jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Moja mama przeryczała ze mną ze dwa pierwsze lata, jak wyłam po nocach, a teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami ;) Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ze Smokiem nie jest tak źle - jak tylko dostanie coś przeciwbólowego to od razu ślicznie zasypia... bo on grzeczny Smok jest - ma to po mnie... odbije sobie jak tylko podrośnie ;) Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To musze jej powiedzieć,że nie jest sama;) Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 a Wy zamiast gadulić to może tak fotki jakieś będą co ? :razz: Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Prosisz - masz :cool3: Dawne, lipcowe zdjęcia, kiedy młoda była świerzo po obstrzyżeniu na prawie łyso :razz: Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 No i trochę obecnych, z ostatniego tygodnia ;) Quote
Pestka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Najlepiej się uwaliła :eviltong: Śliczna. Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Szkoda tylko, że ja ich nie widzę w pracy :evil_lol: ale zobaczę w domku :loveu: Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Piękny dłuuugi krok Birmuli :cool3: No bo przecież ona niczego nie zżerała z trawnika :razz: W takim momencie zdjęcie robić :mad: Łomantycznie ze słonecznikiem :loveu: Z miłością życia - Kiro :cool3::loveu: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://images49.fotosik.pl/20/a39a9c486da994e2.jpg - też robimy takie foty ;) Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 zerduszko napisał(a):Ale ona ma figurkę :razz: Wiesz.... jakby to... na ŻADNYM ze zdjęć nie udało mi się uchwycić, jak szczupła Birma jest na prawdę :evil_lol:. Bo młoda faktycznie ma figurę charta :cool3: Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 No to co by wam za dobrze nie było.... Smokul :cool3: I ja, mama-smok :evil_lol: Przed farbowaniem I po farbowaniu Jaśnie kuzyn Smoka Trochę wariatki :razz: Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Alfa Tiqurilla :loveu: Alfuś razem z mamusią - Sophią Loren Krasna Fanfara :cool3: Papużek Kwiotki ;) I Birmula w nagrodę za cierpliwość :cool3: Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 :crazyeye:aż sprawdzałam czy dobrze trafiłam:eviltong: tyle zdjęć... Quote
Rinuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 hah ten kubeł mnie rozwala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja wiem !!! Ona tam nosi Ci wódke!!!!!!!!:diabloti: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 O matko, jak ja dawno się nie farbowałam ;)) Smoku - śliczny :) Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 groszek83 napisał(a)::crazyeye:aż sprawdzałam czy dobrze trafiłam:eviltong: tyle zdjęć... No nie no.. chyba się obrażę... Jak zaczęłam zdjęcia wklejać [w końcu mam kabelek :cool3:] to już ludzie mojej galerii nie rozpoznają :obrazic:. Rinuś i się wydało :evilbat: jbk znam ten ból... mi też ciężko się regularnie farbować, a powinnam [czerwony się łatwo zmywa :placz:]. BTW. ja, nigdy się nie malująca, przypadkiem na obu zdjęciach jestem w pełnym makijażu :lol: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 bonsai_88 napisał(a):No nie no.. chyba się obrażę... Jak zaczęłam zdjęcia wklejać [w końcu mam kabelek :cool3:] to już ludzie mojej galerii nie rozpoznają :obrazic:. Rinuś i się wydało :evilbat: jbk znam ten ból... mi też ciężko się regularnie farbować, a powinnam [czerwony się łatwo zmywa :placz:]. BTW. ja, nigdy się nie malująca, przypadkiem na obu zdjęciach jestem w pełnym makijażu :lol: Kobieta zmienną jest ;) Skoro mi się nie chce farbować, to się maluję, Ty masz odwrotnie ;) Jeszcze lubię kolorowe soczewki, ale mi ostatnio Vadir czarne zeżarł..... Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Skoczewki też chcę sobie kupić... powiedz mi czy opłaca się kupować takie wielorazowe? I jakie najbardziej... bo nie chcę wydać za dużo kasy, a zawsze chciałam sobie jakieś kupić [np. zielone :cool3:... ale takie butelkowozielone] Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 bonsai_88 napisał(a):Skoczewki też chcę sobie kupić... powiedz mi czy opłaca się kupować takie wielorazowe? I jakie najbardziej... bo nie chcę wydać za dużo kasy, a zawsze chciałam sobie jakieś kupić [np. zielone :cool3:... ale takie butelkowozielone] Zazwyczaj za opakowanie trzech par soczewek (czyli wystarczających na 3 miesiące) płacę koło 60 złotych, kolorowe kosztują koło 60 za parę ;) Oczywiście niektóre więcej, inne mniej, w zależności od stopnia udziwnienia ;) Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 bonsai_88 napisał(a):No nie no.. chyba się obrażę... Jak zaczęłam zdjęcia wklejać [w końcu mam kabelek :cool3:] to już ludzie mojej galerii nie rozpoznają :obrazic:. Ale to co to moja wina że do tej pory galeria robiła za blożka:diabloti: (jak wszędzie)Piękne masz oczęta a Smok widze ma je po tobie;) a papug czyj? Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Groszek specjalnie dla ciebie pięknie zamrugam łoczętami w podzięce za komplementy :cool3:... Papug [tak jak reszta inwentarza niepsiego, którą wkleję], tak samo jak Alfik i Sophi należą do mojej znajomej prowadzącej sklep zoologiczny i hodowlę Tiqurilla. Btw. Alfik to 4/5 miesięczny szczeniak [nie wiem dokładnie którego się urodził :oops:] na sprzedaż.. ktoś chętny :razz:? JBK a "miesięczne" soczewki można stosować przez miesiąc czy przez 30 ząłożeń? Bo sama z siebie mam ciekawy kolor oczek, więc nie wiem czy używała bym codziennie soczewek ;) Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 A teraz specjalnie dla ludzi małej wiary [tak Groszek, o tobie mowa :diabloti:] - nowe zdjęcia :cool3: Gimnastyk Maik Ewabo [czyli Tobiś ;)] Znowu Alfa Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Birmulcowa miłość - Kiro :loveu: Kumpel zwany Waflem ;) Quote
Recommended Posts