Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 skok nad ogrodzeniem ?? :diabloti::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 tyle na dziś ode mnie ;) wkleiłam już 300 zdjęć a nawet nei doszłam do połowy :diabloti: kolejne będę wklejać w miarę możliwości w tygodniu,niestety tylko dziś miałam wolne. upraszam najmocniej wszystkich o Lirutka :modla::modla::modla: Quote
Guciek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 My też serdecznie dziękujemy za seminarium, było genialnie!:multi: Dowiedziałam się dużo nowych i ciekawych rzeczy, miałam okazję sprawdzić jak Rude chce (lub też i nie) pracować przy większej ilości psów, ludzi i zapachów. Pogoda w sobotę początkowo nie zapowiadała się na przyjazną, za to w niedziele organizatorzy zamówili super pogodę - słońce niektórych mocno przypaliło na twarzy:evil_lol: Dziękuję też Darkowi, bez którego ta impreza nie miała by miejsca. I za wspólną podróż to Warszawy też bardzo bardzo dziękuję:loveu: I wszystkim fotografom, którym moja "sierota" ;) wpadła w obiektyw - Od-Nowa szczególnie, NIGDY nikt nie zrobił nam AŻ TYLE fot:crazyeye::loveu: [quote name='Olusia'] [quote name='Paskuda_Bandzior'] [quote name='Olusia']Nie, nie- to Klaudia & Chilli, vel dwie Rude :cool3: Nie, nie - to Gucia & Chilli :cool3: Tak też można :lol: Palła dobrze mówi, tak trzeba:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cudne fotki!! :loveu::loveu: Szkoda że to tak dlaleko :-( Quote
ewka i haker Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 i kaleka(ktora nie chciala sie oszczedzac:evil_lol:) w końcu dostałam sie do dogo:angryy::mad: BRADZO dziękuje za super seminarium milo bylo poznać wszystkich z soboty i niedzieli:multi::multi: ogolnie to nic mnie nie boli:eviltong::eviltong: az sama bylam w szkoku:evil_lol: przejrzałam wszystkie strony zdjęcia sa suuuper:loveu::loveu: bardzo podobała mi sie Lira przy pracy byłam zafascynowana:multi::loveu::loveu: ciesze sie ze moj pies mial chwile ze pracował Darek dzięki za rady na pewno będziemy cwiczyc to co nam kazales nie wiem co tu mowic bo bylo extra i chce nastepny raz:multi::multi: za wszytskie zdjecia Hakera bardzo dziekuje:loveu::loveu::loveu: pytanie do Toski i Tomka czy mozna przeklejac zdjecia? wersja numer 2 mojego rzutu super ale ta ulepszona bo jest gucia i uszy psiaka:loveu::loveu: ja mam z niedzieli 400zdjec:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dziewczyny zabije was bo trzeba to teraz robic:roll: sobota w polowie zrobiona ale moje zdjecia tylko z meczu o reszte prosze Gucie meczyc a bylo ich tam ponad300:eviltong::evil_lol: moje bede kiedys jak zrobie... i jak bede w szkole by dac je tutaj bo kto nie wie to mowie ze nie mam dogo w domu;/;/ pozdrawiamy:loveu::lol: i do zobaczenia Quote
weszka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Rewelacja :crazyeye: Musiało być wspaniale!!! Siedzę i gaaapię się z opadem szczeny :crazyeye::loveu: Quote
ewka i haker Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 a wiec troche moich nie udanych zdjec:evil_lol: nie wiem jak ten pies tak wytrzymuje patrząc jak inni rzucaja a on nie moze biegać:roll: a tak oto niektórzy grali mecz:evil_lol: pozowali a Gucia ma swój świat i swoje kredki:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ja z soboty tylko takie w sumie mam Martucha cierpliwy mistrz prawie wszyscy gleba:lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Iza :evil_lol: Dagmara zdjecie nie jest dobre ale no musiałam Quote
Recommended Posts