Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Aga[/B] bo takie masełko, co to je Alicja zrobiła było rewelacyjne :loveu:...

A ziemniaki zjadłam tylko 2 :eviltong:... jak skończyłam drugiego, to już nie było, bo wy wszystko wyżarliście :evil_lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Aga[/B] bo takie masełko, co to je Alicja zrobiła było rewelacyjne :loveu:...

A ziemniaki zjadłam tylko 2 :eviltong:... jak skończyłam drugiego, to już nie było, bo wy wszystko wyżarliście :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:mad::mad::mad:.... przeszperam żołądki :eviltong::eviltong:...kurde bym wiedziała że takie dobraśne wyjdą to całe wiadro wezme :placz:

A sałatki to nikt nie chciał :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Aga[/B] bo takie masełko, co to je Alicja zrobiła było rewelacyjne :loveu:...

A ziemniaki zjadłam tylko 2 :eviltong:... jak skończyłam drugiego, to już nie było, bo wy wszystko wyżarliście :evil_lol:[/quote]

a to jak Alicja robi takie pyszne żarełko, to niech się podzieli przepisem :eviltong:

Ale chamy. Żeby zeżreć taakie ziemniaki... :mad::loveu:

Posted

Taka impreza mnie ominęła......... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]A sałatki to nikt nie chciał :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ala, sałatka jest dla odchudzających. :cool3:
A tu wszyscy cieszą się życiem! :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
słatka tysz z ziemniokami była :mad:

a masełko to :
kostka masła
6 ząbków czosnku
sól
pieprz
oregano
przyprawy w ilościach do smaku :p
utrzeć ladniuśko i jeśc [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no, masełko! :loveu:
ty, a no my może to opublikujemy w internecie?! :cool3::lol:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Ala, sałatka jest dla odchudzających. :cool3:
A tu wszyscy cieszą się życiem! :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
słatka tysz z ziemniokami była :mad:

a masełko to :
kostka masła
6 ząbków czosnku
sól
pieprz
oregano
przyprawy w ilościach do smaku :p
utrzeć ladniuśko i jeśc [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Darianna']A ja uwielbiam czosnek :loveu:

Dziękuję za przepis :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też bardzo lubię ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ha, przyszłam powiedzieć, że....

MAM PRACĘ :multi:... Właśnie wróciłam z pierwszego dnia :p.

Będę musiała jeszcze trochę pobiegać, parę formalności załatwić, ale pracę mam :cool3:

Posted

W sklepie spożywczym - nic wymagającego myślenia :diabloti:...
Mi to pasuje w100% - blisko domu, tańsze jedzenie, dodatkowy tysiąc :cool3:. Dzięki temu może w ciągu 2 miesięcy wyjdziemy z długów, a na dodatek jeśli się uda to nie narobię sobie aż takich długów w tym tygodniu [mam 17 zł do pierwszego :diabloti:]...

Posted

W branży spożywczej , siedzę 15 lat .. więc spoko :D aczkolwiek nikt by już mnie za ladę nie postawił :evilbat: bezpieczniej jak siedzę w domu , a inni siedzą za ladą :evil_lol:

ale kurde , Ty już miałaś jakąś pracę ? pamiętam jak się cieszyłaś :hmmmm:

Posted

[B]Vectra [/B]miałam, niestety 8 godzin pracy za średnią kasę + 3 godziny dojazdów to było za dużo... na dodatek wtedy jeszcze Kamil pracował i tylko się mijaliśmy w drzwiach :roll:. szkoda, że Greenpeac nie ma w Gliwicach, bo bym nie rezygnowała :roll:

Ps. pomijam, że to pół roku temu było :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ee ja tam kocham swoje bezrobocie :cooldevi:[/quote]
Powiedz mi jak to zrobić: byc bezrobotnym i miec 5 psów :razz:
Ja mam 1/2 psa i pracę, więc na kolejnego nie mam szans :placz: A chętnie zamienię prace na psa :multi:

bonsai_88 - gratuluję. Małe masz długi, jak w ciągu 2 m-cy chcesz z nich wyjść :eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']W sklepie spożywczym - nic wymagającego myślenia :diabloti:...
Mi to pasuje w100% - blisko domu, tańsze jedzenie, dodatkowy tysiąc :cool3:. Dzięki temu może w ciągu 2 miesięcy wyjdziemy z długów, a na dodatek jeśli się uda to nie narobię sobie aż takich długów w tym tygodniu [mam 17 zł do pierwszego :diabloti:]...[/quote]

ależ to przecież niebezpieczna fucha... :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Powiedz mi jak to zrobić: byc bezrobotnym i miec 5 psów :razz:
[/quote]
trzeba sobie umieć w życiu radzić , by robić to co się lubi , a czerpać korzyści materialne , z tego czego się nienawidzi - czytaj pracy :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']trzeba sobie umieć w życiu radzić , by robić to co się lubi , a czerpać korzyści materialne , z tego czego się nienawidzi - czytaj pracy :evil_lol:[/quote]

...lub też znaleźć sobie bogatego mężą/żonę który zarobi na utrzymanie całej tej ferajny :evil_lol: