Lu_Gosiak Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 doszla wpłata od Agnieszki - 30zł na Niko dziekuje bardzo:loveu::loveu: Niko ma nadwyżke i w zwiazku z tym mozna by mu zrobić allegro wyróżnione, wiq co Ty na to, ale takie z najnowszyymi ladnymi zdjeciami i aktualnym opisem...wiq:cool3::cool3: zrobisz???? trzeba ruszyc z ogłoszeniami bo inavczej jak ma domek znaleźc Quote
wiq Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 ja myślę, ze może poprosimy kogoś, kto zna html i zrobi mu allegro full wypas :P Quote
Lu_Gosiak Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 znasz kogos takiego?? aha i trzeba by przeleciec watek na ktorych stronach sa JEgo zdjecia te najnowsze....sory ja nie mam czasu narazie:oops: Quote
anett Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):...sory ja nie mam czasu narazie:oops: właśnie Gogulu:diabloti: a allegro super robi Asior, już nawet kiedyś do niej pisałam o allegro dla Niko; ale fotki potrzebuje w większym rozmiarze więc i tak Wiosna musiałaby jej przesłać bezpośrednio na maila;) Quote
wiq Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 nescca napisał(a):A ja dzis bylam u Nikosia. Ma się bandyta dobrze. Obszczekał mnie , ale merdał ogonem jak oszalały. Dał się pomiziać i uśmiechał się do mnie pięknie. Prosił aby pozdrowić Lu_.....i WIG. I wszystkich zaglądających na Jego wątek....AAAA....i prosił jeszcze aby WAm przekazać ,że tęskni już za swoim ludziem.... ma dosyć dzielenia się Wiosną z innymi sierściuchami :eviltong: ...... a jest ich tam cała masa......a co jeden to piękniejszy..... Dzięki Wiosno za wszystko:Rose::Rose::Rose: przeklejam z wątku ernesta :) Quote
Lu_Gosiak Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Lu_Gosiak'] czyli Niko jest u mnie 90zł na plusie doszło 30zł od Agnieszka2 80zł od Layla moja deklaracja wiq deklaracja p.Genowefa - 30zł betka - 30zł razem: 280zł na dzien dzisiejszy na koncie nesci z Jej deklaracje za sierpien 175zł Quote
dogomaniak 44 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Nikosiu kochany,cieszymy się z Sonieczką,że jest Ci teraz dobrze.Gosiu,dzisiaj wysłałam na Nika swoją deklarację,ale u Ciebie bedzie dopiero w poniedziałek.Jesli na Niko jest dość kasy,to przeznacz te pieniążki na inna bidulkę.Pozdrawiam i całuję Nika w sam czubek jedo ślicznego noska,papa,dobranoc. Quote
Lu_Gosiak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dzisiaj doszła wpłata od p.Genowefy - 30zł i od betki - 100zł /70zł deklaracja + 30zł na allegro dla Niko/ BARDZO DZIEKUJE:loveu::loveu: betka zaproponowala, zreszta p.Genowefa równiez, ze skoro na Niko jest nadwyżka, zeby te pieniązki przeznaczyc na innego potrzebujacego psa...tak wiec deklaracje od betki przekazuje za psa Zumisia, który tez jest u Wiosny a na którego brakuje sporo pieniążków...deklaracje p.Genowefy zostawiam na Niko, niech ma lekki zapas przyda sie na kolejne allegra o allegro juz poprosilam Asior -zrobi mu takie super, tylko jeszcze Wiosna do Ciebie prosba o zdjecia Niko - dasz rade troche nowych mu porobic??? Quote
Lu_Gosiak Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 dostałam deklaracje i nadwyżke od anett wielkie dzieki -50zł:loveu::loveu: na Niko pojdzie czesc, reszta z przeznaczeniem na Zumisia, ktory tez u Wiosny Niko z dzis:multi::multi: __________________ Quote
anett Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Niko SUPER wygląda:loveu::loveu: czy on tu podaje łapę:crazyeye: czy tylko wyciąga smakołyki:evil_lol::evil_lol: Quote
nescca Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 No wszyscy pieknie wygladają......Wiosna też :) Quote
dogomaniak 44 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Śliczny Niko,pozdrawiamu Ciebie,ja i Sonia,ale znajdź w końcu swój domek i swojego ludzia:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ale tu pustki u naszego Nikosia:shake:...i niestety z ogłoszeń też zerowy odzew Quote
Lu_Gosiak Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 tekst do allegro Niko wygląda jak biała, puszysta przytulanka – wydawałoby się ulubieniec rodziny, delikatny piesek stworzony do głaskania i przytulania... Jednak Niko nie wie co to prawdziwy dom, ponad 6 lat spędził w ciemnej, ciasnej schroniskowej klatce – pozbawiony spacerów, kontaktu z człowiekiem, pozbawiony nawet dostępu promieni słonecznych... Nieufny, wycofany, coraz bardziej zrezygnowany Niko gasł w schronisku...zachorował na nowotwór jąder, jest po kastracji. W tej beznadziei schroniskowego świata pojawiła się iskierka nadziei – wolontariuszka, która miesiącami, cierpliwie, krok po kroku, zdobywała zaufanie psa. Ile siły i woli życia drzemie w tym delikatnym piesku?? Ile hartu ducha trzeba aby przetrwać ponad 6 lat w ciemnej klatce, pokonać nowotwór, przełamać paraliżujący strach i ponownie zaufać człowiekowi...?? – nie zawiedźmy tego zaufania... W imieniu tego dzielnego psa prosimy aby jego walka i cierpienie nie były daremne Niko zdążył poznać dotyk trawy pod łapami i dotyk ludzkiej dłoni Prosimy aby zdążył poznać co to DOM Prosimy o kawałek ogrodu z ciepłą budą i kawałek ludzkiego serca.. Niko przebywa obecnie w płatnym hoteliku gdzie cieszy się spacerami i towarzystwem człowieka. Osoby zainteresowane losem Niko prosimy o kontakt telefoniczny: 793 147 805 lub drogą mailową: [email protected] Quote
wiq Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Niko, odczepisz się od nas wreszcie? :evil_lol: Quote
wiq Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Niko, obgadywałyśmy Cię ostatnio z Motylem, miałeś czkawkę? :evil_lol: Quote
Recommended Posts