Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Agamarek [/B]niestety tak to już jest, że najłatwiej się w cyckach chudnie :roll:... Na szczęście ja ze skromnym rozmiarem F/G nie muszę się martwić :evil_lol:... ja się tylko cieszę, że już nie mam I/J :diabloti:.[/quote]

Masz rację [B]Bonsai[/B]. Ja na początku cieszyłam się że z rozmiaru D po karmieniu spadło na C, bo łatwiej było o biustonosz, ale po drugim dziecku z C spadło na B i to mnie już nie cieszy. Aż boję się wspomnieć o trzecim dziecku :roll: Mój mąż po wielu latach przyznał się że jak się poznaliśmy myślał że sobie "wypycham" biustonosze, bo to niemożliwe żeby tak chuda baba miała takie cycki :evil_lol: No i fakt. Ty nie masz się czym martwić :lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Agmarek[/B] tylko u mnie ten spadek to wynik.... zwiększenia sie rozmiaru pod :evil_lol:. Zaczęli mi na osiedlu przywozić strasznie fajne i nierozciągliwe staniki, więc kupuję 80 zamiast 75 ;)

Posted

Kurde, na moim zadupiu to nie uświadczysz rozmiaru G nawet.... Kuzynka raz chciała kupić, a koleś w sklepie oczy zrobił ogromne i zwątpił....

Posted

Jbk u mnie "w wielkim mieście" też nie uświadczysz... ja przez neta zamawiałam :lol:

PATI niestety jak biegnę to fotek nie mam jak zrobić :evil_lol:. Ale spróbuję zwinąć sprzęt chociaż na spotkanie z psiarzami i zrobić fotki "upozowane" [tzn. trening 5 minut tylko dla fotek :evil_lol:]

Posted

[quote name='bonsai_88']

PATI niestety jak biegnę to fotek nie mam jak zrobić :evil_lol:. [/quote]
No trzeba sobie radzic.
Idz na trening, porozstawiaj znajomych z aparatami po krzaczorach i dawaj foty!:mad:

Posted

[quote name='bonsai_88']niestety jak biegnę to fotek nie mam jak zrobić :evil_lol:. Ale spróbuję zwinąć sprzęt chociaż na spotkanie z psiarzami i zrobić fotki "upozowane" [tzn. trening 5 minut tylko dla fotek :evil_lol:][/quote]

Pooglądamy i takie fotki, jak biegniesz. Ciekawie będą wyglądać. :evil_lol::cool3:

Posted

U mnie wszystko w normie...
Z Kamilem jak zwykle się kłócę, długi jak zwykle rosną [dobrze, że chociaż kredyt w tym miesiącu spłacę], Bianka jak zwykle wystraszona, a Birma jak zwykle wredna :eviltong:...

Dzisiaj byłyśmy na kolejnym treningu i muszę przyznać, że nam to powoli co raz fajniej wychodzi :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88']Co nie przeszkadza mi w kupieniu sobie pasa do biegania z Birmą :evil_lol:...[/quote]

Od czego karty kredytowe ;)

Posted

[B]Marta[/B] przyszła i od razu obraża :mad:... Że niby ja miałabym narazić moją ukochaną dziewczynkę na obtarcia dając jej ciągnąć w guardach :mad:.
Mamy porządne szorki, robione na wymiar [bo Birma ma dość nietypową budowę :eviltong:] i porządną linkę z amortyzacją, co by stawy mojej dziewczynki chronić ;)

A zdjęcia były tydzień temu :diabloti:... niestety ja sama aparatu nie posiadam :placz:

Posted

[quote name='bonsai_88']One nie pomagały, one tylko sprawdzały czy nic się nie stało... tyłek musiałam podnieść sama :eviltong:[/quote]

No właśnie. Ja klapnęłam z wielkim "ach..." i spodziewałam się że moje psiory przybiegną na pomoc, a tu pies chciał odgryźć mi rękę, a suka patrzyła bezradnie jak pańcia gramoli d... ze śniegu.
[B]Bonsai [/B]nie tak miało być :mad: