Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doszla wpłata od Agnieszki - 30zł na Niko dziekuje bardzo:loveu::loveu:

Niko ma nadwyżke i w zwiazku z tym mozna by mu zrobić allegro wyróżnione, wiq co Ty na to, ale takie z najnowszyymi ladnymi zdjeciami i aktualnym opisem...wiq:cool3::cool3: zrobisz????
trzeba ruszyc z ogłoszeniami bo inavczej jak ma domek znaleźc

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
...sory ja nie mam czasu narazie:oops:

właśnie Gogulu:diabloti:
a allegro super robi Asior, już nawet kiedyś do niej pisałam o allegro dla Niko; ale fotki potrzebuje w większym rozmiarze więc i tak Wiosna musiałaby jej przesłać bezpośrednio na maila;)

Posted

nescca napisał(a):
A ja dzis bylam u Nikosia. Ma się bandyta dobrze. Obszczekał mnie , ale merdał ogonem jak oszalały. Dał się pomiziać i uśmiechał się do mnie pięknie. Prosił aby pozdrowić Lu_.....i WIG. I wszystkich zaglądających na Jego wątek....AAAA....i prosił jeszcze aby WAm przekazać ,że tęskni już za swoim ludziem.... ma dosyć dzielenia się Wiosną z innymi sierściuchami :eviltong:
...... a jest ich tam cała masa......a co jeden to piękniejszy..... Dzięki Wiosno za wszystko:Rose::Rose::Rose:

przeklejam z wątku ernesta :)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak'] czyli Niko jest u mnie 90zł na plusie

doszło 30zł od Agnieszka2
80zł od Layla
moja deklaracja
wiq deklaracja
p.Genowefa - 30zł
betka - 30zł
razem: 280zł na dzien dzisiejszy
na koncie nesci z Jej deklaracje za sierpien 175zł

Posted

Nikosiu kochany,cieszymy się z Sonieczką,że jest Ci teraz dobrze.Gosiu,dzisiaj wysłałam na Nika swoją deklarację,ale u Ciebie bedzie dopiero w poniedziałek.Jesli na Niko jest dość kasy,to przeznacz te pieniążki na inna bidulkę.Pozdrawiam i całuję Nika w sam czubek jedo ślicznego noska,papa,dobranoc.

Posted

dzisiaj doszła wpłata od p.Genowefy - 30zł i od betki - 100zł /70zł deklaracja + 30zł na allegro dla Niko/ BARDZO DZIEKUJE:loveu::loveu:
betka zaproponowala, zreszta p.Genowefa równiez, ze skoro na Niko jest nadwyżka, zeby te pieniązki przeznaczyc na innego potrzebujacego psa...tak wiec deklaracje od betki przekazuje za psa Zumisia, który tez jest u Wiosny a na którego brakuje sporo pieniążków...deklaracje p.Genowefy zostawiam na Niko, niech ma lekki zapas przyda sie na kolejne allegra

o allegro juz poprosilam Asior -zrobi mu takie super, tylko jeszcze Wiosna do Ciebie prosba o zdjecia Niko - dasz rade troche nowych mu porobic???

Posted

dostałam deklaracje i nadwyżke od anett wielkie dzieki -50zł:loveu::loveu: na Niko pojdzie czesc, reszta z przeznaczeniem na Zumisia, ktory tez u Wiosny
Niko z dzis:multi::multi:

Posted

tekst do allegro
Niko wygląda jak biała, puszysta przytulanka – wydawałoby się ulubieniec rodziny, delikatny piesek stworzony do głaskania i przytulania...
Jednak Niko nie wie co to prawdziwy dom, ponad 6 lat spędził w ciemnej, ciasnej schroniskowej klatce – pozbawiony spacerów, kontaktu z człowiekiem, pozbawiony nawet dostępu promieni słonecznych...
Nieufny, wycofany, coraz bardziej zrezygnowany Niko gasł w schronisku...zachorował na nowotwór jąder, jest po kastracji.
W tej beznadziei schroniskowego świata pojawiła się iskierka nadziei – wolontariuszka, która miesiącami, cierpliwie, krok po kroku, zdobywała zaufanie psa.
Ile siły i woli życia drzemie w tym delikatnym piesku??
Ile hartu ducha trzeba aby przetrwać ponad 6 lat w ciemnej klatce, pokonać nowotwór, przełamać paraliżujący strach i ponownie zaufać człowiekowi...??
– nie zawiedźmy tego zaufania...
W imieniu tego dzielnego psa prosimy aby jego walka i cierpienie nie były daremne
Niko zdążył poznać dotyk trawy pod łapami i dotyk ludzkiej dłoni
Prosimy aby zdążył poznać co to DOM
Prosimy o kawałek ogrodu z ciepłą budą i kawałek ludzkiego serca..
Niko przebywa obecnie w płatnym hoteliku gdzie cieszy się
spacerami i towarzystwem człowieka.
Osoby zainteresowane losem Niko prosimy o kontakt telefoniczny: 793 147 805 lub drogą mailową: [email protected]