_Aga_ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Pani Marta (ta pani od kotków ;)) skontaktowała się z p. Kasią w sprawie Jessiki. P. Kasia stwierdziła, że nie odda jej nikomu, że sunia zostanie u nich. Tak strasznie się ucieszyłam!! I zaraz potem wiadomość, że jednak p. Marta ją weźmie do siebie, żeby sprawdzić jak reaguje na koty.. No i znowu się martwię... I czekam na wieści od pani Marty... Quote
maciaszek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale czym tu się martwić? :) Wygląda na to, ze tak czy inaczej sunia będzie miała dom (albo już ma)! :) Quote
majqa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Agnieszko...OOOOOOOPTYMIZM!!! Tylko na to masz zgodę!!! ;) :loveu: Musi się udać!!! Quote
_Aga_ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 A bo jakoś tak... :oops: Ten domek z kotkami nie jest pewien... Nie wiadomo, jak Jessika będzie reagować na koty i jak one na nią.. A DT na pewno nie będzie DS.. Więc jeśli dom z kotkami nie wypali to szukamy dalej.. Quote
_Aga_ Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Chyba już się nie muszę martwić ;) Quote
_Aga_ Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Jessika/Jessy ma już dom :multi: Zostaje u pani Marty :Rose: Mam nadzieję, że jak już minie stres, to nie będzie atakowała kotków.... Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi w szukaniu domu dla Jessiki :Rose: Quote
maciaszek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No widzisz? :) Bardzo się cieszę :multi: :multi:. WIELKIE podziękowania należą się również Tobie :loveu::loveu::loveu:. Quote
majqa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :multi: :multi: :multi: Czy mam rozumieć, że spokojnie można pozdejmować ogłoszenia (tam, gdzie to możliwe)? Eh Aguś, Ty Pesymistko!!! :loveu: Jednak się udało!!! Quote
_Aga_ Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Można pozdejmować :loveu: Jeszcze raz dziękuję bardzo!!!! :Rose: Quote
majqa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gdzie zdołałam, ogłoszenia zostały usunięte. Pozdrawiam Agnieszko. :loveu: Powodzenia szorściaczku!!! :loveu: Quote
pixie Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 W dobre ręce trafiła Agnieszko od początku wątku, aż do końca! Ciesze się ogromnie! a z kotkami będzie wszystko dobrze..oswoją się Quote
_Aga_ Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 majqa napisał(a):Pozdrawiam Agnieszko. :loveu: Powodzenia szorściaczku!!! :loveu: :loveu: Pozdrawiamy :loveu: pixie napisał(a):W dobre ręce trafiła Agnieszko od początku wątku, aż do końca! Ciesze się ogromnie! a z kotkami będzie wszystko dobrze..oswoją się Taką mam nadzieję :loveu: Quote
_Aga_ Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Rozmawiałam dzisiaj z panią Martą :) Jessy trafiła do raju na ziemi :loveu: Z kotkami dogaduje się bez problemu :) I uwielbia bawić się kolorowymi, grającymi piłeczkami i innymi zabawkami :loveu: I robi fikołki :crazyeye: :loveu: Quote
majqa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nie wytrzymałam i musiałam zajrzeć Aguś. ;) Bardzo mnie cieszy raportus z sytuacji suni. Przemocno trzymam kciuki za jej raj !!! :multi: :loveu: Quote
madziamn Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 i ja bardzo sie ciesze że sunia ma dom:multi: Quote
_Aga_ Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Naprawdę sunia miała szczęście :) Dostałam od Pani życzenia świąteczne i zdjęcie Jessiki :loveu: Coś pięknego :loveu: Quote
ma_ruda Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 My też chcemy zobaczyć zdjęcie Jessiki;) Quote
_Aga_ Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 ma_ruda napisał(a):My też chcemy zobaczyć zdjęcie Jessiki;) Przerzucę z telefonu w wolnej chwili i oczywiście wkleję :loveu: Quote
Recommended Posts