Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze Smokiem nie jest tak źle - jak tylko dostanie coś przeciwbólowego to od razu ślicznie zasypia... bo on grzeczny Smok jest - ma to po mnie... odbije sobie jak tylko podrośnie ;)

Posted

Piękny dłuuugi krok Birmuli :cool3:

No bo przecież ona niczego nie zżerała z trawnika :razz:

W takim momencie zdjęcie robić :mad:

Łomantycznie ze słonecznikiem :loveu:

Z miłością życia - Kiro :cool3::loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale ona ma figurkę :razz:

Wiesz.... jakby to... na ŻADNYM ze zdjęć nie udało mi się uchwycić, jak szczupła Birma jest na prawdę :evil_lol:. Bo młoda faktycznie ma figurę charta :cool3:

Posted

groszek83 napisał(a):
:crazyeye:aż sprawdzałam czy dobrze trafiłam:eviltong: tyle zdjęć...

No nie no.. chyba się obrażę... Jak zaczęłam zdjęcia wklejać [w końcu mam kabelek :cool3:] to już ludzie mojej galerii nie rozpoznają :obrazic:.

Rinuś i się wydało :evilbat:

jbk znam ten ból... mi też ciężko się regularnie farbować, a powinnam [czerwony się łatwo zmywa :placz:].

BTW. ja, nigdy się nie malująca, przypadkiem na obu zdjęciach jestem w pełnym makijażu :lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No nie no.. chyba się obrażę... Jak zaczęłam zdjęcia wklejać [w końcu mam kabelek :cool3:] to już ludzie mojej galerii nie rozpoznają :obrazic:.

Rinuś i się wydało :evilbat:

jbk znam ten ból... mi też ciężko się regularnie farbować, a powinnam [czerwony się łatwo zmywa :placz:].

BTW. ja, nigdy się nie malująca, przypadkiem na obu zdjęciach jestem w pełnym makijażu :lol:

Kobieta zmienną jest ;) Skoro mi się nie chce farbować, to się maluję, Ty masz odwrotnie ;) Jeszcze lubię kolorowe soczewki, ale mi ostatnio Vadir czarne zeżarł.....

Posted

Skoczewki też chcę sobie kupić... powiedz mi czy opłaca się kupować takie wielorazowe? I jakie najbardziej... bo nie chcę wydać za dużo kasy, a zawsze chciałam sobie jakieś kupić [np. zielone :cool3:... ale takie butelkowozielone]

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Skoczewki też chcę sobie kupić... powiedz mi czy opłaca się kupować takie wielorazowe? I jakie najbardziej... bo nie chcę wydać za dużo kasy, a zawsze chciałam sobie jakieś kupić [np. zielone :cool3:... ale takie butelkowozielone]

Zazwyczaj za opakowanie trzech par soczewek (czyli wystarczających na 3 miesiące) płacę koło 60 złotych, kolorowe kosztują koło 60 za parę ;) Oczywiście niektóre więcej, inne mniej, w zależności od stopnia udziwnienia ;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):

Ale to co to moja wina że do tej pory galeria robiła za blożka:diabloti: (jak wszędzie)Piękne masz oczęta a Smok widze ma je po tobie;) a papug czyj?

Posted

Groszek specjalnie dla ciebie pięknie zamrugam łoczętami w podzięce za komplementy :cool3:...
Papug [tak jak reszta inwentarza niepsiego, którą wkleję], tak samo jak Alfik i Sophi należą do mojej znajomej prowadzącej sklep zoologiczny i hodowlę Tiqurilla. Btw. Alfik to 4/5 miesięczny szczeniak [nie wiem dokładnie którego się urodził :oops:] na sprzedaż.. ktoś chętny :razz:?

JBK a "miesięczne" soczewki można stosować przez miesiąc czy przez 30 ząłożeń? Bo sama z siebie mam ciekawy kolor oczek, więc nie wiem czy używała bym codziennie soczewek ;)