Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ładny tekst do ogłoszeń :loveu: We mnie by trafił i "przepadłam" :lol:

Nikodemek odczepić się nie chce, ba - nawet w psa alarmującego się zmienił ostatnio. Jest zawsze pierwszym, który reaguje kiedy coś "się dzieje" - ktoś przychodzi, przechodzi, jakiś pies obcy się pojawia albo my przechadzamy się cichcem gdzieś w pobliżu kojców :lol: Obok niego właśnie nie da się cichcem - jak czasem zaglądam do nich wieczorem to staram się tak, żeby się wszystkie nie rozszczekały, a Niko co? "Jest, tam jest, patrzcie wszyscy, WIDZIAŁEM CIĘ!!!" :lol:

Pozdrawiam Was cieplutko ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo to super:multi::multi: skoro Wiosna mowi, że juz przepadla to postanowione Niko zostaje u Niej...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak powaznie...doszlo 100zł od betki na Nikusia:Rose::Rose: na wrzesien dziekujemy bardzo:multi:

Posted

Napisałam na przelewie: "na Nikusia" (żeby moje panie z banku nie zbzikowały Niko, Zumi itd. ;)), ale niech będzie dla Niko tyle ile potrzeba, a resztą proszę łatać dziury u Zumka, który zresztą, też jest u Wiosny. U Zumka chyba straszna bieda i długi. W przyszłym tygodniu wywieszę znów ogłoszenia papierkowe. Niko spodobał się pewnej Pani (ponoć mu dobrze z oczu patrzy :lol:). Ale chyba na tym się skończyło, co? LuGosiak dzwonił ktoś?

Posted

betka napisał(a):
Napisałam na przelewie: "na Nikusia" (żeby moje panie z banku nie zbzikowały Niko, Zumi itd. ;)), ale niech będzie dla Niko tyle ile potrzeba, a resztą proszę łatać dziury u Zumka, który zresztą, też jest u Wiosny. U Zumka chyba straszna bieda i długi. W przyszłym tygodniu wywieszę znów ogłoszenia papierkowe. Niko spodobał się pewnej Pani (ponoć mu dobrze z oczu patrzy :lol:). Ale chyba na tym się skończyło, co? LuGosiak dzwonił ktoś?

dzieki wielkie za wszytsko:loveu::loveu:...niestety ani jednego telefonu w sprawie Niko nic:shake::shake:

Posted

wiq napisał(a):
mam nadzieję, że nie przywlekłaś jakiejś bidy z urlopu :evil_lol:

nic nie przywlekam na szczescie;);)
mogłby juz sie Ktoś w koncu w Niko zakochac troszeczke:lol::lol:

Posted

wiosna napisał(a):
....

Obok niego właśnie nie da się cichcem - jak czasem zaglądam do nich wieczorem to staram się tak, żeby się wszystkie nie rozszczekały, a Niko co? "Jest, tam jest, patrzcie wszyscy, WIDZIAŁEM CIĘ!!!" :lol:

....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nasza spryciula;)
ale mógłby już mieć swoje własne, jedyne podwórko do pilnowania:lol:

Posted

przyszlo 30zł od p.Genowefy:loveu::loveu: czyli u mnie jest na ten miesiac:
betka - 100zł
p.Genowefa - 30zł
ja - 10zł

Niko mialby wieksza szanse moze na domek jakby Go wykapac i wyczesac, ale to niemozliwe:shake: gryzie szczotke a nawet reke i nie da rady....trzeba by Go ogluszyc;):diabloti: to moze by sie udalo...Kto chetny?????

Posted

U Nikusia dalej cisza :-(. Może Ludzie boją się tego nowotworu? Operacja była już tak dawno temu, a Niko wygląda teraz wspaniale, więc nie mogła to być zmiana złośliwa, bo już by nie żył. Zastanawiam się też, czy on ma chociaż 8 lat? Taki fajny piesek, a już tyle czeka :shake:.

Posted

Dziewczyny:loveu: Mam ogromną prośbę.
Nie wiem, czy nie mam zawalanki w płatnościach deklaracji:oops:.
Może ktoś to sprawdzić?
Gdybym miała, to przepraszam, mogę zapłacić odsetki.

Posted

Nikodemek nawet jeśli ma lat dużo, to wierzcie mi, nic po nim nie widać. Zachowuje się jak typowy pan w wieku najwyżej średnim, jeśli miałąbym go nieco szerzej opisać - to taki w kapeluszu, w rękawiczkach i z laseczką, machający nią i pogwizdujący wesoło.

A ostatnio, kiedy mieliśmy na wybiegu Korę (czarna), Cyganka (czarny) i Nikodema, Patryk powiedział o nim "ten w białym" :lol:

Tak czy owak trzeba chłopaka już zaszczepić i odrobaczyć. Szczepienie to 45+20zł, odrobaczenie 5zł.