Jump to content
Dogomania

TarnÓw!Przekochana sunia,idealna dla dzieci,maleńka przylepka..MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Niech się tylko na samej obserwacji nie kończy. :shake:

No właśnie...

Jest jeszcze nadzieja w Pani z kotami..

Ponoć Jessika w domu nie goni kotów, tylko na spacerach.. (dla zabawy??)
A jak jej pani powiedziała, że nie wolno, to ponoć za kotkiem nie pobiegła..

Czyli chyba jakaś szansa dogadania się z kotami jest?? :roll:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
(...) Czyli chyba jakaś szansa dogadania się z kotami jest?? :roll:

Oczywiście, że tak Agnieszko. Mam 2 zadeklarowane "morderczynie" kotów...cudzych...;) własne są nietykalne.

Posted

Nikt się nie odzywa... :shake:

Jutro pani Kasia z Krakowa przyjeżdża po Jessikę.. Mamy się spotkać na dworcu.. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.. :roll:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
(...)Jutro pani Kasia z Krakowa przyjeżdża po Jessikę.. Mamy się spotkać na dworcu.. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.. :roll:

Aguś, musi być dobrze!!!

Posted

Właścicielka Jessiki przywiozła dziś do mnie sunię. Zrobiłam jej parę zdjęć, ale jakości marnej :oops: Może coś da się wykorzystać do ogłoszeń i na allegro..

Jessika okazała się małym tłuścioszkiem ;) Pani L. dbała o nią aż za bardzo ;) Jest bardzo spokojnym psiakiem. Była zestresowana, więc mogła się trochę inaczej zachowywać.. ale na mojego Romka nie reagowała prawie wogóle, zaciekawiona stawiała uszy, kiedy szczekał, ale jej głosu niestety nie poznałam ;) Piotruś ją klepał, dawał jej ciasteczka z rączki - bardzo delikatnie je brała (ode mnie też), praktycznie nie dotykając naszych palców ;)

Myślę, że na allegro spokojnie można dopisać, że jest idealna dla dzieci. Bardzo łagodna. Daje się głaskać każdemu i bardzo to lubi :)

Posted

Po Jessikę przyjechało dziś dwoje przemiłych ludzi - Pani Kasia z mężem :) To oni dali suni domek tymczasowy :)

Teraz pozostaje czekać, aż odezwie się ktoś, kto zechce wziąść Jessikę już na stałe..

Jessika będzie mieszkała w Krakowie, w DT.
Szukamy domu stałego.

Posted

No to trzeba jeszcze porobić papierowe ogłoszenia i powiesić w lecznicach w Krakowie i Tarnowie.
I dopisać koniecznie w aukcji i tytule! ze idealna do dzieci

Posted

jogi napisał(a):
No to trzeba jeszcze porobić papierowe ogłoszenia i powiesić w lecznicach w Krakowie i Tarnowie.
I dopisać koniecznie w aukcji i tytule! ze idealna do dzieci

Poproszę Folen o zmiany :)
A Państwa z Krakowa poproszę o te ogłoszenia :)
A w Tarnowie ja porozwieszam ;)

Posted

ufff i tytul mozna zmienic
Kostucha :diabloti:musi poczekac...moze dobrych nascie lat...a niech czeka!:angryy:

a ja sobie tak mysle ze oni sie w niej rozkochaja i zostanie u nich...ano zobaczymy czy dobre mam przeczucia

Posted

pixie napisał(a):
ufff i tytul mozna zmienic
Kostucha :diabloti:musi poczekac...moze dobrych nascie lat...a niech czeka!:angryy:

a ja sobie tak mysle ze oni sie w niej rozkochaja i zostanie u nich...ano zobaczymy czy dobre mam przeczucia

No nie wiem.. oni nie chcą psa na stałe..

Tytuł zmienię :)

P. Kasia mi napisała, że sunia była bardzo grzeczna w podróży, szybko zaaklimatyzowała się u nich w domu, ale jest bardzo smutna :sad:

Posted

To naturalne Agnieszko, że jest smutna. Skąd ma wiedzieć, że właśnie uratowano jej życie? Tęskni maleńka...Dziś jej pierwsza nocka w nowym domku, szkoda, że nie jest on ostatecznym.

Posted

majqa napisał(a):
Dziś jej pierwsza nocka w nowym domku, szkoda, że nie jest on ostatecznym.

Też żałuję... zwłaszcza, że to są super ludzie...

Folen - możesz wprowadzić kilka zmian w aukcji??

Posted

Agnieszka odpisuję tutaj, bo nie wiem jak długo będę miała net - wprowadzę zmiany oczywiście i dodam zdjęcia, przynajmniej się postaram... aktualnie mam problemy z internetem - złamany modem, więc czas tutaj "kradnę" cudownie...