_Aga_ Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Pani Kasia napisała, że zakochała się w suni :) Ale jej mąż niestety nie.. Jessika chodzi za Kasią jak cień :) Nie ma problemów z potrzebami fizjologicznymi - sunia załatwia się na dworze :) Jutro zostanie sama na dłużej, 8 godzin, zobaczmy, jak będzie.. Wolę nie myśleć, jak Jessika zniesie kolejną zmianę domku... Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):Pani Kasia napisała, że zakochała się w suni :) Ale jej mąż niestety nie..(...). Wielka szkoda...:-( Quote
_Aga_ Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Mają swoje powody.. Nie chcę im na siłę wciskać psa.. Czekam na telefon tej Pani z kotkami.. Może to jest ten domek?? Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):Mają swoje powody.. Nie chcę im na siłę wciskać psa..(...) Oczywiście, w żadnym razie nic na siłę. Quote
_Aga_ Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Zresztą.. ja też się w suni zakochałam ;) a mój mąż nie :cool1: Jessika boi się mężczyzn.. Kiedy woła ją mąż p. Kasi, Jessika idzie do niego ale na "niskich" łapkach i z podkulonym ogonem :shake: Poza tym: "Jest kochana i okropnie przytulaśna" - słowa P. Kasi ;) Quote
_Aga_ Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Acha, jeszcze jedna sprawa - p. Kasia pisze, że sunia nie chce jeść "psiego" jedzenia, najchętniej jadłaby to oni ;) Tak jest nauczona.. Może ktoś wie, jak ją przekonać do psiego jedzonka?? Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):(...) Może ktoś wie, jak ją przekonać do psiego jedzonka?? Na początek kupić jakieś lepsze psie, niech ma aromat i może to zabrzmi brutalnie ale...sunia jest zdrowa więc odrobina głodówki jej nie zaszkodzi. Postawić jedzenie przeznaczone dla niej i...gwarantuję, że się skusi. Nie ma mocnych. ;) Quote
_Aga_ Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 majqa napisał(a):Na początek kupić jakieś lepsze psie, niech ma aromat i może to zabrzmi brutalnie ale...sunia jest zdrowa więc odrobina głodówki jej nie zaszkodzi. Postawić jedzenie przeznaczone dla niej i...gwarantuję, że się skusi. Nie ma mocnych. ;) Tak właśnie zasugerowałam ;) Sunia nie tylko jest zdrowa, ale i "utuczona" :eviltong: Dietka jej na pewno nie zaszkodzi ;) Quote
_Aga_ Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Martwi mnie to, że nikt się nie odzywa w sprawie adopcji suni... Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nie mam już pomysłu Aguś, jak jeszcze pomóc. :-( Mam nadzieję, że zajrzy tu ktoś jeszcze ze świeżą głową i pomysłem. Quote
_Aga_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Najlepsze byłoby ogłoszenie w gazecie... :roll: Quote
jogi Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 tak, to jest zawsze najskuteczniejsze. jakaś lokalna gazeta i papierowe ogłoszenia w lecznicach i sklepach zoologicznych. Quote
_Aga_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 No i gdzie ten domek... :roll: Quote
jogi Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 cierpliwości ile jeszcze dni do końca aukcji?? Quote
_Aga_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Strasznie się denerwuję tym, że nikt się nie odzywa :oops: Do końca aukcji jeszcze 6 dni.. Quote
_Aga_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 majqa napisał(a):Aga, zerknij w ten wątek piorunem!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121025 Uparli się jednak na tego yorka.. Nic z tego nie będzie... :shake: Quote
_Aga_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Pozostaje mi posłuchać rady jogi i czekać cierpliwie.. Quote
jogi Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 i powiesić ogłoszenia i podzwonić czy w lokalnej gazecie można dac ogłoszenie;) Quote
_Aga_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Spróbuję się dowiedzieć, czy można gdzieś zamieścić ogłoszenie :) Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):Spróbuję się dowiedzieć, czy można gdzieś zamieścić ogłoszenie :) Działaj Agnieszko. Im więcej opcji/ form ogłoszenia, tym większe szanse dla słodzizny. Quote
_Aga_ Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Nowe wieści - nie ma żadnych problemów z zachowaniem czystości - Jessika dziś została sama na 8 godzin i wytrzymała bez problemu :) No i pilnuje P. Kasi jak oka w głowie ;) Biedna boi się, że jej kolejna Pańcia zniknie... Pomalutku też łakomczuszek przekonuje się do psiego jedzonka ;) Co ja bym dała, żeby to już był ostatni dom Jessiki.. a raczej Jessy, bo "Jessika" nie bardzo podoba się Państwu ;) Quote
_Aga_ Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Za cztery tygodnie (niestety długa jest kolejka psiaków w potrzebie) ukaże się ogłoszenie w gazecie (tylko nie pamiętam jakiej :oops:), ale w zeszłym roku po takim ogłoszeniu bardzo szybko znalazł się dom dla jednego z "moich" psiaków :) Cztery tyg. to dużo, ale myślę, że tymczasowi Państwo Jessy zgodzą się ewentualnie tyle ją przetrzymać :) Mam nadzieję.. Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Jeśli sunia nie sprawia kłopotów to 4 tyg. przeleci jak z bicza strzelił. Mam nadzieję, że Państwo wytrzymają. Quote
Recommended Posts