Jump to content
Dogomania

TarnÓw!Przekochana sunia,idealna dla dzieci,maleńka przylepka..MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
Oby... :roll:

Aguś, błagam myśl pozytywnie. :loveu: Ta sunia jest prześliczna, choćby to jest atutem, kolejnym jest relacja z DT. Trzeba tylko troszkę czasu!

Posted

majqa napisał(a):
Aguś, błagam myśl pozytywnie. :loveu: Ta sunia jest prześliczna, choćby to jest atutem, kolejnym jest relacja z DT. Trzeba tylko troszkę czasu!

No widzisz, ja taka okropna pesymistka jestem :oops:

Posted

Nie wiem jak to "technicznie" wyglada, ale wydaje mi sie, że można pieskowi założyć jego własny profil a później porozsyłac "zaproszenia" do wybranych osób np. zamieszkałych w okolicy albo (to chyba byłoby skuteczniejsze) wybrać osoby z grup znajomych w profilach typu "miłosnicy psów", wielbiciele kundelków" itp.

Posted

Dzięki ma_ruda.. Może spróbuję..

Powiem Wam, że miałam małą nadzieję, że może Dt zamieni się w DS, ale niestety... :shake:

Jeśli nikt się nie zgłosi to ponowimy allegro (z poprawkami), rozwiesimy ogłoszenia w Krakowie i Tarnowie i będziemy czekać na to ogłoszenie w gazecie...

Posted

(...) Jeśli nikt się nie zgłosi (...) rozwiesimy ogłoszenia w Krakowie i Tarnowie i będziemy czekać na to ogłoszenie w gazecie...

Ja bym nie zwlekała i zrobiła to już teraz.

Posted

Ja może poczekałabym dziś do końca dnia i jeśli...to zadzwoniłabym jutro. Niech ta osoba również poczuje się panią sytuacji, bo tak może być urażona, że ktoś ją telefonicznie wyprzedza.

Posted

Nie zadzwoniła....... :sad:

Głowa do góry, zdarzyć się mogło wszystko, co jest tu usprawiedliwieniem.
Zadzwoń sama jutro Agnieszko.

Posted

Ja wiem, że trzeba mieć nadzieję.. ale to że nikt w sprawie Jessiki nie pisze, nie dzwoni jest dołujące... Praktycznie zerowe zainteresowanie :shake:

Posted

Aguś podobnie było z inną sunią (Czarna, Wałbrzych), dziewczyny były załamane, zrobione było, co w ludzkiej mocy i...buch...uśmiech losu, dom.
Nie myśl negatywami.