_Aga_ Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Już pisałam o tej suni. Jej właścicielka wyjechała za granicę, psinką zaopiekowała się znajoma właścicielki. Po powrocie pani sunia miała do niej wrócić. Niestety pani znów wyjeżdża, psa zabierać nie zamierza, zastępcza opiekunka nie chce psinki na stałe, bo ma trudną sytuację życiową, także zapadła decyzja, że sunia zostanie po prostu uśpiona, jeśli nikt jej nie zechce :shake: Ja zostałam poproszona o znalezienie domu :roll: Ale gdzie szukać, kiedy nie mam żadnych kontaktów? :roll: Pomóżcie proszę.. Sunia jest mała, młoda, ma ok 2-3 lat.. Quote
_Aga_ Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Zdrowa, młoda psina zostanie uśpiona... :shake: Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ile sunia ma czasu? Czy zachowuje czystość w domu, czy sygnalizuje potrzebę wyjścia? Jest hałaśliwa? Jak chodzi na smyczce? Przytulanka, czy typ zadziory, który pokaże ząbki? Jaki jest jej stosunek do innych psów, suczek (a co z kotkami)? Musisz wpisać o niej troszkę informacji. Konktaty kontaktami. Skoro podjęłaś się pomocy, gdzie poza dogo ją ogłaszałaś? Jakie kroki podjęłaś by znaleźć jej dom? Quote
maciaszek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Do pytań Majgi dodaję jeszcze: - czy jest zdrowa? - czy jest zaszczepiona, odrobaczona? Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Agnieszko, jeśli możesz wykombinuj więcej fotek suni, zbliżeń do jej pychola, takich portretówek. Podaj również jakieś namiary do ogłoszeń - kom. mail. Quote
Isadora7 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 O Matko i Córko, znowu młoda psina ... eeechhhh:-(:-(:-( Quote
madziamn Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 to są jakies paranoje:crazyeye: ile jeszcze tAkich nieszczęśc?. RACJA INFO POTRZEBNE NAWET DO OGŁASZANIA SUNI. Quote
pixie Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):Już pisałam o tej suni. Jej właścicielka wyjechała za granicę, psinką zaopiekowała się znajoma właścicielki. Po powrocie pani sunia miała do niej wrócić. Niestety pani znów wyjeżdża, psa zabierać nie zamierza, zastępcza opiekunka nie chce psinki na stałe, bo ma trudną sytuację życiową, także zapadła decyzja, że sunia zostanie po prostu uśpiona, jeśli nikt jej nie zechce :shake: Ja zostałam poproszona o znalezienie domu :roll: Ale gdzie szukać, kiedy nie mam żadnych kontaktów? :roll: Pomóżcie proszę.. Sunia jest mała, młoda, ma ok 2-3 lat.. Agnieszko mroweczko witaj ! tak sie ciesze ze Cie widze!:loveu: ile czasu ma sunia? ile czasu moze jeszcze zostac tam gdzie jest? charakter, dzieci, koty wiesz dobrze co nalezy tu powiedziec by szukac dla niej domku znasz ten temat na pamiec no wlasnie podejrzalam posty i widze ze powtarzam pytania majqa Agnieszko Wybawicielko! tyle juz psow uratowalas na dogo ze i tę uratujesz jestem pewna! Pisz wszystko co wiesz! Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Czekamy Agnieszko. Miej Isadorko oko na wątek. Gdyby pojawiły się fotki pomniejsz je proszę pod kątem ogłoszeń. :modla: Quote
Belula Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Proszę Agnieszkę, aby coś więcej napisała. Tyle pytań już się tu pojawiło. plissssssss Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dziękuję Belulo, że zajrzałaś! :loveu: :-( Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 To chyba jest Jagterriercia prawda??? Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Coś blisko tego ale sądzę, że drobniejsza. Quote
pixie Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Agnieszko czy mozesz zrobic jej fotke by np kartonie mleka pozwoli dokladniej kazdemu zobaczyc jak ona jest duza Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 majqa napisał(a):Coś blisko tego ale sądzę, że drobniejsza. Ale to bredzisz Ciotuniu - bo to są ciupeńkie pieski!!!!!! Quote
_Aga_ Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 O wszystko zapytam w poniedziałek.. Nie wiem, ile sunia ma czasu, ale postaram się uprosić tymczasową opiekunkę, żeby ją jeszcze przetrzymała.. Zdjęcia też postaram się wykombinować. Nie dawałam na razie nigdzie ogłoszeń.. Nie bardzo wierzę w ogłoszenia w necie, bo w moim przypadku nigdy nie pomogły.. :roll: No ale co zrobić, wszystkiego trzeba spróbować.. W poniedziałek powinnam wszystko wiedzieć i wtedy też ewentualnie powklejam te ogłoszenia. Quote
_Aga_ Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Jeśli chodzi o namiary, to do mnie oczywiście - tel. 793004629, mail: [email protected]. Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Talcott napisał(a):Ale to bredzisz Ciotuniu - bo to są ciupeńkie pieski!!!!!! Na fotkach, gdy stoją obok ludzi (zwłaszcza mężczyzn) to one mi na ciupeńkie nie wyglądają. :evil_lol: Czekamy wobec tego Agnieszko na pozbieranie informacji. Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):O wszystko zapytam w poniedziałek.. Nie wiem, ile sunia ma czasu, ale postaram się uprosić tymczasową opiekunkę, żeby ją jeszcze przetrzymała.. Zdjęcia też postaram się wykombinować. Nie dawałam na razie nigdzie ogłoszeń.. Nie bardzo wierzę w ogłoszenia w necie, bo w moim przypadku nigdy nie pomogły.. :roll: No ale co zrobić, wszystkiego trzeba spróbować.. W poniedziałek powinnam wszystko wiedzieć i wtedy też ewentualnie powklejam te ogłoszenia. Nie kracz:mad::mad: Może po prostu byłaś " nieadopcyjna' NIE BIJ TO ŻART TYLKO - PO CO PISZESZ ŻE W TWOIM WYPADKU:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_Aga_ Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Nie będę biła ;) :lol: Dzięki dziewczyny :) W poniedziałek podpowiecie mi, gdzie powklejać te ogłoszenia ;) Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Oj tam - przy większości "menów" to nawet ratler jest duuuuuuży:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jeśli wyrazisz taką wolę Agnieszko, zrobię sunieczce tekst ogłoszeniowy, bazując na pozbieranych przez Ciebie informacjach i wkleję na wątek. Pomogę ją poogłaszać. Pamiętaj tylko, podstawa to dobre fotki. Quote
majqa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Talcott napisał(a):Oj tam - przy większości "menów" to nawet ratler jest duuuuuuży:diabloti::diabloti::diabloti: Jeśli mamy na myśli posturę quasimodo to się zgodzę. :evil_lol: Quote
Recommended Posts