Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądamy..ale serducho sie kroi jak tu wchodzę...nie mam możliwości pomóc a taka bezsilnośc rozwala totalnie...może mogę "zerznąć " Allegro i też wystawić???Zawsze to może więcej ludzi zobaczy???No nie wiem..dajcie znać, czy jest taka potrzeba...Hopajcie Maluch do góry...po domki i to szybko, szybko..schron dla Was???..to nie jest miejsce dla takich Pysiaków:-(

[*]

Posted

czy ona może normalnie odnaleźć jedzenie i posługiwać się węchem?[/quote]

Moze, receptory węchu są naszczęście dość głęboko i ten zwyrodnialec ich nie uszkodził. Z tego co widze na zdjęciech to przy takim "ubytku" noska mała nie powinna mieć większych problemów, pozatym że bedzie bardziej podatna na przeziębienia, bo powietrze przez nią wdychane nie będzie tak dobrze ogrzane i przefiltrowane jak powinno:shake:

Posted

Jest dom dla małej, tyle, że bardzo daleko i bylby konieczny transport do Bielska Bielej... Czemu Ci ktorzy maja kontakt z psem sie tu nie wypowiadają?
Nie mozna robić tak, że sie zaklada wątek i go zostawia, my sie tu produkujemy a nie wiemy nawet co odpisywać ludziom!!!!

Tak wiec proszę o radę co robić?

POTRZEBNY TRANSPORT

Posted

Na stronie schroniska Schronisko dla zwierząt bezdomnych w Krzesimowie
jest numer telefonu: tel. (0 81) 723 85 30
Jest email, ale kiedys pisalam, i nie dostalam odpowiedzi. Jest tez mozliwosc wpisania tam wiadomosci (na stronie "Goscie"). Wiem, ze ta strone czyta ktos ze schroniska. Wpisz tam, ze jest dom i podaj kontakt do siebie. Jesli nic z tego nie wyjdzie, to postaram sie zdobyc numer do kogos kto ma kontakt ze schroniskiem.

Posted

Mój Boże...naprawdę chodzi tylko o transport???Gdzie przebywa piesek?/Gdzie miałby jechać???Podobno tu na dogo jest jakaś strona gdzie się pisze o potrzebie transportu...napisz proszę tu gdzie ma jechać, gdzie jest teraz Córunia i będziemy rozgłaszać wszędzie gdzie się da, że potrzebny transport..Znajdzie się na pewno, tylko trzeba "kuć żelazo póki gorące"...a ten domek jest pewny???Kontaktowałaś się Aleksandro z kimś konkretnym w tej sprawie (telefonicznie albo na PV)???Trzymam kciuki i zakasuję rękawy ale muszę wiedzieć gdzie, co i jak- inaczej mogę tu tylko denerwować się razem z Tobą:-(A nie tego nam potrzeba i szczerze Ci wspólczuję tej bezsilności (znalazłaś domek i nie możesz ruszyć dalej- horror!!!!)

Posted

Tylko przydałoby się żeby jeszcze dziewczyny zajmujace się malą tu zajrzały, one muszą zaakceptować domek który AleksandraJ znalazła:loveu: I pewnie one musiały by psiaka ze schronu wyciągnąc i pomuc transport jakiś zorganizować ;)

Posted

No wlasnie w tym rzecz, że żadna z nich tu już nie zaglada... :mad:
Mialam sama przerwę przebywania na dogo ale wcześniej pozamykalam 'swoje' wątki...(znalazlam dom, czy psiak poprostu przeszedl za TM)

Kobieta jest z okolic Bielska Białej, miala suczke ze schroniska ktora miala 6lat i teraz chcialaby szczeniora. Kobieta wchodzila na dogo, stad przypuszczam, że coś tam o nas wie. Powiedziala ze jest zdecydowana, psiak bylby w domu, nie na dworze itp.
Nie wypada mi wypytywać ja o wszystko skoro transport wydaje się być nierealny, a po drugie nie ma kontaktu z kimkolwiek kto bylby współautorem tego wątku i moglby sunie wyjąć. Kobieta czeka na informację a ja co?
A ja nie wiem co robic, fu*K!:placz:

A transport z krzesimowa ok. lublina do BB... daleko:placz:
gdyby byl juz do krakowa to mogloby sie myslec, moze dalabym ja rade, a tak?
A i przez to, ze Ala&zetka tu nie zaglada...
JAK MAMY ZMIENIĆ TYTUŁ POSTU ZE POTRZEBNY TRANSPORT!!!!:angryy:

Posted

Daj na forum Pies w potrzebie - akcje - transport. Jak masz możliwość samodzielnie wyciągnąć ją ze schronu, to załóż nowy wątek, na pierwszej stronie daj linka do tego i po sprawie. Próbowałaś kontaktować się z laskami na PW ? No przecież nie można tak siedzieć, jak tu domek czeka!!!!