Isadora7 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ale ładnie linię nabrała :roflt::roflt::roflt: Quote
majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Nooo seee wypraszam, przeca ona już szczuplejsza jezddd! :mad: Quote
Isadora7 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='majqa']Nooo seee wypraszam, przeca ona już szczuplejsza jezddd! :mad:[/QUOTE] poprawimy :):):) Quote
Ajula Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Isadora7']Ale ładnie linię nabrała :roflt::roflt::roflt: [/QUOTE] Isadora nałóż se filtry na monitor, bo Ty to zawsze musisz za DUŻO wypatrzeć :evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Kobieta ma sluszna figure :lol::lol::lol: Quote
majqa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Szarotka']Kobieta ma sluszna figure :lol::lol::lol:[/QUOTE] Najsłuszniejszą - opływową... ;) Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 jak ślicznie tymi łapeczkami kość trzyma :lol: Quote
Isadora7 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Wiem jak sprowokuję ożywienie na watku.... :megagrin::megagrin::megagrin: a więc..... Witaj Maniutek_Kuleczka :grin::grin::grin::grin::grin: Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 :megagrin: Majqa, żeby nie było, że ja sie przyłączam do tej wichrzycielki Isadory, to powiem, że śmieję sie z zupełnie czegoś innego Quote
Isadora7 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ajula napisał(a)::megagrin: Majqa, żeby nie było, że ja sie przyłączam do tej wichrzycielki Isadory, to powiem, że śmieję sie z zupełnie czegoś innego Jaaaaaaaaaaaa wichrzycielka???? Jestem oazą spokoju i nieśmiałości :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ajula napisał(a)::megagrin: Majqa, żeby nie było, że ja sie przyłączam do tej wichrzycielki Isadory, to powiem, że śmieję sie z zupełnie czegoś innego ...ale zapomniałam z czego, jednak mam prawo do zapominania, bo akurat leżę na neurologii - tu zaniki pamięci to norma Quote
Isadora7 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ajula napisał(a):...ale zapomniałam z czego, jednak mam prawo do zapominania, bo akurat leżę na neurologii - tu zaniki pamięci to norma O matko - zdrowiej Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Isadora, od dawna wzbudzasz mój szacunek i czuję przed Tobą respekt, nie pozostaje mi nic innego, niż Cię posłuchać :lol: ps. z zanikami pamięci żartowałam, to jest ok. Quote
Isadora7 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Ajula']Isadora, od dawna wzbudzasz mój szacunek i czuję przed Tobą respekt, nie pozostaje mi nic innego, niż Cię posłuchać :lol: ps. z zanikami pamięci żartowałam, to jest ok. Ja się zaniepokoiłam szpitalem. A w nosie z zanikami, ja mam już demencję starczą i się tym nie przejmuję. Aczkolwiek mnie denerwuje, że zapomniałam gdzie jest majqa. Może znowu zacznę wichrzyć opowieściami o krągłościach "tymczasowiczów". A to że się mnie słuchasz to bardzo słuszne posunięcie w tym akurat temacie :megagrin::shiny::scream_3: Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Isadora7 napisał(a): Aczkolwiek mnie denerwuje, że zapomniałam gdzie jest majqa :evil_lol: raczej wygląda na to, że to majga zapomniała zaglądać na wątek kochanej Kuleczki :evil_lol: błogosławię mojego ukochanego TZ, że mi tego laptopa z netem do kliniki przywiózł, bo tak mi poprawiacie humor, jak nikt inny :) Quote
Isadora7 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Ajula']:evil_lol: raczej wygląda na to, że to majga zapomniała zaglądać na wątek kochanej Kuleczki :evil_lol: błogosławię mojego ukochanego TZ, że mi tego laptopa z netem do kliniki przywiózł, bo tak mi poprawiacie humor, jak nikt inny :) O to masz super TZta... pomiziaj .... uuuupsss ... pozdrów Go ode mnie. Dobrze, że jesteś można sobie ponarzekać na Izę. Gdzieś polazła i nawet sie nie odmeldowała. Bezczelność. Quote
majqa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Isadora7'][B](...) Dobrze, że jesteś można sobie ponarzekać na Izę. Gdzieś polazła i nawet sie nie odmeldowała. Bezczelność. O, Wy Gnidy Dworskie!!! :mad: Zero uszanowania!!!!!!!!! :angryy: A do łepiszczów Wam nie przyszło, że jestem udręczona Manią??? Tak, dokładnie udręczona - szczekiem i namolnością mizianiową. Wiem, wiem, wrzód na własnym tyłku wypielęgnowałam. Rozbestwiłam niunię i mam za swoje. Rządzi się TOTO na potęgę, a kłóci... eh... :shake: Quote
majqa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Isadora7'](...) Witaj Maniutek_Kuleczka :grin::grin::grin::grin::grin: Się doigrasz, ja Ci to proroczemmmm. :angryy: :mad: :roll: :lol: Quote
Ajula Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wracam dzis do domu, nie mogę się doczekać jak ja sie stęsknilam za moimi aniołkami! dzis nawet Gacusia wciągnę do łóżka i będę spała z obydwoma :) Quote
majqa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nie dziwię się Ajulko!!! Można się zatęsknić po 5min., a co dopiero po dłuższym czasie. Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Ja witam, Maniutka, bo dawno u niego nie byłam, witam także Ize i wszystkie nie()dobre cioteczki! Maniutek przynajmniej się nie boi efektu jojo : D Quote
Isadora7 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 majqa napisał(a):O, Wy Gnidy Dworskie!!! :mad: Zero uszanowania!!!!!!!!! :angryy: A do łepiszczów Wam nie przyszło, że jestem udręczona Manią??? Tak, dokładnie udręczona - szczekiem i namolnością mizianiową. Wiem, wiem, wrzód na własnym tyłku wypielęgnowałam. Rozbestwiłam niunię i mam za swoje. Rządzi się TOTO na potęgę, a kłóci... eh... :shake: Ajula zobacz jak Ona nas wyzwała. Planujemy zemstę? majqa napisał(a):Się doigrasz, ja Ci to proroczemmmm. :angryy: :mad: :roll: :lol: a oooo sssoooo choziii? Ajula napisał(a):wracam dzis do domu, nie mogę się doczekać jak ja sie stęsknilam za moimi aniołkami! dzis nawet Gacusia wciągnę do łóżka i będę spała z obydwoma :) I to prawidłowo, jak mi które z łóżka wychodzi to opitalam. Wiadomo gdzie ich miejsce. majqa napisał(a):Nie dziwię się Ajulko!!! Można się zatęsknić po 5min., a co dopiero po dłuższym czasie. Tiaaaaaa, znamy, znamy Quote
majqa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Isadora7 napisał(a):(...) a oooo sssoooo choziii? (...) Już Ty najlepiej to wiesz!!! ;-) Quote
Recommended Posts