Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka'](...) To jak robimy ? Chcesz go już jutro :evil_lol: :eviltong: czy czekamy kilka dni na jakiś odzew z ogłoszeń :cool3:[/quote]
Przyłączam się do pytań. Jaka jest Wasza decyzja?

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny tekst Izunia :loveu:

Ja czekam na decyzję Lamii ;) nie wiem jak traktują Maxa w domu :shake: rzecz jasna chciałabym bardzo aby już opuścił to miejsce, wiadome jest to iż jest tam niechcianym psem ale czekam na Lamię :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Wielkie dzięki Beatko :buzi:

To jak robimy ? Chcesz go już jutro :evil_lol: :eviltong: czy czekamy kilka dni na jakiś odzew z ogłoszeń :cool3:[/QUOTE]

Dla mnie bez różnicy, mogę go wziąć nawet jutro ;)

Koło południa jestem u Pixi, potem jestem wolna, więc w razie czego dajcie znać na komórkę (jest w moim podpisie).

Jakby co to czy mogę go sobie wykastrować?

Posted

[quote name='lamia2']Dla mnie bez różnicy, mogę go wziąć nawet jutro ;)

Koło południa jestem u Pixi, potem jestem wolna, więc w razie czego dajcie znać na komórkę (jest w moim podpisie).

Jakby co to czy mogę go sobie wykastrować?[/quote]
Ok...jutro dzwonię do Ciebie - może umówimy sie pod Tesco na Połczyńskiej...hmm ???
Przepraszam ale muszę jechać teraz z tz do szpitala :placz:

Posted

[quote name='Ziutka']Ok...jutro dzwonię do Ciebie - może umówimy sie pod Tesco na Połczyńskiej...hmm ???
Przepraszam ale muszę jechać teraz z tz do szpitala :placz:[/QUOTE]

o.k. to czekam na info :lol:

Posted

[B]Lamia [/B]kastruj chłopaka rzecz jasna :cool3:

[B]Majqo [/B]właśnie wróciłam ze szpitala, tz sobie naświetlił oczy i już całkiem przestał je otwierać :shake: i ból niesamowity ale już lepiej po wizycie na ostrym dyżurze, dostał antybiotyk w żelu do oczu i ma ulgę...chociaż takie uczucie piasku i szczypanie może być jeszcze do 3 dni :roll: no ale trzyma się dzielnie chłopak ;)

Posted

Piękny zaiste. Chyba rzeczywiście trzeba go szybko zabrać, bo okaże się, że np. "uciekło ścierwo":angryy:

Pod patronatem Lamii na pewno będzie bardzo w porządku;)

Posted

[quote name='Ziutka'][B](...) [/B][B]Majqo [/B]właśnie wróciłam ze szpitala, tz sobie naświetlił oczy i już całkiem przestał je otwierać :shake: (...)[/quote]
Bardzo mi przykro. :-( Dochodzenie oczek do siebie może potrwać trochę dłużej niż 3 dni, miejcie to na uwadze i nie poddawajcie się. :loveu:

Posted

a ja dziś rano miałam zapytanie, a właściwie deklarację adopcji Maxa. Dzwoniła dziewczyna z Sochaczewa. Ale chciała Maxa na działkę - właściwie to jej odmówiłam, a ona nie upierała się. Zbyt łatwo zrezygnowała.

Posted

Słusznie zrobiłaś Luko...ja bym też podziękowała.
Napiszcie wprost, bo tego nie wyłapałam, czy Lamia oferuje DS, czy, co powinno być dla mnie jednoznaczne, DT.
Co za tym idzie, czy ogłaszać psiaka, czy wstrzymać się, aż dojdą jakieś obserwacje Lamii, względnie w ogóle odpuścić ogłoszenia?

Posted

mi sie spodobal tekst lamii: czy ja sobie moge go wykastrowac ? ;)

Ziutka, luka, prosze koniecznie podjechac do Teresina na focenie psiakow i malutkich, wiecie gdzie, napisze tutaj, zeby Wam nie umknelo :)

Posted

Czekam aż szanowni " Państwo :angryy: " wrócą z jakiejś wyprawy, chyba festynowej :drinking:mój brat tam koczuje (tak mu kazałam :diabloti: ) i ma czekać aż się zjawią, wtedy daje mi sygnał i jadę po Maxia a potem jak wiadomo do cioteczki Lamii :loveu: :multi: myślę, że niedługo powinni się zjawić, zostawili małe dziecko pod opieką sąsiadki, sąsiadka też rzecz jasna lubi :drink1:

Posted

[quote name='Ziutka']Czekam aż szanowni " Państwo :angryy: " wrócą z jakiejś wyprawy, chyba festynowej :drinking:mój brat tam koczuje (tak mu kazałam :diabloti: ) i ma czekać aż się zjawią, wtedy daje mi sygnał i jadę po Maxia a potem jak wiadomo do cioteczki Lamii :loveu: :multi: myślę, że niedługo powinni się zjawić, zostawili małe dziecko pod opieką sąsiadki, sąsiadka też rzecz jasna lubi :drink1:[/quote]

co za ludzie :shake: