Tosia2 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Sterylka moze nie za darmo, bo takich lekarzy nie ma, ale koleżanka z fundacji to pokryje... ;) Quote
ZUZANNA11 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Dostałam PW od rafali910, on prowadzi stronę TOZ w Tomaszwie Maz. Umieści Malwinkę i Ślepka na stronie. Podobno TOZ w Tomaszowie zaczyna działać i się rozkręca, mam nadzieję, że współpraca bądzie "szła" dobrze. ;) Quote
rafali910 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Sunia już jest pod opieką jednego pana z Lubochni. Quote
Tosia2 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 rafali910 napisał(a):Sunia już jest pod opieką jednego pana z Lubochni. Czy to znaczy, że fizycznie jest już u kogoś, złapana ??? Quote
Julie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No właśnie sunia nie jest już na polu? Jeśli mamy wpłacać już pieniądze to najlepiej napisać w 1 poście numer konta, ewentualnie ktoś kto zajmuje się finansami niech powie kiedy wpłacać:) Quote
ocelot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 rafali910 napisał(a):Sunia już jest pod opieką jednego pana z Lubochni. Rafał takie informacje to nie informacje tylko wprowadzanie w błąd. Jakiego pana? Quote
rafali910 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Pan Ryszard jest członkiem TTMiOnZ w Tomaszowie Maz Quote
ocelot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Posłuchaj mnie takie informacje to ja mam gdzieś i wprowadzają one ludzi w błąd. Kim jest Pan Ryszard i na czym polega ta opieka? Byłeś, widziałeś, sprawdziłeś w jakich warunkach jest Żółtek? Quote
Julie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Powiedz nam od początku, kto złapał sunię, ile ona tam będzie u tego pana i jakie są dalsze plany? Quote
ocelot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Julie napisał(a):Powiedz nam od początku, kto złapał sunię, ile ona tam będzie u tego pana i jakie są dalsze plany? Przypuszczam, że nikt suni nie złapał, więc chciałabym się dowiedzieć dokładnie na czym opieka polega. Dobre by było chociaż dokarmianie suni, bo to by odciążyło Zuzię. Quote
rafali910 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Pan Ryszard członek Towarzystwa z Lubochni pilnuje aby pies miał co jeść i kontroluje stale jego miejsce pobytu .Pies przebywa w starej szopie.W międzyczasie szuka dla niego domu.Sunia jest nieufna w stosunku do ludzi ,podchodzi na odległość 3 -4 metrów łapie jedzenie i idzie do siebie.Na dzień dzisiejszy nic więcej nie można zrobić . Quote
mtf zalesie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 czemu to towarzystwo czy pan ryszard dopiero dostrzegli suke teraz jak inni sie nia zaczeli interesowac.moja deklaracja dotyczyla oczywiscie kwoty 50 zl,warunkiem jest jednak ze ocelot lub gunia lub gruba ryba sprawdza jak to rzeczywiscie jest. Quote
Julie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dobrze chociaż, że ma dach nad głową a nie śpi pod gołym niebem. Quote
ocelot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 mtf zalesie napisał(a):czemu to towarzystwo czy pan ryszard dopiero dostrzegli suke teraz jak inni sie nia zaczeli interesowac.moja deklaracja dotyczyla oczywiscie kwoty 50 zl,warunkiem jest jednak ze ocelot lub gunia lub gruba ryba sprawdza jak to rzeczywiscie jest. Grubba Rybba z Warszawy przyjedzie najwcześniej za dwa tyg. jeśli gunia przyjedzie za tydzień to pojedziemy i sprawdzimy wcześniej;) Quote
gunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Słuchajcie ja postaram sie w weekend pojechac. A Towarzystwo powiadomiłam ja. Quote
ocelot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 gunia napisał(a):Słuchajcie ja postaram sie w weekend pojechac. A Towarzystwo powiadomiłam ja. Guniu dobrze, ale wiesz kim jest Pan Ryszard? Ale ja się dowiem.:p Quote
gunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Bardzo dobrze, że sprawdzisz. Oni obiecali do mnie zadzwonić dziś po zebraniu ale tego nie zrobili. Poza tym o jakim drugim psie jest mowa? Bo ja pisałam im o Malwinie tylko. A nie mogę załatwiać i doglądać wszystkiego bo nie mieszkam w okolicach Tomaszowa. Odnoszę wrażenie, że wszystko tutaj jest chaotyczne. Quote
ocelot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Guniu generalnie wątki lubocheńskie się mieszają. Po zebraniu? Zawsze jest tak... Quote
ZUZANNA11 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 P. Ryszard to nasz technik ! O suni po prostu wiedział od nas, Malwinka kumplowała się z Żółtkiem. Z facetem miałam się umówić, pewnie sprawę załatwił sam. I to wszytko by mi pasowało... byłam dziś i Malwinki i jej nie było. Zapewne suńka jest w tej szopie, przy jego domu. Będę tam chodziła i próbowała sunię do człowieka przekonać. Z jakim skutkiem, nie wiem. Mam nadzieję, że dobrym. Quote
Tosia2 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):P. Ryszard to nasz technik ! Nie, no... Po prostu to jakaś paranoja... Czyli mamy juz Żółtka nie wiadomo gdzie i nie wiadomo u kogo oraz Malwine w jakiejś szopie też nie wiadomo u kogo... Matko swięta.. Byłysmy juz tak blisko by jej pomóc...:placz: Czy ten cały Pan Ryszard wyda nam sunię jeśli załatwimy dla niej hotel??? Jak jest napisane - szuka dla niej czegos.... Tu mi coś nie pasuje.....:shake: Quote
jagienka42 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 czytam cały wątek i już nic nie rozumiem.co ze sterylką?czy suka jest w końcu szczenna czy nie?dlaczego jest w szopie skoro może być w hoteliku lub DT?ona musi mieć stały kontakt z człowiekiem inaczej bardzo długo potrwa proces oswajania:shake: Quote
gunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Czytam też i w końcu nie wiem na czym stoimy. Ręce opadają, człowiek chce dobrze, ale na odległość zawsze tak jest. Zuzka pisze coś innego i Rafali coś innego. Wątki się mieszają i dupa. Ja już nic nie kumam i chyba nie będę kumać póki nie pojadę i nie zobaczę sama. Zuzka, jak nie masz nic na koncie to możesz mi wysłać przecież na Orange smsa z gadu za darmo i ja zawsze oddzwonię, a nie, że ja dzwonię i dzwonię i nic, a to w końcu Ty tam mieszkasz i masz najświeższe info i jeśli chcesz żebyśmy cokolwiek pomogli to dobrze by było mieć z nami kontakt, nie tylko na dogo bo nie każdy ma czas być tu co 10 minut i czytać. Quote
Recommended Posts