AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Hop hop :D Szczenieta szukaja domku.... na zimę :( Ponawiam pytanie o allegro..? Quote
AleksandraJ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Psiaczki już na allegro: kat OBCIĄŁ jej nosek!!!! Tragedia szczeniaczka!! (492159695) - Aukcje internetowe Allegro Quote
AleksandraJ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Helllo!!! Dogomaniacy co Was serca nie ściskają tą historią, że nie zaglądacie tu?? Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Zaglądamy..ale serducho sie kroi jak tu wchodzę...nie mam możliwości pomóc a taka bezsilnośc rozwala totalnie...może mogę "zerznąć " Allegro i też wystawić???Zawsze to może więcej ludzi zobaczy???No nie wiem..dajcie znać, czy jest taka potrzeba...Hopajcie Maluch do góry...po domki i to szybko, szybko..schron dla Was???..to nie jest miejsce dla takich Pysiaków:-( ________________________ DUSZEK 25.11.2008 [*] [*] [*] Quote
giselle4 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ...zaglądam ,czytam i mam sentyment bo to moje rodzinne województwo:-( ale jestem bezradna.....mogę zrobić ogloszenia na dolnośląskim..... w gore dzieciaki:multi: Quote
BasiaD Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 W góre, na 1 stronce prosić cioteczki o domek! Quote
Klaudus__ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Maluszki Kochane - śpijcie sobie spokojnie... Quote
AleksandraJ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dzieciaki, nadal w schronie, a potrzebuja domków :( Quote
AleksandraJ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Czy są jakieś wieści, czy może ktoś o dzieciaki pytał bo na allegro maja 190 wejść.. moze wreszcie znajdzie się ICH ludz... Quote
Ulaa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :eek2::lying: to potworne!!!!! czy ona może normalnie odnaleźć jedzenie i posługiwać się węchem? Quote
Klaudus__ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nie spadajcie maleństwa - domek pilnie potrzebny... Quote
Nika_88 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 czy ona może normalnie odnaleźć jedzenie i posługiwać się węchem?[/quote] Moze, receptory węchu są naszczęście dość głęboko i ten zwyrodnialec ich nie uszkodził. Z tego co widze na zdjęciech to przy takim "ubytku" noska mała nie powinna mieć większych problemów, pozatym że bedzie bardziej podatna na przeziębienia, bo powietrze przez nią wdychane nie będzie tak dobrze ogrzane i przefiltrowane jak powinno:shake: Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 MAluchy, maluchy, czy ktoś o nich pytał, czy w allegro podalam dobre dane kontaktowe? Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jest dom dla małej, tyle, że bardzo daleko i bylby konieczny transport do Bielska Bielej... Czemu Ci ktorzy maja kontakt z psem sie tu nie wypowiadają? Nie mozna robić tak, że sie zaklada wątek i go zostawia, my sie tu produkujemy a nie wiemy nawet co odpisywać ludziom!!!! Tak wiec proszę o radę co robić? POTRZEBNY TRANSPORT Quote
hesia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Na stronie schroniska Schronisko dla zwierząt bezdomnych w Krzesimowie jest numer telefonu: tel. (0 81) 723 85 30 Jest email, ale kiedys pisalam, i nie dostalam odpowiedzi. Jest tez mozliwosc wpisania tam wiadomosci (na stronie "Goscie"). Wiem, ze ta strone czyta ktos ze schroniska. Wpisz tam, ze jest dom i podaj kontakt do siebie. Jesli nic z tego nie wyjdzie, to postaram sie zdobyc numer do kogos kto ma kontakt ze schroniskiem. Quote
gonia66 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mój Boże...naprawdę chodzi tylko o transport???Gdzie przebywa piesek?/Gdzie miałby jechać???Podobno tu na dogo jest jakaś strona gdzie się pisze o potrzebie transportu...napisz proszę tu gdzie ma jechać, gdzie jest teraz Córunia i będziemy rozgłaszać wszędzie gdzie się da, że potrzebny transport..Znajdzie się na pewno, tylko trzeba "kuć żelazo póki gorące"...a ten domek jest pewny???Kontaktowałaś się Aleksandro z kimś konkretnym w tej sprawie (telefonicznie albo na PV)???Trzymam kciuki i zakasuję rękawy ale muszę wiedzieć gdzie, co i jak- inaczej mogę tu tylko denerwować się razem z Tobą:-(A nie tego nam potrzeba i szczerze Ci wspólczuję tej bezsilności (znalazłaś domek i nie możesz ruszyć dalej- horror!!!!) Quote
Nika_88 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tylko przydałoby się żeby jeszcze dziewczyny zajmujace się malą tu zajrzały, one muszą zaakceptować domek który AleksandraJ znalazła:loveu: I pewnie one musiały by psiaka ze schronu wyciągnąc i pomuc transport jakiś zorganizować ;) Quote
AleksandraJ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 No wlasnie w tym rzecz, że żadna z nich tu już nie zaglada... :mad: Mialam sama przerwę przebywania na dogo ale wcześniej pozamykalam 'swoje' wątki...(znalazlam dom, czy psiak poprostu przeszedl za TM) Kobieta jest z okolic Bielska Białej, miala suczke ze schroniska ktora miala 6lat i teraz chcialaby szczeniora. Kobieta wchodzila na dogo, stad przypuszczam, że coś tam o nas wie. Powiedziala ze jest zdecydowana, psiak bylby w domu, nie na dworze itp. Nie wypada mi wypytywać ja o wszystko skoro transport wydaje się być nierealny, a po drugie nie ma kontaktu z kimkolwiek kto bylby współautorem tego wątku i moglby sunie wyjąć. Kobieta czeka na informację a ja co? A ja nie wiem co robic, fu*K!:placz: A transport z krzesimowa ok. lublina do BB... daleko:placz: gdyby byl juz do krakowa to mogloby sie myslec, moze dalabym ja rade, a tak? A i przez to, ze Ala&zetka tu nie zaglada... JAK MAMY ZMIENIĆ TYTUŁ POSTU ZE POTRZEBNY TRANSPORT!!!!:angryy: Quote
gameta Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Daj na forum Pies w potrzebie - akcje - transport. Jak masz możliwość samodzielnie wyciągnąć ją ze schronu, to załóż nowy wątek, na pierwszej stronie daj linka do tego i po sprawie. Próbowałaś kontaktować się z laskami na PW ? No przecież nie można tak siedzieć, jak tu domek czeka!!!! Quote
Nika_88 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A może napisz PW do założycielek wątku? Ja raz tak ściagnełam założycielke na wątek na który bardzo długo nie zaglądała :diabloti: Quote
Recommended Posts