Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&T ponieważ ten potworzasty Smok ząbkuje prawie bez przerwy od stycznie to raczej nie oznacza urodzin ;). Czy on nie mógł by jak normalne dziecko wchodzić w roczek z 2-3 ząbkami? Musi ich mieć już 10?

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorrki, ale ja się tam na tym nie znam :eviltong: pamiętam tylko, że mój kuzyn ząbkował przed pierwszymi urodzinami, więc tak sobie skojarzyłam i pomyślałam, że twój synek też tak ma :eviltong:

Posted

A czemu nie :razz:...

Tak na prawdę Smok jest Smokiem, bo jak był całkiem maleńki [teraz jest tylko maleńki :evil_lol:] i był na mnie zły to odchylał głowę do tyłu i robił "Łaaaaa" w taki "smoczy" sposób :lol:. No i z jego imienia cała moja rodzina się nabija - miałam kiedyś ukochanego kota Maciusia... wszyscy myślą, że to na jego cześć tak nazwałam dziecko, a ja chciałam, żeby Smok miał na imię Michał... to Kamil [ociec ;)] uparł się na Maciusia :mad:.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Tak... a mój 2 kuzyn, brat Michała to Marcel o imieniu Marcin... za to Antoś tak naprawdę nazywa się Mateusz :D

bonsai_88 napisał(a):

Ps. a w ogóle pierwsze imię Birmy to... Saba ;)

Boooże!! :-o:-o Zaczyna to być pokręcone jak telenowela brazylijska :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jakąś tak przypadkiem mi wyszło :evil_lol:...

Nie wiem, czy już pisałam... wiecie, że ostatnio pogoniły nas w lesie dziki? Birma postanowiła upolować jednego malucha, co troszkę wkurzyło mamuśkę :diabloti:... o dziwo młoda ślicznie zareagowała na komendę do mnie [że "troszkę" podniesionym głosem to nieważna ;)] i przyszła. Szybko zapięłam jej smycz, co by znowu polować nie zaczęła i... nigdy w życiu nie spierdalałam tak szybko :diabloti:... cały czas słyszałam za plecami to wredną, wkurzoną lochę i widziałam oczami wyobraźni siebie na drzewie, a Birmę rozciaplaną na ścieżce ...

Posted

bonsai_88 napisał(a):

M&T masz coś do telenoweli? ;)

absolutnie nic, sama kiedyś oglądałam :evil_lol::evil_lol:

bonsai_88 napisał(a):

Nie wiem, czy już pisałam... wiecie, że ostatnio pogoniły nas w lesie dziki? Birma postanowiła upolować jednego malucha, co troszkę wkurzyło mamuśkę :diabloti:... o dziwo młoda ślicznie zareagowała na komendę do mnie [że "troszkę" podniesionym głosem to nieważna ;)] i przyszła. Szybko zapięłam jej smycz, co by znowu polować nie zaczęła i... nigdy w życiu nie spierdalałam tak szybko :diabloti:... cały czas słyszałam za plecami to wredną, wkurzoną lochę i widziałam oczami wyobraźni siebie na drzewie, a Birmę rozciaplaną na ścieżce ...

ale miałyście przygodę :roflt: ale dobrze, że nic wam sie nie stało :lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie śmiej się... wiesz jak wygląda taka dorosła locha? Ostatnio byłam na Mierzei Wiślanej [tam jest rezerwat, mn. dzików, gdzie zwierzaki są oswojone - turyści je cały czas karmią] i przechodziłam parę metrów obok dużego [ale jeszcze nie dorosłego - miał prawie niewidoczne cętki na grzbienie] dzika i sięgał mi do pasa... A wyobrażasz sobie co taki dorosły wkurzony dzik może ci zrobić [po za skasowaniem samochodu jak wybiegnie na drogę ;)]? Bo ja wolę mieć za słabą wyobraźnie :D

Posted

sorrki za śmiech, ale śmiesznie to opowiedziałaś :evil_lol:
a ogólnie to niestety wiem, jaki dzik może być duży, bo kiedyś po parku błotnym na moim osiedlu błąkało się całe stado :shock: aż musieliśmy straż pożarną wezwać :eviltong:

nawet kiedyś krowa się do nas przybłąkała :D [a muszę napomknąć, że mieszkam w centrum :evil_lol:]