Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LULEK napisał(a):
Zamiast zajmować się pierdołami typu błędy ortograficzne i rasa moich psów, lepiej zajmijcie się Malwiną, żeby wasza wspaniała "pani prezes" nie oddała jej do schroniska. PA PA.:razz:

PS. Magda222 masz rację: nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia.

Lulek a Ty masz?

Bo jakoś nie zauważyłam jeszcze? Jakaś propozycja DT, hotelu, transportu?

Acha vvv co masz do Tomaszowa?
Mi z bezsiły opadają ręce, bo tylko ja zapierdzielam co tydzień do tomaszowskiego schronu.
Masz ochotę pomóc?
Będę zobowiązana.
Wraca mi pies po trzech miesiącach z adopcji.
Pomożesz w ogłoszeniach? Bo ja niestety nie wyrabiam.
Pomożesz?
Będę wdzięczna jak nie wiem co.
A może ktoś pokarmi ze mną bezdomne psy na osiedlu w drodze do pracy?

Mam dość. Jeszcze jeden przykry tekst i poproszę moda o zamknięcie wątku. Pyszczyć każdy może, klepać w klawiaturę też.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LULEK napisał(a):
No no no, kolejny nerwus. Lepiej przestań "Pyszczyć i klepać w klawiaturę" tylko zajmij się Malwiną bo czas ucieka.....

Ja od dawna zachowuję spokój. Ale pomału przestaję, oprócz Malwiny mam 150 psów na głowie w schronisku, przypadkiem rodzinę, pracę i dwoje małych dzieci.

Kończę dyskusję w tym temacie.

Posted

Witam
Macie rację że czepiam się Pani PREZES (czemu zniknął już ten podpis wraz ze zmianą nastawienia do opieki nad psem ???) - myślę, że skoro mam sukę od Pani PREZES i wiem jak była traktowana to chyba mogę spodziewać się tego samego. W cudowne zmiany i resocjalizację nie wierzę. Nie robię NIC w tej sprawie - TAK macie rację i z pewnością nie zrobię - ze względu na osobę i przekonania. Pomagam pod innym nickiem jednak stworzyłem nowy profil w celu pokazania tego co sam doświadczyłem mająć psa od Pani PREZES. OK zgodzę się że czytając chęci i zaangażowanie Pani PREZES można przyznać że jast to idealna osoba - więc czemu wcześniej taka WPADKA. Mówicie, że dobrze zrobiła i zaopiekuje się Fartem - a powiedzcie kto nie chcę zaopiekować się małą słodką kluseczką - ja odebrałem psa kiedy miał 7 m-cy (widać początkowo też bya słodka i nie stważała problemów zdrowotnych). Takim szczeniakiem zaopiekuje się każdy kto tylko weźmie go na ręce i ma serce.
Pies z problemami - tutaj brak cierpilowści - ZABIERAJCIE. Ciekawe jaki będzie Fart jak dorośnie - może już nie być taki słodki. Generalnie nie wdaję się w dyskusję czy pies jast w kojcu, na łańcuchu, czy je zupę, kotlety czy suchą karmę - ważne jest aby pies był ZADBANY i nie działa się mu krzywda (jednak zagłodzony pies z chorobami - jakiego odebrałem to nie przypadek) i nawet posłanie z aksamitu nie uratowało by jej.
Widzę że historia lubi się powtażać i w momencie kiedy "brudy" zaczynają wychodzić na jaw - pojawia się prośba o zamknięcie wątku, Pani PREZES obraża się, trochę straszy na PW i nie pokazuje się na wątku - zakładając inny na np. na innym forum.
Ja natomiast obiecuje Pani PREZES, że nadal będe śledził jej internetową działalność. Możenie mnie potępiać, że sieję zamęt, stważam awantury jednak myślę, że właśnie takie posty wzmagają czujność innych (samo słodzenie jaki kto jest fajny i czego to on nie zrobi nic nie wnosi).

pozdrowienia i owocnych przemyśleń

Posted

[quote name='LULEK']
PS. Magda222 masz rację: nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia.

Ale przynajmniej pomagam na tyle ile mogę w utrzymaniu psów.
A Ty co zrobiłeś dla nich?
Oprócz jątrzenia na wątku.

Posted

VVV, w regulaminie forum jest napisane, że nie można mieć na forum dwóch kont, logować się pod dwoma nickami. Chętnie zobaczę Twoje "dokonania" w pomocy psom. Pochwal się, nie bądź taki skromny :cool3:

BTW, wypomniałeś mi ortografię, to ja Tobie też: poprawna pisownia czasowników jakie zastosowałeś w poście to STWARZAM, POWTARZAM, a nie jak napisałeś STWAŻAM, POWTAŻAM :crazyeye:

Lulek, o ile mi wiadomo jednego psa masz z metryka, ale nie masz wyrobionego rodowodu więc nie pisz, że masz psy ze schronu. I uwierz mi, że Magda222 ma o wiele więcej do powiedzenia w kwestii Malwiny niż Ty. A skoro i Ty i vvv uważacie, że Wasze posty, Wasze przytyki są na miejscu to i ja mam prawo, żeby Wam zwracać uwagę, choćby na błędy jakie robicie.

I jeszcze jedno: Wy już się nie martwcie losem Farta, ani Malwiny, która nie będzie oddana do schronu na pewno, chociaż pewnie byście się bardzo cieszyli z tego powodu. Możecie sobie obserwować wątek, ale uważam, że już poruszyliście te kwestie, które chcieliście poruszyć, znamy Wasze zdanie i je przyjęliśmy do siebie. Poza tym jak najeżdzacie na Panią Prezes to jest to nie fair bo to nie były jej szczeniaki od jej suczek, tylko szczeniaki suki jej córki. Może tam trzeba zgłaszać pretensje?

Ocelot, rzeczywiście trzeba zamknąć ten wątek, a z każdym naprawdę zainteresowanym losem Malwiny kontaktować się na PW.

Posted

Słuchajcie, napisałam na PW info dla zainteresowanych (Ocelot, GrubbaRybba, Rodzice Maciusia:), Martens, Julie, Zulugula, Magda222) i nie wiem czy kogos, kto wpłaca pieniądze bądź wpłacał pominęłam bo zdjęcia wyciągu z banku mam w domu i nie mogę sprawdzić, a wątek ma 100 stron i gdzieś to było napisane, ale gdzie to nie wiem. jesli ktoś się czuje pominięty to przepraszam i proszę o info na PW, a na pewno do niego napiszę to co wszystkim. Pozdrawiam Gunia