bonsai_88 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Najpierw mój TZ musi wrócić z pracy i podłączyć mi ******* czytnik karty... A, możliwe, że Birma będzie ze mną jechała do Krakowa na weekend - mam zjazd w uczelni [będę w Krakowie 3 dni] a Smok właśnie ząbkuje. Kamil nie da rady zajmować się wkurzonym dzieckiem, co wózka nie będzie tolerował, i jednocześnie wyprowadzać psa :(. Niestety dla Birmy zabranie jej do Krakowa też nie będzie najlepsze - będzie siedziała po 12 godzin sama w hotelu, bo ja będę na zajęciach :(. Wiem, że to wytrzyma [kiedyś musiała wytrzymać 17 godzin właśnie przez ząbkującego, gorączkującego Smoka], ale i tak mam nadzieję, ze małemu ząb sie do jutra wyrżnie.... wtedy młoda mogłaby zostać w domu... Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']Wiesz , ogólnie to popytaj jak to jest mieć psa i ONka :diabloti: tylko zapytaj baaaaaaaaaaaaardzo dużo osób .... tych które miały psa i ONka i dlaczego nie mają ;) Bo ja właśnie nie mam już dlatego ONka i bynajmniej nie z winy pitbullki ;)[/quote] nigdy więcej w życiu ONka :shake: odradzam po tysiąckroć....miałam i już nie chcę... Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Chyba 3 raz piszę, że ja też nie chcę ONa :D. Właśnie dlatgeo, że znam sporo ONów i ich charaktery... na wszystkie ONy które poznałam tylko 1 ma naprawdę fajny charakter i tylko 1 z nich chciałabym mieć w domu. Dlatego wybrałam podobną rasę [jakby nie było - wywodzącą się z ONów] o fajniejszym charakterze :) Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [I][B]Jakie tutaj życiowe opowieści :evil_lol:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Czy wiesz, że... w Gliwicach właśnie pada śnieg? Kamil obiecał mi dzisiaj podłączyć czytnik to wam nawet udowodnię - robiłam zdjęcia psom i widać na nich białe kropki... Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 I dupa.... znowu nie dam zdjęć, bo -UWAGA, UWAGA - moja karta nie pasuje do czytnika :grab::mdleje:... Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='bonsai_88']I dupa.... znowu nie dam zdjęć, bo -UWAGA, UWAGA - moja karta nie pasuje do czytnika :grab::mdleje:...[/quote] [I][B]a kajbel ?[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 kabel zgubiony na początku sierpnia... Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='bonsai_88']kabel zgubiony na początku sierpnia...[/quote] [I][B]trza kupić nowy :diabloti:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Rinuś, żeby to takie proste było... do mojego telefoniku ciężko jest kupić kabel. Chyab sobie w weekend fundnę blutoofa czy inne badziewie... Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='bonsai_88']Rinuś, żeby to takie proste było... do mojego telefoniku ciężko jest kupić kabel. Chyab sobie w weekend fundnę blutoofa czy inne badziewie...[/quote] [I][B]noo kup kup :evil_lol: ja myslałam ,ze chodzi o kabelek do aparatu :diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='bonsai_88']Rinuś, żeby to takie proste było... do mojego telefoniku ciężko jest kupić kabel. Chyab sobie w weekend fundnę blutoofa czy inne badziewie...[/quote] o widzisz , a ja kupiłam to ustrojstwo i leży nieodpakowane ... Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Vectra']o widzisz , a ja kupiłam to ustrojstwo i leży nieodpakowane ...[/quote] [B][I]może macie takie same foniki ? :razz:[/I][/B] Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Kupiłam dzisiaj młodej przenośne poidełko - ma 2 duże zalety... 1) mały nie jest w stanie wylać z tego całej wody :evil_lol: 2) mogę je zabierać na dłuuugie spacery :cool3:. A w ogóle to dzisiaj przez bitą godzinę siedziałam z młodą w sklepie i uprawiałam działalność dobroczynną - namawiałam znajomą na psiaka ze schroniska ;). Niedawno zmarł jej jamnik i zastanawiała się nad psiakiem. Udało mi się przekonać ją, że warto jest wziąć psa ze schroniska. Jak powiedziała, że chciałaby szczeniaka to.. w schronisku albo w DT też są szczeniaki. Ponieważ dziewczyna boi się, zeby psiak ze schroniska nie był bardzo agresywny to namawiałam ją na psiaka z DT - tam psy mają w miarę sprawdzoną psychikę :eviltong:. Ogólnie Asia na 100% nie będzie psa kupować, tylko adoptuje jakiegoś. Jeszcze nie wie w jakim wieku będzie pies ani jakiej płci, ale ma duużo czasu na myślenie - psa bedzie brała w czerwcu [wspólnie dosżłyśmy do wniosku, że tak bedzie najlepiej :razz:], bo teraz ma studia, a od czerwca będzie miała 4 miesiące wolnego na pracę z psikiem :multi:. Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [B][I]ooo to grratulacje dla Ciebie :multi::multi::multi:[/I][/B] [B][I]to gdzie Ty od raana łazisz? :crazyeye:[/I][/B] Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 MMSem wysłać na maila, jak nie można inaczej ;) Quote
zerduszko Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jaka ona zabidzona była :-o Skaczecie w Gliwicach?? Jak tam jest?? Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [B]jbk[/B] już próbowałam... na inny telefon się da, na maila nie umiem ;( zerduszko z powodu moich problemów [obcy labek mi kolano rozwalił] ostatnio nie skaczemy... ale skakaliśmy, było całkiem fajnie :). Rinuś jak to gdzie łażę? Z pieskiem na spacerek [btw. Birma coś się źle czuje przez głupotę moją i Smoka :(], na zakupy, na klachy... tak to jest jak bezsenność nęka i całą noc się zarywa... Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Rinuś jak to gdzie łażę? Z pieskiem na spacerek [btw. Birma coś się źle czuje przez głupotę moją i Smoka :(], na zakupy, na klachy... tak to jest jak bezsenność nęka i całą noc się zarywa...[/quote] [B][I]z psem po sklepach chodzisz?????/jeszcze powiedz że uwiązujesz pod sklepem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]benosen zacznij brać :p[/I][/B] Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Rinuś jestem po 10 latach leczenia bezsenności - działał tylko jeden lek [a że po nim zamiast chrapać siedziałam w kiblu i haftowałam to szczegół... chociaż fakt, że byłam tak śpiąca, że musiałam uważać co by do tego kibla nie wlecieć :diabloti:] - nie musisz mi mówić co pomaga :cool3:. TAK, chodzę do sklepu z Birmą... nawet ją UWIĄZUJĘ pod tym sklepem, taka okropna jestem :evil_lol:. Chociaż dzisiaj spróbowałam zostawić ją nieuwiązaną [cały czas miałam ją na oku ;)] to... po 5 minut się znudziła i do mnie przyszła :lol:. Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 MMS na maila wysyłasz identycznie, jak na inny telefon, tylko zamiast numeru wpisujesz maila. Nie robisz "wyślij jako email", tylko normalnie, jak na telefon. Wtedy pójdzie :) Jakby każdy wziął psiaka ze schroniska, to nie musiałoby być schronisk..... Oby Asia nie zmieniła zdania do czerwca. Quote
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Rinuś jestem po 10 latach leczenia bezsenności - działał tylko jeden lek [a że po nim zamiast chrapać siedziałam w kiblu i haftowałam to szczegół... chociaż fakt, że byłam tak śpiąca, że musiałam uważać co by do tego kibla nie wlecieć :diabloti:] - nie musisz mi mówić co pomaga :cool3:. [B][I]eee no myslałam , że nie leczona :eviltong:[/I][/B] TAK, chodzę do sklepu z Birmą... nawet ją UWIĄZUJĘ pod tym sklepem, taka okropna jestem :evil_lol:. Chociaż dzisiaj spróbowałam zostawić ją nieuwiązaną [cały czas miałam ją na oku ;)] to... po 5 minut się znudziła i do mnie przyszła :lol:.[/quote] [B][I]haha uważaj bo zaraz na Ciebie policję nAŚLĄ :diabloti:[/I][/B] [B][I]psa niebezpiecznego zostawiasz luzem pod sklepem ?:crazyeye::crazyeye:[/I][/B] :diabloti: Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :crazyeye: 10 lat bezsenności:crazyeye: to jak z jakiegoś horroru:shake: Quote
Recommended Posts