Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Ale ładnie linię nabrała :roflt::roflt::roflt:
[/QUOTE]
Isadora nałóż se filtry na monitor, bo Ty to zawsze musisz za DUŻO wypatrzeć :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ajula napisał(a):
:megagrin:
Majqa, żeby nie było, że ja sie przyłączam do tej wichrzycielki Isadory, to powiem, że śmieję sie z zupełnie czegoś innego

Jaaaaaaaaaaaa wichrzycielka????
Jestem oazą spokoju i nieśmiałości

:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina:

Posted

Ajula napisał(a):
:megagrin:
Majqa, żeby nie było, że ja sie przyłączam do tej wichrzycielki Isadory, to powiem, że śmieję sie z zupełnie czegoś innego

...ale zapomniałam z czego, jednak mam prawo do zapominania, bo akurat leżę na neurologii - tu zaniki pamięci to norma

Posted

Isadora, od dawna wzbudzasz mój szacunek i czuję przed Tobą respekt, nie pozostaje mi nic innego, niż Cię posłuchać :lol:
ps. z zanikami pamięci żartowałam, to jest ok.

Posted

[quote name='Ajula']Isadora, od dawna wzbudzasz mój szacunek i czuję przed Tobą respekt, nie pozostaje mi nic innego, niż Cię posłuchać :lol:
ps. z zanikami pamięci żartowałam, to jest ok.

Ja się zaniepokoiłam szpitalem.
A w nosie z zanikami, ja mam już demencję starczą i się tym nie przejmuję. Aczkolwiek mnie denerwuje, że zapomniałam gdzie jest majqa. Może znowu zacznę wichrzyć opowieściami o krągłościach "tymczasowiczów".

A to że się mnie słuchasz to bardzo słuszne posunięcie w tym akurat temacie :megagrin::shiny::scream_3:

Posted

Isadora7 napisał(a):

Aczkolwiek mnie denerwuje, że zapomniałam gdzie jest majqa

:evil_lol:
raczej wygląda na to, że to majga zapomniała zaglądać na wątek kochanej Kuleczki

błogosławię mojego ukochanego TZ, że mi tego laptopa z netem do kliniki przywiózł, bo tak mi poprawiacie humor, jak nikt inny :)

Posted

[quote name='Ajula']:evil_lol:
raczej wygląda na to, że to majga zapomniała zaglądać na wątek kochanej Kuleczki
błogosławię mojego ukochanego TZ, że mi tego laptopa z netem do kliniki przywiózł, bo tak mi poprawiacie humor, jak nikt inny :)

O to masz super TZta... pomiziaj .... uuuupsss ... pozdrów Go ode mnie.
Dobrze, że jesteś można sobie ponarzekać na Izę. Gdzieś polazła i nawet sie nie odmeldowała. Bezczelność.

Posted

[quote name='Isadora7'][B](...) Dobrze, że jesteś można sobie ponarzekać na Izę. Gdzieś polazła i nawet sie nie odmeldowała. Bezczelność.
O, Wy Gnidy Dworskie!!! :mad: Zero uszanowania!!!!!!!!! :angryy: A do łepiszczów Wam nie przyszło, że jestem udręczona Manią??? Tak, dokładnie udręczona - szczekiem i namolnością mizianiową. Wiem, wiem, wrzód na własnym tyłku wypielęgnowałam. Rozbestwiłam niunię i mam za swoje. Rządzi się TOTO na potęgę, a kłóci... eh... :shake:

Posted

majqa napisał(a):
O, Wy Gnidy Dworskie!!! :mad: Zero uszanowania!!!!!!!!! :angryy: A do łepiszczów Wam nie przyszło, że jestem udręczona Manią??? Tak, dokładnie udręczona - szczekiem i namolnością mizianiową. Wiem, wiem, wrzód na własnym tyłku wypielęgnowałam. Rozbestwiłam niunię i mam za swoje. Rządzi się TOTO na potęgę, a kłóci... eh... :shake:

Ajula zobacz jak Ona nas wyzwała. Planujemy zemstę?

majqa napisał(a):
Się doigrasz, ja Ci to proroczemmmm. :angryy: :mad: :roll: :lol:

a oooo sssoooo choziii?

Ajula napisał(a):
wracam dzis do domu, nie mogę się doczekać
jak ja sie stęsknilam za moimi aniołkami!
dzis nawet Gacusia wciągnę do łóżka i będę spała z obydwoma :)

I to prawidłowo, jak mi które z łóżka wychodzi to opitalam. Wiadomo gdzie ich miejsce.

majqa napisał(a):
Nie dziwię się Ajulko!!! Można się zatęsknić po 5min., a co dopiero po dłuższym czasie.

Tiaaaaaa, znamy, znamy