bonsai_88 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 A d***... żadne zdjęcie nie doszło mi na pocztę. Dzisiaj się wkurzyłam i kupiłam kabel [znalazłam ;)]. Jak będę miała chwilkę to wrzucę zdjęcia :) Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 To może już ta chwila nadeszła? ... :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 No i w końcu doczekałyście się zdjęć ;). Na początek to co Birma lubi najbardziej, czyli biegi [niestety ciężko mi ja złapać, więc mam tylko parę zdjęć pędzącej wariatki :placz:] Teraz już mi się nie chce, ale jutro postaram się dodać zdjęcia młodej z psami [tak, tak... takie cuda jak psy nie zjedzone przez Birmę też się zdarzają ;)] Dziewczyny, bądźcie takie dobre i powiedzcie mi JAK wklejać duże zdjęcia? Bo na takie małe niewygodnie się patrzy [zwłaszcza, jak młoda jest chociaż odrobinę dalej], a ja po prostu nie umiem robić większych :( Ps. Wszystkie zdjęcia były robione tylko i wyłącznie komórką ;) Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='bonsai_88']No i w końcu doczekałyście się zdjęć ;). Na początek to co Birma lubi najbardziej, czyli biegi [niestety ciężko mi ja złapać, więc mam tylko parę zdjęć pędzącej wariatki :placz:] Teraz już mi się nie chce, ale jutro postaram się dodać zdjęcia młodej z psami [tak, tak... takie cuda jak psy nie zjedzone przez Birmę też się zdarzają ;)] Dziewczyny, bądźcie takie dobre i powiedzcie mi JAK wklejać duże zdjęcia? Bo na takie małe niewygodnie się patrzy [zwłaszcza, jak młoda jest chociaż odrobinę dalej], a ja po prostu nie umiem robić większych :( Ps. Wszystkie zdjęcia były robione tylko i wyłącznie komórką ;) Na fotosiku wybierasz sobie kod do wklejenia, czy chcesz małe, czy duże, nie wiem, jak jest na tym Twoim imageshacku.... Świetnie widać, jak biega ;) Cudnie po prostu ;)) Quote
M&T Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jeśli masz fotki na imageshack to kopiujesz ostatni link ;) P.S. Fotki świetne, tylko widać, że trudno jej foty strzelać :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dzięki za odpowiedź ;). Już próbuje wstawić większe zdjęcia, jeśli mi się uda, to te ostatnie też powiększę :)... Ech... nie udało się :(. Właśnie próbuję z fotosikiem, jak mi się spodoba, to się zarejestruję ;) Birma i Pakros... ON o niezwykłych gustach - uwielbia jak Birma próbuje go zeżreć :D Wyszło mi coś takiego :)... idę się rejestrować :D Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Birma i Wafel Waflowaty część dalsza Taki śnieg u nas padał [zdjęcia z początku września!] Pimpuś - pudel miniaturka, okoliczny gwałciciel Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Może nie pies, ale... Wklejam od nowa DUŻE zdjęcia biegającej wariatki Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Co ty tutaj robisz, jak ja twoją galerię oglądam :D Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 To są tak zwane "worki na kupy"... obecnie mi się skończyły, więc biegam z siatkami. A czemu wolę worki? Bo są CZARNE i... bo mam sklerozę i zawsze zapominam zabrać z domu siatki... a tak młoda sama nosi swoje woreczki ;) Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 agnethka napisał(a):dooooobre...a umie sama sprzątnąć? :evil_lol: Ja tu o ekologię dbam a wy się nabijacie :obrazic:. Niestety młoda uważa, że od sprzątania jestem ja :placz: Quote
Bullila.nl Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://images50.fotosik.pl/17/0b8d7243bc78d33b.jpg normalnie piesokoty widze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Ech... młoda chętnie by się pobawiła z Bzikiem [bo ona lubi koty... tak fajnie biegają :D], ale Bzik.... no cóż, jego mina mówi sama za siebie ;) Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 O, fajnie, że duże foty są :) Zaraz lepiej widać Birmę :) Quote
groszek83 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No w końcu fotki:-o myślałam że Birma ma taki duży adresownik:roll: a to kupne worki:eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ah, właśnie mi się podobają takie woreczki np. w kostce przy obroży. :roll: Może gdzieś je sobie sprawię... Podobno na allegro można znaleźć :niewiem: Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Klaudysiaczek specjalnie dla ciebie: http://www.rogestercollection.pl/produkty.html i http://www.futrzakowo.pl/ .... tylko w sklepie musisz sama ich poszukać, ja nie mam teraz czasu :oops:. Aganetha... cześć... ty normalna ty :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Śpiąco... obie spałyśmy do 14.00, a teraz obie, zgodnie, nie chcemy wychylić nosa z domu... A.. wczoraj "tresowałam" miłość Birmy - niejadka, bardzo nieufnego mamuta Kiro :). Właścicielka była w szoku, że w pół godziny nauczyłam tego leniwca siadać i warować na gest [warować to on w ogóle nie umiał] i, że uczyłam go na.... zwykłą suchą karmę :D. Do tego Kiro polubił mnie na tyle, że pozwalał się drapać po grzbiecie - do tej pory takie względy okazywał tylko rodzinie. Jak będę miała trochę czasu to wrzucę świetne zdjęcie, jak mi oba psiaki warują przy nodze :). No i oczywiście dzięki łapczywość obu psów odniosłam rany bitewne - Kiro dziabnął mnie w rękę [do krwi]... on łapczywie sięgał po kulkę, a młoda w tym samym momencie pchnęła mi pyskiem dłoń prosto do Kirowej paszczy... Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Też mogę swoje na karmę tresować ;) Ciągle są nienajedzone ;) Bardzo jesteś dziabnięta? Quote
groszek83 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Na suchą to moje nie pójdą:shake: choć żarłoki z nich niezłe.Sucha karama została oprotestowana strajkami głodowymi:roll: Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 E tam, nie bardzo... w sumie to 2 kłami mnie w palec uszczypnięto, ale dokładnie w zgięciu, więc boli przy ruszaniu.. Jak będę miała trochę czasu to zrzucę zdjęcia z telefonu - zrobiłam parę nowych, zawodowych... Jest tam Alfa od znajomej [boston terrier], jest Kiro z Birmą, jest młoda w wodzie... A na razie macie to: Nosek Chodzenie przy nodze :cool3: Chudzielec Zdechł pies Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Szczęśliwy pies Seria TARZANKO :diabloti: Quote
Recommended Posts