Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i w końcu doczekałyście się zdjęć ;).

Na początek to co Birma lubi najbardziej, czyli biegi [niestety ciężko mi ja złapać, więc mam tylko parę zdjęć pędzącej wariatki :placz:]

Teraz już mi się nie chce, ale jutro postaram się dodać zdjęcia młodej z psami [tak, tak... takie cuda jak psy nie zjedzone przez Birmę też się zdarzają ;)]

Dziewczyny, bądźcie takie dobre i powiedzcie mi JAK wklejać duże zdjęcia? Bo na takie małe niewygodnie się patrzy [zwłaszcza, jak młoda jest chociaż odrobinę dalej], a ja po prostu nie umiem robić większych :(

Ps. Wszystkie zdjęcia były robione tylko i wyłącznie komórką ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']No i w końcu doczekałyście się zdjęć ;).

Na początek to co Birma lubi najbardziej, czyli biegi [niestety ciężko mi ja złapać, więc mam tylko parę zdjęć pędzącej wariatki :placz:]

Teraz już mi się nie chce, ale jutro postaram się dodać zdjęcia młodej z psami [tak, tak... takie cuda jak psy nie zjedzone przez Birmę też się zdarzają ;)]

Dziewczyny, bądźcie takie dobre i powiedzcie mi JAK wklejać duże zdjęcia? Bo na takie małe niewygodnie się patrzy [zwłaszcza, jak młoda jest chociaż odrobinę dalej], a ja po prostu nie umiem robić większych :(

Ps. Wszystkie zdjęcia były robione tylko i wyłącznie komórką ;)

Na fotosiku wybierasz sobie kod do wklejenia, czy chcesz małe, czy duże, nie wiem, jak jest na tym Twoim imageshacku....

Świetnie widać, jak biega ;) Cudnie po prostu ;))

Posted

jeśli masz fotki na imageshack to kopiujesz ostatni link ;)

P.S. Fotki świetne, tylko widać, że trudno jej foty strzelać :evil_lol:

Posted

Dzięki za odpowiedź ;). Już próbuje wstawić większe zdjęcia, jeśli mi się uda, to te ostatnie też powiększę :)...

Ech... nie udało się :(. Właśnie próbuję z fotosikiem, jak mi się spodoba, to się zarejestruję ;)

Birma i Pakros... ON o niezwykłych gustach - uwielbia jak Birma próbuje go zeżreć :D

Wyszło mi coś takiego :)... idę się rejestrować :D

Posted

To są tak zwane "worki na kupy"... obecnie mi się skończyły, więc biegam z siatkami.
A czemu wolę worki? Bo są CZARNE i... bo mam sklerozę i zawsze zapominam zabrać z domu siatki... a tak młoda sama nosi swoje woreczki ;)

Posted

agnethka napisał(a):
dooooobre...a umie sama sprzątnąć? :evil_lol:

Ja tu o ekologię dbam a wy się nabijacie :obrazic:.
Niestety młoda uważa, że od sprzątania jestem ja :placz:

Posted

Śpiąco... obie spałyśmy do 14.00, a teraz obie, zgodnie, nie chcemy wychylić nosa z domu...

A.. wczoraj "tresowałam" miłość Birmy - niejadka, bardzo nieufnego mamuta Kiro :). Właścicielka była w szoku, że w pół godziny nauczyłam tego leniwca siadać i warować na gest [warować to on w ogóle nie umiał] i, że uczyłam go na.... zwykłą suchą karmę :D. Do tego Kiro polubił mnie na tyle, że pozwalał się drapać po grzbiecie - do tej pory takie względy okazywał tylko rodzinie. Jak będę miała trochę czasu to wrzucę świetne zdjęcie, jak mi oba psiaki warują przy nodze :).

No i oczywiście dzięki łapczywość obu psów odniosłam rany bitewne - Kiro dziabnął mnie w rękę [do krwi]... on łapczywie sięgał po kulkę, a młoda w tym samym momencie pchnęła mi pyskiem dłoń prosto do Kirowej paszczy...

Posted

E tam, nie bardzo... w sumie to 2 kłami mnie w palec uszczypnięto, ale dokładnie w zgięciu, więc boli przy ruszaniu..

Jak będę miała trochę czasu to zrzucę zdjęcia z telefonu - zrobiłam parę nowych, zawodowych...

Jest tam Alfa od znajomej [boston terrier], jest Kiro z Birmą, jest młoda w wodzie...

A na razie macie to:

Nosek

Chodzenie przy nodze :cool3:

Chudzielec

Zdechł pies