy;) Quote
Od-Nowa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 aaaaaaa!! :multi::multi::multi::multi::multi: jeeeeeeest :multi::multi::multi::multi::multi: super!! taka pamiątka najlepsza na świecie!! Dzięki Tośka :loveu: p.s. można przekleić sobie na wątek?:razz: Quote
Tośka_m Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Od-Nowa'] p.s. można przekleić sobie na wątek?:razz: Jasne, że można :p Quote
Tośka_m Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jasne. Jak już odgrzebałam temat, to wstawię jeszcze parę kadrów. Quote
Guciek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 YouTube - Seminarium Frisbee 18-19.04.2009 POZNAŃ polecam jakość HD ;) Quote
Tośka_m Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :loveu: Fajowy filmik! Szkoda tylko, że się Loc nie załapała :-( (za to mój obiektyw tak - 2:15 :evil_lol: ) Quote
Od-Nowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Tośka - dziękuję za Tajuszke moją :loveu::loveu::loveu: może jeszcze jakaś Lira by się znalazła :cool3: Gucia - filmik cudooooooo!!!! podziwiam pracowitość :p odbicia Weny od Pauli z jednoczesnym podskokiem zachwycają ciągle. Genialnie to wygląda! wpadło mi to w nos... to jest w oko :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts