majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):Oby... :roll: Aguś, błagam myśl pozytywnie. :loveu: Ta sunia jest prześliczna, choćby to jest atutem, kolejnym jest relacja z DT. Trzeba tylko troszkę czasu! Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 majqa napisał(a):Aguś, błagam myśl pozytywnie. :loveu: Ta sunia jest prześliczna, choćby to jest atutem, kolejnym jest relacja z DT. Trzeba tylko troszkę czasu! No widzisz, ja taka okropna pesymistka jestem :oops: Quote
majqa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pnij się kruszyno, szczęściu trzeba pomóc. Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ciekawe, czy Pani od kotków zadzwoni w piątek... Jeśli nie, to ja do niej przedzwonię, przypomnę jej o Jessy ;) Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Folen']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=439510903 Ludziska, odzywajcie się.... Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Jeszcze 4 dni.. Ta osoba, która złożyła ofertę, nie odezwała się.. Quote
ma_ruda Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 śledzę wątek ale nie pamiętam czy był tu juz pomysł ogłaszania suni na naszej klasie? Nie wiem czy ta forma jest skuteczna ale może warto spróbować? Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Nie, nie ogłaszaliśmy małej na nk.. Nawet nie wiedziałam, że ktoś zamieszcza takie ogłoszenia.. Quote
ma_ruda Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nie wiem jak to "technicznie" wyglada, ale wydaje mi sie, że można pieskowi założyć jego własny profil a później porozsyłac "zaproszenia" do wybranych osób np. zamieszkałych w okolicy albo (to chyba byłoby skuteczniejsze) wybrać osoby z grup znajomych w profilach typu "miłosnicy psów", wielbiciele kundelków" itp. Quote
_Aga_ Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Dzięki ma_ruda.. Może spróbuję.. Powiem Wam, że miałam małą nadzieję, że może Dt zamieni się w DS, ale niestety... :shake: Jeśli nikt się nie zgłosi to ponowimy allegro (z poprawkami), rozwiesimy ogłoszenia w Krakowie i Tarnowie i będziemy czekać na to ogłoszenie w gazecie... Quote
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):(...) Jeśli nikt się nie zgłosi (...) rozwiesimy ogłoszenia w Krakowie i Tarnowie i będziemy czekać na to ogłoszenie w gazecie... Ja bym nie zwlekała i zrobiła to już teraz. Quote
_Aga_ Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dzień prawdy.. ;) Zadzwoni czy nie?? Quote
majqa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja może poczekałabym dziś do końca dnia i jeśli...to zadzwoniłabym jutro. Niech ta osoba również poczuje się panią sytuacji, bo tak może być urażona, że ktoś ją telefonicznie wyprzedza. Quote
_Aga_ Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Poczekam, poczekam majqa ;) Jakby co zadzwonię jutro.. Quote
majqa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):Nie zadzwoniła....... :sad: Głowa do góry, zdarzyć się mogło wszystko, co jest tu usprawiedliwieniem. Zadzwoń sama jutro Agnieszko. Quote
_Aga_ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Ja wiem, że trzeba mieć nadzieję.. ale to że nikt w sprawie Jessiki nie pisze, nie dzwoni jest dołujące... Praktycznie zerowe zainteresowanie :shake: Quote
majqa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Aguś podobnie było z inną sunią (Czarna, Wałbrzych), dziewczyny były załamane, zrobione było, co w ludzkiej mocy i...buch...uśmiech losu, dom. Nie myśl negatywami. Quote
_Aga_ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 majqa - dzięki, że jeszcze tu zaglądasz i do tego dodajesz mi otuchy ;) Quote
jogi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja też jestem, z doskoku, bo czasu mi permanentnie brakuje, ale jestem;) Aga lecisz o ogłoszeniami papierowymi, nie ma co czekać Quote
_Aga_ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dzięki dziewczyny :Rose: :loveu: Ja wiem, że wy wszystkie zapracowane i macie pełno swoich bid ;) Pani zadzwoniła :multi: Quote
Recommended Posts