Agmarek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Agamarek [/B]niestety tak to już jest, że najłatwiej się w cyckach chudnie :roll:... Na szczęście ja ze skromnym rozmiarem F/G nie muszę się martwić :evil_lol:... ja się tylko cieszę, że już nie mam I/J :diabloti:.[/quote] Masz rację [B]Bonsai[/B]. Ja na początku cieszyłam się że z rozmiaru D po karmieniu spadło na C, bo łatwiej było o biustonosz, ale po drugim dziecku z C spadło na B i to mnie już nie cieszy. Aż boję się wspomnieć o trzecim dziecku :roll: Mój mąż po wielu latach przyznał się że jak się poznaliśmy myślał że sobie "wypycham" biustonosze, bo to niemożliwe żeby tak chuda baba miała takie cycki :evil_lol: No i fakt. Ty nie masz się czym martwić :lol: Quote
bonsai_88 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [B]Agmarek[/B] tylko u mnie ten spadek to wynik.... zwiększenia sie rozmiaru pod :evil_lol:. Zaczęli mi na osiedlu przywozić strasznie fajne i nierozciągliwe staniki, więc kupuję 80 zamiast 75 ;) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kurde, na moim zadupiu to nie uświadczysz rozmiaru G nawet.... Kuzynka raz chciała kupić, a koleś w sklepie oczy zrobił ogromne i zwątpił.... Quote
PATIszon Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sliczna ta Twoja Birma! Prawde mowiac wdepnelam tu, bo liczylam na jakies foty zaprzegowe.....:mad: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja dostałam zakaz chudnięcia od TZta poniżej 50 kg :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Hej! Jak tam to wasze odchudzanie? :eviltong: Na odchudzanie jest dobra czerwona herbata! :cool3:;) Quote
bonsai_88 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Jbk u mnie "w wielkim mieście" też nie uświadczysz... ja przez neta zamawiałam :lol: PATI niestety jak biegnę to fotek nie mam jak zrobić :evil_lol:. Ale spróbuję zwinąć sprzęt chociaż na spotkanie z psiarzami i zrobić fotki "upozowane" [tzn. trening 5 minut tylko dla fotek :evil_lol:] Quote
PATIszon Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='bonsai_88'] PATI niestety jak biegnę to fotek nie mam jak zrobić :evil_lol:. [/quote] No trzeba sobie radzic. Idz na trening, porozstawiaj znajomych z aparatami po krzaczorach i dawaj foty!:mad: Quote
Aga&Ganja Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='bonsai_88']niestety jak biegnę to fotek nie mam jak zrobić :evil_lol:. Ale spróbuję zwinąć sprzęt chociaż na spotkanie z psiarzami i zrobić fotki "upozowane" [tzn. trening 5 minut tylko dla fotek :evil_lol:][/quote] Pooglądamy i takie fotki, jak biegniesz. Ciekawie będą wyglądać. :evil_lol::cool3: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ostatnio widziałam w jakimś filmie, że kurs fotografii podczas joggingu dziewczyna robiła ;) Może takie coś by się przydało ;) Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A ja zrobię "mały off":evil_lol: i napisze, że Birma porobiła sobie piekne kuleczki na całej sierści... Pzdr. Quote
Tengusia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 cze Smereftka co tam u ciebie ? :loveu: bo u mnie nudy i masa masa masa klopotow i nerwow :shake: ale kiedys wkoncu przyjdzie ten lepszy dzien prawda :roll: Quote
bonsai_88 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 U mnie wszystko w normie... Z Kamilem jak zwykle się kłócę, długi jak zwykle rosną [dobrze, że chociaż kredyt w tym miesiącu spłacę], Bianka jak zwykle wystraszona, a Birma jak zwykle wredna :eviltong:... Dzisiaj byłyśmy na kolejnym treningu i muszę przyznać, że nam to powoli co raz fajniej wychodzi :cool3: Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ano nie ;).... Dzisiaj byłyśmy na kolejny treningu z oponą i... Birma zaczęła ciągnąć :multi:... tak, że musiałam za nią biec :loveu: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='bonsai_88'](...) [COLOR=red]długi jak zwykle rosną[/COLOR] (...)[/quote] To coś jak u mnie ;) Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Co nie przeszkadza mi w kupieniu sobie pasa do biegania z Birmą :evil_lol:... Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='bonsai_88']Co nie przeszkadza mi w kupieniu sobie pasa do biegania z Birmą :evil_lol:...[/quote] Od czego karty kredytowe ;) Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Nie wiem, nie posiadam takowej :placz:... Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 tyle nagadane, a zandych zdjec:mad: :mad: Tak wogole to witamy:diabloti: w jakich szelkach ciagnie opone?? w sledach czy normalnych guardach ?? Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [B]Marta[/B] przyszła i od razu obraża :mad:... Że niby ja miałabym narazić moją ukochaną dziewczynkę na obtarcia dając jej ciągnąć w guardach :mad:. Mamy porządne szorki, robione na wymiar [bo Birma ma dość nietypową budowę :eviltong:] i porządną linkę z amortyzacją, co by stawy mojej dziewczynki chronić ;) A zdjęcia były tydzień temu :diabloti:... niestety ja sama aparatu nie posiadam :placz: Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 dokopałam sie w koncu do zdjec:evil_lol: sliczne wszystkie:loveu: :loveu: :loveu: Swietnie pomagaja panci wstac:lol: Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 One nie pomagały, one tylko sprawdzały czy nic się nie stało... tyłek musiałam podnieść sama :eviltong: Quote
Agmarek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='bonsai_88']One nie pomagały, one tylko sprawdzały czy nic się nie stało... tyłek musiałam podnieść sama :eviltong:[/quote] No właśnie. Ja klapnęłam z wielkim "ach..." i spodziewałam się że moje psiory przybiegną na pomoc, a tu pies chciał odgryźć mi rękę, a suka patrzyła bezradnie jak pańcia gramoli d... ze śniegu. [B]Bonsai [/B]nie tak miało być :mad: Quote
Recommended Posts