Jump to content
Dogomania

TarnÓw!Przekochana sunia,idealna dla dzieci,maleńka przylepka..MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Pani Kasia napisała, że zakochała się w suni :) Ale jej mąż niestety nie..
Jessika chodzi za Kasią jak cień :)
Nie ma problemów z potrzebami fizjologicznymi - sunia załatwia się na dworze :) Jutro zostanie sama na dłużej, 8 godzin, zobaczmy, jak będzie..

Wolę nie myśleć, jak Jessika zniesie kolejną zmianę domku...

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zresztą.. ja też się w suni zakochałam ;) a mój mąż nie :cool1:

Jessika boi się mężczyzn.. Kiedy woła ją mąż p. Kasi, Jessika idzie do niego ale na "niskich" łapkach i z podkulonym ogonem :shake:

Poza tym: "Jest kochana i okropnie przytulaśna" - słowa P. Kasi ;)

Posted

Acha, jeszcze jedna sprawa - p. Kasia pisze, że sunia nie chce jeść "psiego" jedzenia, najchętniej jadłaby to oni ;) Tak jest nauczona..

Może ktoś wie, jak ją przekonać do psiego jedzonka??

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
(...) Może ktoś wie, jak ją przekonać do psiego jedzonka??

Na początek kupić jakieś lepsze psie, niech ma aromat i może to zabrzmi brutalnie ale...sunia jest zdrowa więc odrobina głodówki jej nie zaszkodzi. Postawić jedzenie przeznaczone dla niej i...gwarantuję, że się skusi. Nie ma mocnych. ;)

Posted

majqa napisał(a):
Na początek kupić jakieś lepsze psie, niech ma aromat i może to zabrzmi brutalnie ale...sunia jest zdrowa więc odrobina głodówki jej nie zaszkodzi. Postawić jedzenie przeznaczone dla niej i...gwarantuję, że się skusi. Nie ma mocnych. ;)

Tak właśnie zasugerowałam ;) Sunia nie tylko jest zdrowa, ale i "utuczona" :eviltong: Dietka jej na pewno nie zaszkodzi ;)

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
Spróbuję się dowiedzieć, czy można gdzieś zamieścić ogłoszenie :)

Działaj Agnieszko. Im więcej opcji/ form ogłoszenia, tym większe szanse dla słodzizny.

Posted

Nowe wieści - nie ma żadnych problemów z zachowaniem czystości - Jessika dziś została sama na 8 godzin i wytrzymała bez problemu :)

No i pilnuje P. Kasi jak oka w głowie ;)

Biedna boi się, że jej kolejna Pańcia zniknie...

Pomalutku też łakomczuszek przekonuje się do psiego jedzonka ;)

Co ja bym dała, żeby to już był ostatni dom Jessiki.. a raczej Jessy, bo "Jessika" nie bardzo podoba się Państwu ;)

Posted

Za cztery tygodnie (niestety długa jest kolejka psiaków w potrzebie) ukaże się ogłoszenie w gazecie (tylko nie pamiętam jakiej :oops:), ale w zeszłym roku po takim ogłoszeniu bardzo szybko znalazł się dom dla jednego z "moich" psiaków :)

Cztery tyg. to dużo, ale myślę, że tymczasowi Państwo Jessy zgodzą się ewentualnie tyle ją przetrzymać :) Mam nadzieję..