bonsai_88 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [B]Aga[/B] bo takie masełko, co to je Alicja zrobiła było rewelacyjne :loveu:... A ziemniaki zjadłam tylko 2 :eviltong:... jak skończyłam drugiego, to już nie było, bo wy wszystko wyżarliście :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [B]Ala[/B] no właśnie... podaj przepis :cool3:. Za jeśli o sałatkę chodzi to ty myślałaś, że jakie my mamy żołądki :diabloti:? Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Aga[/B] bo takie masełko, co to je Alicja zrobiła było rewelacyjne :loveu:... A ziemniaki zjadłam tylko 2 :eviltong:... jak skończyłam drugiego, to już nie było, bo wy wszystko wyżarliście :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mad::mad::mad:.... przeszperam żołądki :eviltong::eviltong:...kurde bym wiedziała że takie dobraśne wyjdą to całe wiadro wezme :placz: A sałatki to nikt nie chciał :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Darianna Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A przepis na masełko można prosić? :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Aga[/B] bo takie masełko, co to je Alicja zrobiła było rewelacyjne :loveu:... A ziemniaki zjadłam tylko 2 :eviltong:... jak skończyłam drugiego, to już nie było, bo wy wszystko wyżarliście :evil_lol:[/quote] a to jak Alicja robi takie pyszne żarełko, to niech się podzieli przepisem :eviltong: Ale chamy. Żeby zeżreć taakie ziemniaki... :mad::loveu: Quote
jbk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Taka impreza mnie ominęła......... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]A sałatki to nikt nie chciał :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala, sałatka jest dla odchudzających. :cool3: A tu wszyscy cieszą się życiem! :multi: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] słatka tysz z ziemniokami była :mad: a masełko to : kostka masła 6 ząbków czosnku sól pieprz oregano przyprawy w ilościach do smaku :p utrzeć ladniuśko i jeśc [/B][/COLOR][/FONT][/quote] no, masełko! :loveu: ty, a no my może to opublikujemy w internecie?! :cool3::lol: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Cholerne skaczące posty :mad:[/quote] też mi ciągle skaczą! :angryy: Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Ala, sałatka jest dla odchudzających. :cool3: A tu wszyscy cieszą się życiem! :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] słatka tysz z ziemniokami była :mad: a masełko to : kostka masła 6 ząbków czosnku sól pieprz oregano przyprawy w ilościach do smaku :p utrzeć ladniuśko i jeśc [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 oj. A ja zapomniałam, że czosnku nie lubię! :lol::evil_lol: Quote
Darianna Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A ja uwielbiam czosnek :loveu: Dziękuję za przepis :cool3: Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Darianna']A ja uwielbiam czosnek :loveu: Dziękuję za przepis :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też bardzo lubię ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Czosnek, cebula, pomidor i inne świństwa- nienawidzę tego! :angryy: :eek2:- ale fajna emota! :lol::lol: Quote
bonsai_88 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Ha, przyszłam powiedzieć, że.... MAM PRACĘ :multi:... Właśnie wróciłam z pierwszego dnia :p. Będę musiała jeszcze trochę pobiegać, parę formalności załatwić, ale pracę mam :cool3: Quote
Vectra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No chawl się jaką ? ee ja tam kocham swoje bezrobocie :cooldevi: Quote
bonsai_88 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 W sklepie spożywczym - nic wymagającego myślenia :diabloti:... Mi to pasuje w100% - blisko domu, tańsze jedzenie, dodatkowy tysiąc :cool3:. Dzięki temu może w ciągu 2 miesięcy wyjdziemy z długów, a na dodatek jeśli się uda to nie narobię sobie aż takich długów w tym tygodniu [mam 17 zł do pierwszego :diabloti:]... Quote
Vectra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 W branży spożywczej , siedzę 15 lat .. więc spoko :D aczkolwiek nikt by już mnie za ladę nie postawił :evilbat: bezpieczniej jak siedzę w domu , a inni siedzą za ladą :evil_lol: ale kurde , Ty już miałaś jakąś pracę ? pamiętam jak się cieszyłaś :hmmmm: Quote
bonsai_88 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [B]Vectra [/B]miałam, niestety 8 godzin pracy za średnią kasę + 3 godziny dojazdów to było za dużo... na dodatek wtedy jeszcze Kamil pracował i tylko się mijaliśmy w drzwiach :roll:. szkoda, że Greenpeac nie ma w Gliwicach, bo bym nie rezygnowała :roll: Ps. pomijam, że to pół roku temu było :evil_lol: Quote
zerduszko Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Vectra']ee ja tam kocham swoje bezrobocie :cooldevi:[/quote] Powiedz mi jak to zrobić: byc bezrobotnym i miec 5 psów :razz: Ja mam 1/2 psa i pracę, więc na kolejnego nie mam szans :placz: A chętnie zamienię prace na psa :multi: bonsai_88 - gratuluję. Małe masz długi, jak w ciągu 2 m-cy chcesz z nich wyjść :eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='bonsai_88']W sklepie spożywczym - nic wymagającego myślenia :diabloti:... Mi to pasuje w100% - blisko domu, tańsze jedzenie, dodatkowy tysiąc :cool3:. Dzięki temu może w ciągu 2 miesięcy wyjdziemy z długów, a na dodatek jeśli się uda to nie narobię sobie aż takich długów w tym tygodniu [mam 17 zł do pierwszego :diabloti:]...[/quote] ależ to przecież niebezpieczna fucha... :diabloti: Quote
Vectra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='zerduszko']Powiedz mi jak to zrobić: byc bezrobotnym i miec 5 psów :razz: [/quote] trzeba sobie umieć w życiu radzić , by robić to co się lubi , a czerpać korzyści materialne , z tego czego się nienawidzi - czytaj pracy :evil_lol: Quote
Agmarek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Vectra']trzeba sobie umieć w życiu radzić , by robić to co się lubi , a czerpać korzyści materialne , z tego czego się nienawidzi - czytaj pracy :evil_lol:[/quote] ...lub też znaleźć sobie bogatego mężą/żonę który zarobi na utrzymanie całej tej ferajny :evil_lol: Quote
Recommended Posts