Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Neczka się uczy i poprawia oceny, bo chce mieć świadectwo z paskiem ;)[/quote]
Ja też kiedyś miałam świadectwo z paskiem: świadectwo w ręce, a potem pasek na doopce:evil_lol: Neczka, weź się zastanów;)

Posted

[quote name='majuska']Neczka się uczy i poprawia oceny, bo chce mieć świadectwo z paskiem ;)[/quote]
No niech zakuwa:p. Ja też już na czerwony pasek zarobiłam. Zawsze się śmieję zę jak czerwonego paska nie będzie na świadectwie to będzie na doopce.;)

Posted

Takie mają fajne uśmiechnięte mordki na tym zdjęciu w gazecie i cafeanimal, i nikomu się spodobali :shake:.
Może to dlatego że są razem i nie każdy weźmie dwa starsze psiaki.
A czy one muszą iść razem do domku ?
Pewnie tak by było dla nich najlepiej.

A , co ja pisze, jakie starsze, przecież 7 lat do wiek średni dla małego psiaka, przecież takie małe pieski to i 20 lat żyją.

Posted

ciężko teraz z Metrem... kiedyś drukowali zwierzątka 4 x w tyg, a w zeszłym tygodniu wydrukowali tylko raz...:shake: , widać reklamy przważyły..

Posted

[quote name='becia66']za 2 tygodnie to naprawdę możemy zacząć sie martwić co z chłopakami zrobić....:roll:....ale póki co nadzieja w nas....[/quote]
Ojoj:shake: Może jeszcze ktoś ich wypatrzy:roll: W końcu to jeszcze 2 tygodnie;)