Palermo Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Delay']A mnie by ciekawiły zniżki - jak wygląda cena 15 (lub 18-sto, jeśli promocja ta będzie jeszcze "bywała") kg. worków w klubie hodowcy?? Jestem ciekawa. Ceny w sklepach internetowych mają się w tej chwili tak, że ja kupiłam 15kg. jagnięciny z ryżem za 209zł (bez kosztów dostawy)a wiadziałam chwilę potem 18kg. za 199zł.(+ koszty dostawy). Moja suka w tej chwili ładnie przechodzi na Hill's z Eukanuby, bez sensacji żołądkowych póki co. Widać, że Hill's jej niesamowicie smakuje, wybiera ze smakiem najpierw Hill's-owe bobki ;)[/quote] Ja też mam dobre zdanie nt. karmy Hill`sa. Rok temu, gdzies przez 6 miesiecy kupowałem tę karmę w promocyjnej cenie u swego weta (18 kg w cenie 15-tu). Pies wcinał ją z apetytem, a przede wszystkim miał po niej cudownie błyszczącą sierść. Co jeszcze? - sama karma nie miała odpychającego zapachu. Generalnie moj 3,5 letni pies "przeżył" kilka rodzajów firmowych karm plus "barsa". Najlepiej wygladał po Hill'sie. Niestety jak skończyła się promocja cena worka 15 kg była lekko zaporowa. Stąd też gdy przypadkiem znalazłem ten topik pozwoliłem sobie o pytanko w dot. klubu Hill`sa:lol: , które ponawiam:mad: Quote
loozerka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ja juz konczę przygodę z Hillsem, mojemu psu chyba nie najlepiej służyła. Wydalanie miał często większe niz wchłanianie. A teraz wystarczylo, ze mieszam z puriną proplan ( bardzo mu smakuje- a obie karmy były w wersji lamb&rice ) i ilośc kup zmniejszyla sie prawie o polowę. Quote
cuciola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [B]Delay[/B] i jak twoja sunia wcina jagniecinke Hill'sowa? Quote
Delay Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A wcina i to jak!!!:multi: Suka pięknie przeszła z Eukanuby na Hill's, bez żadnych porblemów. Hill's posmakował jej tak, że wcina go jakby miesiąc nie jadła, aż jej się uszy trzęsą - pierwszy raz widzę, żeby wcinała karmę z takim zapałem. Jestem bardzo zadowolona. Na wystawie Światowej w Poznaniu pogadałam sobie z dystrybutorem Hill'sa i niewykluczone że zapiszemy się z rodzinką do klubu hodowcy. Ceny bardzo przystępne, powiedziałabym że przystępniejsze niż choćby u Acany. Teraz będę obserwować jak się mi suka będzie miała na Hill'sie, wygląda na to że obie będziemy zadowlolone.;) Quote
Ja&Roniuś Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 My właśnie jesteśmy na etapie kończenia 18 kg worka Hills'a z jagnięciną i ryżem. Super karma naprawde, Roniuś jadł ją z apetytem. Teraz zastanawiam się nad Hills'em Tuna & Rice :cool3: Czy ktoś z Was próbował już ten rodzaj Hills'a? Tzn. czy wasze psiaki próbowały i jakie były efekty ;-) Quote
Palermo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Delay']A wcina i to jak!!!:multi: Suka pięknie przeszła z Eukanuby na Hill's, bez żadnych porblemów. Hill's posmakował jej tak, że wcina go jakby miesiąc nie jadła, aż jej się uszy trzęsą - pierwszy raz widzę, żeby wcinała karmę z takim zapałem. Jestem bardzo zadowolona. Na wystawie Światowej w Poznaniu pogadałam sobie z dystrybutorem Hill'sa i niewykluczone że zapiszemy się z rodzinką do klubu hodowcy. Ceny bardzo przystępne, powiedziałabym że przystępniejsze niż choćby u Acany. Teraz będę obserwować jak się mi suka będzie miała na Hill'sie, wygląda na to że obie będziemy zadowlolone.;)[/quote] Delay, dostałaś jakieś namiary, ulotki dot. kluby hodowcy Hill`sa? Jestem szczerze zainteresowany tym tematem:roll: . Gdybyś mogła podzielić się swą wiedzą, byłbym wdzięczny:multi:. Palermo Quote
Delay Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pewnie ;) Jak tylko się dorwę do skanera to wstawię tu ulotki i tę "rejestracyjną" z cennikiem. Quote
Palermo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Delay']Pewnie ;) Jak tylko się dorwę do skanera to wstawię tu ulotki i tę "rejestracyjną" z cennikiem.[/quote] Dzięki Delay:smile: Quote
AMFI Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Delay']Pewnie ;) Jak tylko się dorwę do skanera to wstawię tu ulotki i tę "rejestracyjną" z cennikiem.[/quote] Bardzo prosimy - warto wiedzieć o takich ofertach :cool3: Quote
Polna Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Fanta i moja starsza suka Astra wcinają hill'sa z tuńczykiem :) Bradzo im służy ta karma, polecam! Kupiłam na próbe eagle pack'a z tuńczykiem i juz nie jadły tak chętnie Quote
Delay Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Przepraszam, że to tyle trwa z tymi ulotkami, ale wzięla je moja siostra (mój hodowca) i muszę ją porosić, żeby mi zeskanowała, a jest ostatnio bardzo zajęta.Lada dzień wstawię tu skany.;) Quote
Kila Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Tez czekam na te ulotki i info o klubie hodowcow hill'sa bo pierwszy raz slysze ze jest w polsce a bardzo chetnie bym sie zapisal. Quote
martynka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 przez to ze hills zmianił ostatnio przedstawiciela wiele sie pozmienialo karma jednak bardzo dobra (do tej opini dolacza sie mije 5 suczek :)) Quote
wfh85 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja mam naklejke z językiem polskim a na opakowaniu oryginalnym nie ma informacji w jezyku polskim. A ogółem rzecz biorąc uważam że hills to bardzo dobra karma , najwyższa półka. Karmię tym swoje suki i póki co są zadowolone :wink: Quote
Delay Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Miałam przerwę w dostępie do netu - mam nadzieję, że się uda to ściągnąć otworzyć ;) [url=http://www.mytempdir.com/1109461]Cennik hodowców Hill's[/url] Moja suka je Hill's już miesiąc prawie i jest super. Treningi mogłam spokojnie wydłużyć no i waga się podniosła:multi:. Z żylastego futrzaka mam, po prostu kawał mocnego, wytrzymalszego futrzaka, obrastającego pięknym włosem (jeśli collie obrasta tak ładnie to po prostu musi być dobra karma:p) Quote
Palermo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Delay']Miałam przerwę w dostępie do netu - mam nadzieję, że się uda to ściągnąć otworzyć ;) [URL="http://www.mytempdir.com/1109461"]Cennik hodowców Hill's[/URL] [/quote] Dzięki za cennik:multi: . Czy w ulotkach był jeszcze jakiś adresik:roll: ? Quote
baltazar Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja sie zastanawiem and hillsem: dostalam probki i ta katrma nawet inaczej wyglada nie inne: jest jakas bardziej wilgotna i kremowa ( nie wiem czy to tylko moje wrazenie) i ladnei pachnie. na psa dziala nawet jako nagrody a to jest sukces bo pies dosc wybredny;) jedyne co mnie przeraza to cena :( Quote
Dominika i Porto Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja karmie już drugiego psa od szczenięcia hillsem . Jestem bardzo zadowolona.U szczeniąt dużych ras pozwala zachwować prawidłową wagę, lśniącą sierść itp.Wadą natomiast jest to ,że smaczna nie jest.Owszem psu się podoba ale przez moment bo to jakaś nowość jeśli chodzi o próbki.Royal jest dla psów o wiele smaczniejszy ale niestety jakościowo wg mnie już słabszy.Moj pies się przyzwyczaił i je aż sie miska ucieka po podłodze.Co do ceny tanio w internecie a hodowcy przez euro-zoo teraz dystrybutora na kraj.Za jakość czasem warto zapłacić.Reasumując ja polecam hillsa :) Quote
Wyżlica Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziś tj. w piatek od godz.15.00 , w sobote i niedzielę w sklepach ZooNatura w całej Polsce promocja Hills'a :lol: wszystkie rodzaje tej doskonałej karmy w opakowaniach 15 kg tylko 199.oo zł :multi: . Podaję adresy sklepów : C.H.King Cross Praga ,Warszawa ul.Jubilerska1/3 tel.o22 611 48 73 C.H.M1,Kraków Al.Pokoju 67 tel.012 686 10 62 C.H.Zakopianka,Kraków ul.Zakopiańska 62 ,tel.012 293 32 80 C.H.King Cross Park ,Łódż ul.Włókniarzy 264 tel.042 630 21 12 C.H.Wzgórze,Gdynia ul.Śląska 142 ,tel.058 669 064 056 C.H.King Cross Marcelin ,Poznań ul.Bukowska 156 tel.061 886 03 16 C.H.Silesia City Center , Katowice ul.Chorzowska 111 tel.032 605 09 42 C.H.E.Leclerc Lublin ul.Tomasza Zana 19, tel. 081 528 94 30 ZAPRASZAMY ! Quote
baltazar Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Dominika i Porto']Ja karmie już drugiego psa od szczenięcia hillsem . Jestem bardzo zadowolona.U szczeniąt dużych ras pozwala zachwować prawidłową wagę, lśniącą sierść itp.Wadą natomiast jest to ,że smaczna nie jest.Owszem psu się podoba ale przez moment bo to jakaś nowość jeśli chodzi o próbki.Royal jest dla psów o wiele smaczniejszy ale niestety jakościowo wg mnie już słabszy.Moj pies się przyzwyczaił i je aż sie miska ucieka po podłodze.Co do ceny tanio w internecie a hodowcy przez euro-zoo teraz dystrybutora na kraj.Za jakość czasem warto zapłacić.Reasumując ja polecam hillsa :)[/quote] Mojemu z podanych mu probek najbardziej smakowal Hills. Ja nie mieszkam w pl i zamawiam karme przez internet, ale i tak 15 kg jest o ok 20 euro drozsze niz jakielkolwiek innej karmy. teraz mam oferte promocyjna 15 kg za 59.99 euro,plus worek prasowanych kosci i chyba ja zamowie tym bardziej, ze dystrybutor daje gwarancje- satysfakcja lub zwrot pieniedzy, takze jesli chdzi o aspekt smakowy ( dzwonilam do nich i pisalam i wypytywalam o wszystko, wlasnie dostalam dodatkowy kupon znizkowy!!!) Zamawiam, zobaczymy jakei beda efekty na psie! Quote
Delay Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Moja suczka collie je już drugi wór Hill'sa Lamb & Rice. Jest super po prostu. W porównaniu do wcześniejszej Eucanuby (która też była ok, gwoli ścisłości) suka troszkę więcej masy nabrała a je mniej, może dłużej trenować no i włos! błyszczy się i jak pięknie odrasta po wylince :) Możemy spokojnie powiedzieć, że nie zawiódł nas Hill's i jesteśmy bardzoz adowolone;) Quote
Perfetia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Zamówiłam Hill'sa - przekonało mnie to, że jako jedna z niewielu karm podaje zawartość mięsa w karmie (ja wiem, że teoretycznie nie jest to najwazniejsze- jak wynika ze strony royala -ale lubię wiedziec, co daję psu :roll: ) Na szczęscie zuzana zje wszystko, a fakt że karma ma nie być super smaczliwa moim zdaniem też może swiadczyć jak najlepiej (brak wzmacniaczy smaku).. Przyjechał woreczek 15 kg - na worku jest napis: HIll's SP Canine [B]Light[/B] Mature Adult Senior 7+ with chicken Na stronie Hill'sa z seniorów mam do wyboru: 1. Canine Light Senior with chicken 2. Canine Mature Adult/ Senior 7+ with chicken 3. Canine Mature Adult/ Senior 7+ with lamb & rice 4. Canine Light Mature Adult/Senior 7+ (o żadnym chickenie nie jest wspomniane a pdf ze szczegółami karmy mi się niestety nie otwiera) 5. Canine Mature Adult/Senior 7+ mini with chicken Worek wygląda na oryginalny (zamawiałam tam, gdzie zawsze, do tej pory karmy były ok. poza tym siostra ma też hill'sa tyle że Mature Adult with chicken i wygląda to jakoś podobnie) [B]Czy ktoś może wie, co ja kupiłam ? :hmmmm: [/B] Quote
Saskja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No chyba kupiłaś lekko dietetyczną karmę dla seniorów, którym grozi obrośnięcie tłuszczykiem. Quote
Perfetia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nooo, coś w tym może być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dokładniej chodzi mi o to, czy ktoś się spotkał dokładnie z tym rodzajem Hill'sa bo od tych róznych rodzajów Seniorów lub mature adult seniorów 7 + z różnymi dodatkami to już dokumentnie zgłupiałam :shake: i sama już nie wiem, co mam Quote
Recommended Posts