j3nny Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a ten katarek to juz tak zostanie ze wzgledu na defekt noska? czy da sie wyleczyc? biedna malenka :-( Quote
scarlet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 co tu taka cisza zapadła??????????????? ogłoszenia coś day czy nadal cisza??? Quote
Ala&Zetka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Przepraszam, że tak długo mnie nie było... :oops: Z tego co wiem Córunia nadal czeka na dom. Quote
Ala&Zetka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 A to jest Córunia jak trafiła do schroniska. Od tego czasu bardzo urosła i jest nie do poznania. :-) Quote
Dinka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Mozna prosic o aktualne zdjecia? :loveu::loveu: Quote
Ala&Zetka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Co do kataru to nie jest on wcale duży. Katar to nawet za dużo powiedziane. Po prostu czasem pocieknie jej trochę z noska, ale to jest naprawdę bardzo niewiele i ani trochę nie przeszkadza to suczce w normalnym życiu. Nie wiem czy da się to wyleczyć, ale chyba tak już pozostanie ze względu na defekt noska. Zdjęć nowych na razie nie mam, wkleję jakieś jak będę w schronisku, ale nie wiem kiedy to będzie bo na razie niestety czasu brak...:roll: Quote
Ala&Zetka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Czemu tu tak cicho??? Podnosimy się!!!! Quote
matamata Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zapytam naiwnie, chociaż bez nadzieji na pozytywną odpowiedź - czy człowiek, który obciął nosek tej suczce został ukarany? Bezsensowne zadawanie bólu, głodzenie i wyrzucenie szczeniaków na pewną i powolną śmierć z głodu to znęcanie się nad zwierzętami, które powinno zostać zgłoszone jako przestępstwo. Czy wiecie coś na temat sprawcy? Quote
Dinka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Sadze, ze nie. :angryy: Córunia do domku... :loveu::loveu: Quote
Ala&Zetka Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 matamata napisał(a):Zapytam naiwnie, chociaż bez nadzieji na pozytywną odpowiedź - czy człowiek, który obciął nosek tej suczce został ukarany? Bezsensowne zadawanie bólu, głodzenie i wyrzucenie szczeniaków na pewną i powolną śmierć z głodu to znęcanie się nad zwierzętami, które powinno zostać zgłoszone jako przestępstwo. Czy wiecie coś na temat sprawcy? No niestety... Nie wiadomo kto jest sprawcą. Człowiekowi, który sprawił tym psom takie cierpienie nic się nie stanie, nie poniesie żednej kary.:angryy: I chyba to w tym wszystkim jest najbardziej denerwujące...:shake: Quote
matamata Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jednak człowiek to największa świnia na tym świecie - nie obrażając świń. Przecież on w tej chwili może robić krzywdę kolejnemu niewinnemu zwierzakowi. Takich zwyrodnialców powinno się chwytać i wieszać na przydrożnych latarniach - ku przestrodze dla innych sadystów. Quote
Tigraa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 matamata napisał(a):Takich zwyrodnialców powinno się chwytać i wieszać na przydrożnych latarniach - ku przestrodze dla innych sadystów. ... za jajka. Nie powinno być dla takich litości. Czy maluchy mają Allegro i inne ogłoszenia? Czy możemy prosić o więcej fotek, żeby można ich było poogłaszać? Quote
Ala&Zetka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Psiaki mają allegro, a dzięki Scarlet także inne ogłoszenia, ale jak wiadomo ogłoszeń nigdy za dużo ;-). Za każdą pomoc w ogłaszaniu będę bardzo wdzięczna. Quote
Recommended Posts