wiosna Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ale ładny tekst do ogłoszeń :loveu: We mnie by trafił i "przepadłam" :lol: Nikodemek odczepić się nie chce, ba - nawet w psa alarmującego się zmienił ostatnio. Jest zawsze pierwszym, który reaguje kiedy coś "się dzieje" - ktoś przychodzi, przechodzi, jakiś pies obcy się pojawia albo my przechadzamy się cichcem gdzieś w pobliżu kojców :lol: Obok niego właśnie nie da się cichcem - jak czasem zaglądam do nich wieczorem to staram się tak, żeby się wszystkie nie rozszczekały, a Niko co? "Jest, tam jest, patrzcie wszyscy, WIDZIAŁEM CIĘ!!!" :lol: Pozdrawiam Was cieplutko ;) Quote
butterflyek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ale dawno mnie u Nikusia nie było :oops: Udostępniłam na swoim forum dział do adopcji dla bezdomniaczków, można tam wrzucać wszystkie psiaki, kociaki i inne zwierzaki :) Pierwsze ogłoszenia już są :) Zapraszam: www.motylkowo.pl Quote
Lu_Gosiak Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 noo to super:multi::multi: skoro Wiosna mowi, że juz przepadla to postanowione Niko zostaje u Niej...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak powaznie...doszlo 100zł od betki na Nikusia:Rose::Rose: na wrzesien dziekujemy bardzo:multi: Quote
betka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Napisałam na przelewie: "na Nikusia" (żeby moje panie z banku nie zbzikowały Niko, Zumi itd. ;)), ale niech będzie dla Niko tyle ile potrzeba, a resztą proszę łatać dziury u Zumka, który zresztą, też jest u Wiosny. U Zumka chyba straszna bieda i długi. W przyszłym tygodniu wywieszę znów ogłoszenia papierkowe. Niko spodobał się pewnej Pani (ponoć mu dobrze z oczu patrzy :lol:). Ale chyba na tym się skończyło, co? LuGosiak dzwonił ktoś? Quote
Lu_Gosiak Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 betka napisał(a):Napisałam na przelewie: "na Nikusia" (żeby moje panie z banku nie zbzikowały Niko, Zumi itd. ;)), ale niech będzie dla Niko tyle ile potrzeba, a resztą proszę łatać dziury u Zumka, który zresztą, też jest u Wiosny. U Zumka chyba straszna bieda i długi. W przyszłym tygodniu wywieszę znów ogłoszenia papierkowe. Niko spodobał się pewnej Pani (ponoć mu dobrze z oczu patrzy :lol:). Ale chyba na tym się skończyło, co? LuGosiak dzwonił ktoś? dzieki wielkie za wszytsko:loveu::loveu:...niestety ani jednego telefonu w sprawie Niko nic:shake::shake: Quote
wiq Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Gośka, jesteś już w domu?:P kasę z bazarków trza rozliczyć :P Quote
Lu_Gosiak Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 wiq napisał(a):Gośka, jesteś już w domu?:P kasę z bazarków trza rozliczyć :P noo jestem wrocilam dzis o 5 rano;) Quote
wiq Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 mam nadzieję, że nie przywlekłaś jakiejś bidy z urlopu :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 wiq napisał(a):mam nadzieję, że nie przywlekłaś jakiejś bidy z urlopu :evil_lol: nic nie przywlekam na szczescie;);) mogłby juz sie Ktoś w koncu w Niko zakochac troszeczke:lol::lol: Quote
wiq Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 w nim, w Rotce, Fionie, Zumisiu... Quote
anett Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wiosna napisał(a):.... Obok niego właśnie nie da się cichcem - jak czasem zaglądam do nich wieczorem to staram się tak, żeby się wszystkie nie rozszczekały, a Niko co? "Jest, tam jest, patrzcie wszyscy, WIDZIAŁEM CIĘ!!!" :lol: .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nasza spryciula;) ale mógłby już mieć swoje własne, jedyne podwórko do pilnowania:lol: Quote
wiq Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Niko jest niezawodnym szczekaczem, trzeba mu to przyznać :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dzis bylam odwiedzinach u Niko:multi::multi: ma sie super, taki starszy stateczny pan;) Quote
wiq Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Niko zadowolony, widać po mordzie :) Quote
dogomaniak 44 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Widzę,że Niko jest szczęśliwy,o ile można tak powiedzieć,ładny z niego psiaczek,trzymaj się malutki,ktoś cię w koncu wypatrzy ;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 przyszlo 30zł od p.Genowefy:loveu::loveu: czyli u mnie jest na ten miesiac: betka - 100zł p.Genowefa - 30zł ja - 10zł Niko mialby wieksza szanse moze na domek jakby Go wykapac i wyczesac, ale to niemozliwe:shake: gryzie szczotke a nawet reke i nie da rady....trzeba by Go ogluszyc;):diabloti: to moze by sie udalo...Kto chetny????? Quote
Asior Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 długo oczekiwane ;) NIKO PSIAK KTÓRY POKONAŁ RAKA - CZEKA NA CUD (734584152) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lu_Gosiak Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Asior']długo oczekiwane ;) NIKO PSIAK KTÓRY POKONAŁ RAKA - CZEKA NA CUD (734584152) - Aukcje internetowe Allegro :multi::multi::multi::multi: allegro superowe WIELKIE DZIEKI:loveu::loveu::loveu: Asiorku...podaj mi nr konta na pw ;) Quote
betka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 U Nikusia dalej cisza :-(. Może Ludzie boją się tego nowotworu? Operacja była już tak dawno temu, a Niko wygląda teraz wspaniale, więc nie mogła to być zmiana złośliwa, bo już by nie żył. Zastanawiam się też, czy on ma chociaż 8 lat? Taki fajny piesek, a już tyle czeka :shake:. Quote
wiq Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 6 lat ma na bank, bo tyle spędził w schronisku.. Batman z mojego podpisu pojechał do domu, może i Niko się wybierze?.. :evil_lol: Quote
irenaka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dziewczyny:loveu: Mam ogromną prośbę. Nie wiem, czy nie mam zawalanki w płatnościach deklaracji:oops:. Może ktoś to sprawdzić? Gdybym miała, to przepraszam, mogę zapłacić odsetki. Quote
wiosna Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Nikodemek nawet jeśli ma lat dużo, to wierzcie mi, nic po nim nie widać. Zachowuje się jak typowy pan w wieku najwyżej średnim, jeśli miałąbym go nieco szerzej opisać - to taki w kapeluszu, w rękawiczkach i z laseczką, machający nią i pogwizdujący wesoło. A ostatnio, kiedy mieliśmy na wybiegu Korę (czarna), Cyganka (czarny) i Nikodema, Patryk powiedział o nim "ten w białym" :lol: Tak czy owak trzeba chłopaka już zaszczepić i odrobaczyć. Szczepienie to 45+20zł, odrobaczenie 5zł. Quote
Recommended Posts