majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Ziutka'](...) To jak robimy ? Chcesz go już jutro :evil_lol: :eviltong: czy czekamy kilka dni na jakiś odzew z ogłoszeń :cool3:[/quote] Przyłączam się do pytań. Jaka jest Wasza decyzja? Quote
Ziutka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Piękny tekst Izunia :loveu: Ja czekam na decyzję Lamii ;) nie wiem jak traktują Maxa w domu :shake: rzecz jasna chciałabym bardzo aby już opuścił to miejsce, wiadome jest to iż jest tam niechcianym psem ale czekam na Lamię :roll: Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Literówki, zbędne powtórzenia, poprawione. OKI. Czekamy na decyzję Lamii. Quote
lamia2 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Ziutka']Wielkie dzięki Beatko :buzi: To jak robimy ? Chcesz go już jutro :evil_lol: :eviltong: czy czekamy kilka dni na jakiś odzew z ogłoszeń :cool3:[/QUOTE] Dla mnie bez różnicy, mogę go wziąć nawet jutro ;) Koło południa jestem u Pixi, potem jestem wolna, więc w razie czego dajcie znać na komórkę (jest w moim podpisie). Jakby co to czy mogę go sobie wykastrować? Quote
Ziutka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='lamia2']Dla mnie bez różnicy, mogę go wziąć nawet jutro ;) Koło południa jestem u Pixi, potem jestem wolna, więc w razie czego dajcie znać na komórkę (jest w moim podpisie). Jakby co to czy mogę go sobie wykastrować?[/quote] Ok...jutro dzwonię do Ciebie - może umówimy sie pod Tesco na Połczyńskiej...hmm ??? Przepraszam ale muszę jechać teraz z tz do szpitala :placz: Quote
lamia2 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Ziutka']Ok...jutro dzwonię do Ciebie - może umówimy sie pod Tesco na Połczyńskiej...hmm ??? Przepraszam ale muszę jechać teraz z tz do szpitala :placz:[/QUOTE] o.k. to czekam na info :lol: Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 OK. Wstrzymuję się z ogłaszaniem. Tekst niech sobie czeka do Waszej dalszej decyzji odnośnie Maxika. Ziutko, 3majcie się (Ty i TZ), o rany...:-( Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [B]Lamia [/B]kastruj chłopaka rzecz jasna :cool3: [B]Majqo [/B]właśnie wróciłam ze szpitala, tz sobie naświetlił oczy i już całkiem przestał je otwierać :shake: i ból niesamowity ale już lepiej po wizycie na ostrym dyżurze, dostał antybiotyk w żelu do oczu i ma ulgę...chociaż takie uczucie piasku i szczypanie może być jeszcze do 3 dni :roll: no ale trzyma się dzielnie chłopak ;) Quote
tomcug Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 O, chciałam ogłaszać psiaka, ale widzę, że już ktoś chętny się pojawił. ;) Quote
MARCHEWA Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Widzę,że piesek w dobrych rękach i dt już ma zapewnione:loveu: Ziutko,mam nadzieje,że z Tz-em wszystko ok. Quote
zaba14 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Przepikeny i młody pies! na pewno na tymczasie długo nie posiedzi ;) Quote
tanitka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [QUOTE]Lamia2 może dać mu DT! To już jest ogromna szansa dla psiaka!!! Suuuper!!![/QUOTE] lamia2 a po co ci taki mop??;) Quote
Zmysł Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Piękny zaiste. Chyba rzeczywiście trzeba go szybko zabrać, bo okaże się, że np. "uciekło ścierwo":angryy: Pod patronatem Lamii na pewno będzie bardzo w porządku;) Quote
tomcug Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Piękny pies, to prawda. Nieziemska uroda i na pewno szybko znajdzie dobry dom. Quote
beka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='tanitka']lamia2 a po co ci taki mop??;)[/quote] Tatiana :) Mopów nigdy za dużo. W domu zawsze się przydadzą Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Ziutka'][B](...) [/B][B]Majqo [/B]właśnie wróciłam ze szpitala, tz sobie naświetlił oczy i już całkiem przestał je otwierać :shake: (...)[/quote] Bardzo mi przykro. :-( Dochodzenie oczek do siebie może potrwać trochę dłużej niż 3 dni, miejcie to na uwadze i nie poddawajcie się. :loveu: Quote
luka1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 a ja dziś rano miałam zapytanie, a właściwie deklarację adopcji Maxa. Dzwoniła dziewczyna z Sochaczewa. Ale chciała Maxa na działkę - właściwie to jej odmówiłam, a ona nie upierała się. Zbyt łatwo zrezygnowała. Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Słusznie zrobiłaś Luko...ja bym też podziękowała. Napiszcie wprost, bo tego nie wyłapałam, czy Lamia oferuje DS, czy, co powinno być dla mnie jednoznaczne, DT. Co za tym idzie, czy ogłaszać psiaka, czy wstrzymać się, aż dojdą jakieś obserwacje Lamii, względnie w ogóle odpuścić ogłoszenia? Quote
eurydyka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 mi sie spodobal tekst lamii: czy ja sobie moge go wykastrowac ? ;) Ziutka, luka, prosze koniecznie podjechac do Teresina na focenie psiakow i malutkich, wiecie gdzie, napisze tutaj, zeby Wam nie umknelo :) Quote
Zmysł Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 MOP MAX(nie mylić z MAD Max-em) szuka domku!!! Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Czekam aż szanowni " Państwo :angryy: " wrócą z jakiejś wyprawy, chyba festynowej :drinking:mój brat tam koczuje (tak mu kazałam :diabloti: ) i ma czekać aż się zjawią, wtedy daje mi sygnał i jadę po Maxia a potem jak wiadomo do cioteczki Lamii :loveu: :multi: myślę, że niedługo powinni się zjawić, zostawili małe dziecko pod opieką sąsiadki, sąsiadka też rzecz jasna lubi :drink1: Quote
Panca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 czekam na dalszy raport a ze sie powoli sciemnia penie panstwo wroca niebawem Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Ziutka']Czekam aż szanowni " Państwo :angryy: " wrócą z jakiejś wyprawy, chyba festynowej :drinking:mój brat tam koczuje (tak mu kazałam :diabloti: ) i ma czekać aż się zjawią, wtedy daje mi sygnał i jadę po Maxia a potem jak wiadomo do cioteczki Lamii :loveu: :multi: myślę, że niedługo powinni się zjawić, zostawili małe dziecko pod opieką sąsiadki, sąsiadka też rzecz jasna lubi :drink1:[/quote] co za ludzie :shake: Quote
luka1 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='GameBoy']co za ludzie :shake:[/quote] Rozrywkowi :lol:, Quote
Recommended Posts