bonsai_88 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Muszę się wam pochwalić - właśnie dostałam się na wymarzone od lat studia :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Gratulacje!!! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2] A jaki kierunek? :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ale fajnie :loveu:. Życzymy powodzenia :loveu:. Quote
M&T Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 gratulacje!!! :multi::multi::multi: :laola: Quote
Wyjątek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bonsai_88 napisał(a):Zootechnika ;) Moje marzenie niespełnione:roll::roll::roll: Tzn dostałam się na Zootechnikę na SGGW i wybrałam Polibudę- głupia ja oj głupia... :flaming: I już 3 rok zaraz się zacznie :roll: Ale tak myślę, że może drugi kierunek zrobię. Na PW magistra zaocznie za rok i zacznę dziennie Zootochnikę:roll: Ahhh:multi::multi: Witam Cioteczko, wreszcie dotarłam do Twojej galerii :):multi: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Gratulacje :multi: Klementyna też była Vega :diabloti: moja ex ONka Dejzi :mdleje: nie mam pojęcia jak można tak nazwać psa :evilbat: a co do zmiany imion wszystkim :hmmmm: szlag by ja mam zboczenie na tym tle :evil_lol: u mnie wszystko ma imiona i wiele imion , rodzina , psy , kot , samochody Quote
Klaudysiaczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Uda się, uda :cool3:. Tylko wierzyć w siebie trzeba :lol:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A co tu tak cicho?? :-( Witamy się :p. Quote
bonsai_88 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Weny twórczej brak ;)... I czekałam kiedy ktoś sobie o nas przypomni - taki test żeby siebie troszkę podołować i przekonać, że przez ponad tydzień nikt o nas nie pomyśli ;). Młoda właśnie jest ścinana [w sam raz na te mrozy :D]... niestety fotek tak szybko nie dam - nadal nie mam kabla co by z telefonu zrzucić zdjęcia [a mam parę fajnych], a aparat padł już kompletnie :( Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja tam czytam jaki to ostry pies, jak potrafi innego pogonić, wchodzę tu, patrzę na pierwsze zdjęcie i co widzę? No sama słodycz. Pocieszne to i śliczne. Quote
M&T Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 buuu, chcemy fotki :placz::placz: a gdzie ten kabel się podział? :hmmmm: Quote
bonsai_88 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 No właśnie nie wiadomo gdzie kabelek [pewnie kot zeżarł jak byliśmy na wakacjach... innego wytłumaczenia nie znam ;)], a w sklepach nie umiem go dostać :(... ale Kamil obiecał czytnik karty przynieść z pracy chociaż na jeden dzień :multi:, tylko nie wiem kiedy :mad: Ania! bo Birmula tak ślicznie udaje grzeczną, spokojną i łagodną psinkę, że aż mi sie potrafi oberwać, że ją szkaluję :diabloti:... ostatni raz oberwało mi się jakieś pół godziny przed tym, jak zaatakowała psa [około miesiąc temu, na zawodach] :razz::mad:... Ostatnio nie obrywa mi się chyba tylko dla tego, że jedyny nowi psiarze jacy ją poznali od pierwszych sekund widzieli jej "radosne zabawy" po których musiała zostać zabrana na smycz [Furia się denerwowała i o mały włos doszło by do spięcia między sukami] :evil_lol:.... Jak dzisiaj Birma pogonił Bonitę [w tym samym wieku - 13 miesięcy obie] to usłyszałam, że Bonita jej pokaże jak podrośnie :razz:. Biorąc pod uwagę doświadczenie obu panien wolałabym tego uniknąć - szycie wystawowego psa może być drogie :evil_lol:... A na poważnie jak młoda się nie uspokoi to bardzo zawęzi nam się grono psów, z którymi będzie mogła się bawić :-( Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 bonsai_88 napisał(a): Jak dzisiaj Birma pogonił Bonitę [w tym samym wieku - 13 miesięcy obie] to usłyszałam, że Bonita jej pokaże jak podrośnie :razz:. Biorąc pod uwagę doświadczenie obu panien wolałabym tego uniknąć - szycie wystawowego psa może być drogie :evil_lol:... Bo Ty to źle zrozumiałaś. Ona jej pokaże tylnie łapy i zad, kiedy będzie przed nią zmiatać :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Biorąc pod uwagę, że z Bonity jest prawdziwy ON o wspaniałym spokojnym charakterze to bardzo możliwe ;).... tylko jej pan chciałby mieć "wspaniałego" obrońcę... Czy ty masz jakąś swoją galerię? Bo szukam co by twoje psiaki obejrzeć i znaleźć nie mogę :( Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jeszcze nie ale już wkrótce. Birma musiała wiele przejść w życiu. Wiesz co z nią się działo zanim trafiła do Ciebie? Quote
bonsai_88 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Trochę wiem, trochę odgadłam po zachowaniu młodej [strach przed podniesioną ręką czy kijem, ślady po papierosach na ciele]... Zakładaj galerię, ale już... bo ja nie wiem jak twoje psiaki wyglądają ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Moja to wygląda tak kudłato i gapowato :lol: Biedny pies, co ona musiała znosić. Na szczęście to już za nią. A Ty się o zdjęcia mojego psa nie pytaj tylko dawaj zdjęcia swojego :eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Właśnie, czekamy :-D. Ania! ja też chętnie obejrzę twoją galerię :razz:. Quote
bonsai_88 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Chcecie więcej zdjęć Birmy :cool3:? No to już pisałam - kupcie mi lepszy aparat ba urodziny... albo chociaż załatwcie ten ******* kabelek :razz:. Bo TZ zapomniał zabrać czytnik karty pamięci z pracy :(... A w ogóle to Birma nadal musi dużo znosić - ostatnio ścinanie... pewnie wyzywa mnie teraz w myślach od sadystek :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A może i gorzej :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Pamiętacie nas jeszcze :grins:? Dawno nie odwiedzałam własnej galerii :oops:. Jak Kamil przyniósł łaskawie czytnik z pracy, to... padł mi komputer :mad:. Ale nie martwcie się - jak mi się będzie chciało to jutro wrzucę zdjęcia :cool3:. W ogóle mam w domu piekło.... młoda znowu ma cieczkę [czy ona naprawdę musi ją mieć CO DWA MIESIĄCE :angryy:] więc atakuje każdego napotkanego psa... no nie, prawie każdego... zawsze uwielbiała wszystkie psy pociągowe typu malamut. Dzisiaj jak zobaczyła pewnego znanego jej już psiaka to aż zaczęła piszczeć i wyrywać się tak, że ledwie ją utrzymałam :crazyeye:. I to nie wyrywała się z zębami na wierzchu :evil_lol:. Coś mi się wydaje, że będę musiała bardzo porządnie przemyśleć mojego ukochanego BOSa, a najlepiej wybrać się z młodą na jakiś ogólnopolski zjazd BOSów... niestety wariatka jak nie lubiła wszelkich owczarków tak nie lubi do dzisiaj :shake:. Mnie znając pewnie zrezygnuję i wybiorę takiego psiaka, który się jej spodoba :lol:.... Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Witam ;). Czyli Birma będzie takim ''drogowskazem'', którego psiaka masz wybrać? :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Nie do końca, po prostu biorę ją [i to bardzo] pod uwagę przy wyborze rasy, bo nie chcę późniejszych awantur w domu wynikających z jej antypatii. Nie chcę utrudnia życia ani sobie ani Birmie ani, tym bardziej, przyszłemu psiakowi... Chociaż jeśli młodej antypatia owczarkowa przejdzie to będę brała BOSa ;). Ogólnie wiem, że np. labka nigdy nie mogłabym mieć - na setki spotkanych labków tylko z 2 się lubi, wszystkie pozostałe atakuje. Zdjęcia będą wieczorem albo jutro, bo nie umiem czytnika podłączyć [dziwny jakiś jest], a Kamil w pracy... Quote
Recommended Posts