bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 M&T ponieważ ten potworzasty Smok ząbkuje prawie bez przerwy od stycznie to raczej nie oznacza urodzin ;). Czy on nie mógł by jak normalne dziecko wchodzić w roczek z 2-3 ząbkami? Musi ich mieć już 10? Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 sorrki, ale ja się tam na tym nie znam :eviltong: pamiętam tylko, że mój kuzyn ząbkował przed pierwszymi urodzinami, więc tak sobie skojarzyłam i pomyślałam, że twój synek też tak ma :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Bo bardzo czesto dzieciom idą pierwsze ząbki w okolicy 1 urodzin... no, mojemu to juz 1 trzonowe ząbki wychodzą :D Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Roczek :D On po prostu taki mylnie zębaty jest ;) Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 aha :evil_lol::evil_lol: A czemu "Smok"? :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 A czemu nie :razz:... Tak na prawdę Smok jest Smokiem, bo jak był całkiem maleńki [teraz jest tylko maleńki :evil_lol:] i był na mnie zły to odchylał głowę do tyłu i robił "Łaaaaa" w taki "smoczy" sposób :lol:. No i z jego imienia cała moja rodzina się nabija - miałam kiedyś ukochanego kota Maciusia... wszyscy myślą, że to na jego cześć tak nazwałam dziecko, a ja chciałam, żeby Smok miał na imię Michał... to Kamil [ociec ;)] uparł się na Maciusia :mad:. Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 ale fajną ksywę ma :evil_lol: mi się strasznie podoba :loveu: i imię Maciek też mi się podoba :loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Jaki Maciek? Ja znam tylko Maciusia ;)... zawołaj "Maciek" to on nawet nie będzie wiedział o kogo chodzi :D... bo i tak on WIE, że nazywa się Smoku i koniec :) Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 aha :D fajnie musi wyglądać, jak ktoś się go pyta jak ma na imię :evil_lol: "-A jak ci na imię? - Smoku" xD Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 E tam... mój kuzyn, Michał bardzo długo przedstawiał się jako Zdzichu... bo taki ma "rodzinny" pseudonim :evil_lol: Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 to widzę, że to wasza rodzinna tradycja się robi :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Tak... a mój 2 kuzyn, brat Michała to Marcel o imieniu Marcin... za to Antoś tak naprawdę nazywa się Mateusz :D Quote
Klaudysiaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ale to wszystko pokręcone...:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 No bo Smok jest pokręcony... prawie jak MAMUSIA.... Ps. a w ogóle pierwsze imię Birmy to... Saba ;) Quote
Klaudysiaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 To ja już prawie nic nie rozumiem :evil_lol:. To czemu nie mówicie na nią Saba... Ale i tak Birma ładnie brzmi :evil_lol:. Ładniej :evil_lol:. Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 bonsai_88 napisał(a):Tak... a mój 2 kuzyn, brat Michała to Marcel o imieniu Marcin... za to Antoś tak naprawdę nazywa się Mateusz :D bonsai_88 napisał(a): Ps. a w ogóle pierwsze imię Birmy to... Saba ;) Boooże!! :-o:-o Zaczyna to być pokręcone jak telenowela brazylijska :evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Birma ma zmienione imię, bo w ogóle nie reagowała na "Sabę" a do tego nie podobało mi się jej poprzednie imię... M&T masz coś do telenoweli? ;) Quote
C&B Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jka ty tego dokonałaś , ze tak odmieniłaś Birmę(Sabę:razz:)?? Podziwiam Cię :) Quote
bonsai_88 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Jakąś tak przypadkiem mi wyszło :evil_lol:... Nie wiem, czy już pisałam... wiecie, że ostatnio pogoniły nas w lesie dziki? Birma postanowiła upolować jednego malucha, co troszkę wkurzyło mamuśkę :diabloti:... o dziwo młoda ślicznie zareagowała na komendę do mnie [że "troszkę" podniesionym głosem to nieważna ;)] i przyszła. Szybko zapięłam jej smycz, co by znowu polować nie zaczęła i... nigdy w życiu nie spierdalałam tak szybko :diabloti:... cały czas słyszałam za plecami to wredną, wkurzoną lochę i widziałam oczami wyobraźni siebie na drzewie, a Birmę rozciaplaną na ścieżce ... Quote
M&T Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 bonsai_88 napisał(a): M&T masz coś do telenoweli? ;) absolutnie nic, sama kiedyś oglądałam :evil_lol::evil_lol: bonsai_88 napisał(a): Nie wiem, czy już pisałam... wiecie, że ostatnio pogoniły nas w lesie dziki? Birma postanowiła upolować jednego malucha, co troszkę wkurzyło mamuśkę :diabloti:... o dziwo młoda ślicznie zareagowała na komendę do mnie [że "troszkę" podniesionym głosem to nieważna ;)] i przyszła. Szybko zapięłam jej smycz, co by znowu polować nie zaczęła i... nigdy w życiu nie spierdalałam tak szybko :diabloti:... cały czas słyszałam za plecami to wredną, wkurzoną lochę i widziałam oczami wyobraźni siebie na drzewie, a Birmę rozciaplaną na ścieżce ... ale miałyście przygodę :roflt: ale dobrze, że nic wam sie nie stało :lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Nie śmiej się... wiesz jak wygląda taka dorosła locha? Ostatnio byłam na Mierzei Wiślanej [tam jest rezerwat, mn. dzików, gdzie zwierzaki są oswojone - turyści je cały czas karmią] i przechodziłam parę metrów obok dużego [ale jeszcze nie dorosłego - miał prawie niewidoczne cętki na grzbienie] dzika i sięgał mi do pasa... A wyobrażasz sobie co taki dorosły wkurzony dzik może ci zrobić [po za skasowaniem samochodu jak wybiegnie na drogę ;)]? Bo ja wolę mieć za słabą wyobraźnie :D Quote
M&T Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 sorrki za śmiech, ale śmiesznie to opowiedziałaś :evil_lol: a ogólnie to niestety wiem, jaki dzik może być duży, bo kiedyś po parku błotnym na moim osiedlu błąkało się całe stado :shock: aż musieliśmy straż pożarną wezwać :eviltong: nawet kiedyś krowa się do nas przybłąkała :D [a muszę napomknąć, że mieszkam w centrum :evil_lol:] Quote
bonsai_88 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 niech ci będzie wybaczone :D... A krowę trzeba było najpierw wydoić, dopiero później zawiadomić policję :D Quote
bonsai_88 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 A o której mówisz? Eli czy Arwence? Ps. kojarzę ciebie z forum agilitowego... słodkie zdjęcia były jak twoja córeczka "tresowała" Elite :) Quote
Recommended Posts